Szerintem ez az egyetlen normális elfogadható szabályozása ennek.
Igen, játszhasson mindenki együtt, de a termelt rake után a terem fizessen adót az adott ország felé.
Én azért aggódom, hogy nem fogják tudni megoldani ezt ilyen formában, ezért inkább a francia mintát veszik, mert nincs más.
NAV meg ilyen esetben nagyon is jó, hogy tud a pénz mozgásokról. Többek között számunkra azért lényeges, hogy ne fordulhasson elő ismét ilyen, mint az FTP-el.
Szerintem ez az egyetlen normális elfogadható szabályozása ennek.
Igen, játszhasson mindenki együtt, de a termelt rake után a terem fizessen adót az adott ország felé.
Én azért aggódom, hogy nem fogják tudni megoldani ezt ilyen formában, ezért inkább a francia mintát veszik, mert nincs más.
NAV meg ilyen esetben nagyon is jó, hogy tud a pénz mozgásokról. Többek között számunkra azért lényeges, hogy ne fordulhasson elő ismét ilyen, mint az Eurloinxel FTP-el, UB-vel.
Amint legális helyen játszol,számodra adómentes a nyeremény...
egyébként ha az lenne, hoyg mindekivel játszhatunk, a terem fizet 20% adót és a nyeremény adómentes az kb. kánaán lenne szvsz :D
(még akár a cashflow 20%a is jó, szal ha a játékos a ynereményéből adózik 20%ot)
a fulltilt.fr uyganúgy nem tud fizetni, mitn a .com szóval a helyi adóhatóságnak erre ~0 ráhatása van :(
egyébként ha az lenne, hoyg mindekivel játszhatunk, a terem fizet 20% adót és a nyeremény adómentes az kb. kánaán lenne szvsz :D
(még akár a cashflow 20%a is jó, szal ha a játékos a ynereményéből adózik 20%ot)
ez szerintem erősen optimista :), mellesleg a cikk mélyen kussol erről
ja de ha a terem rajtad 20%-al kevesebbet keres akkor az affiliate dealeknek búcsút inthetsz magyarként