egyetértek, én még bízom benne, de lehet hogy naív vagyok
ja de ha a terem rajtad 20%-al kevesebbet keres akkor az affiliate dealeknek búcsút inthetsz magyarként
Engem azért érdekelne hogy miért nem legalizálják a sportfogadásokat is?
Hogy akadályozzák meg hogy a pókerre befizetett pénzemet pl. elbingózzam?
A törvényjavaslat ugyanis kizárólag a lóversenyt és a kártyajátékokat említi.
Én mondjuk ezt sem értem: "a távszerencsejáték engedély nélküli szervezése közvetlen szankcionálásaként kimondja, hogy az állami adóhatóság ilyen esetben az érintett internetes oldal blokkolására szólítja fel a közvetítő elektronikus szolgáltatót, illetve a tétfizetésre szolgáló számlavezető pénzintézetet felszólítja a pénzforgalmi számla "befagyasztására" (a számláról a legfeljebb 90 napos időtartamú tilalom időszaka alatt átutalás nem teljesíthető)."
Én mondjuk ezt sem értem: "a távszerencsejáték engedély nélküli szervezése közvetlen szankcionálásaként kimondja, hogy az állami adóhatóság ilyen esetben az érintett internetes oldal blokkolására szólítja fel a közvetítő elektronikus szolgáltatót, illetve a tétfizetésre szolgáló számlavezető pénzintézetet felszólítja a pénzforgalmi számla "befagyasztására" (a számláról a legfeljebb 90 napos időtartamú tilalom időszaka alatt átutalás nem teljesíthető)."
http://www.parlament.hu/irom39/04049/04049-0018.pdf
De nem röhejes, hogy majd minden törvénytervezetük őrület, és akkor csinálnak a pókereseknek egy (úgy néz ki) korrektet? Ha ez így marad, kis túlzással az egyetlen elfogadható törvényük lesz az egész ciklus alatt. :D Demján papa járta ki nekünk.
1., Nem érdeke a kormánynak, hogy emberektől vegyen el pénzt. Ha a terem megfizeti - megalkuszik - akkor nekünk már nem kell szja-t sem fizetni. A magar pókertársadalom van akkora létszámú, hogy a termeknek megérje kifizetni a 20%-ot. Persze, megtesznek majd mindent és a személyes ajánlatoknál majd spórolnak egy keveset.
2., Apeh/nav. Miért lenne szégyen az, hogy adózni kell? Adózzunk, ha kell, és emelt fővel járhassunk/dicsekedhessünk, hogy az eszünkből élünk. De nem hiszem, hogy ha a termek megegyeznek, akkor bármit is kellene fizetnünk.
3., Szerencse, hogy Rogán viszi ezt az ügyet. Fiatal, eszes, normális. Talán még van is aki a köreiből pokizik, és esetleg hallgat rá.
Szerintem ez csak az első forduló - mint a végtörlesztésnél.
A kormány benyögi amit el akar érni - ezt most rögtön bármelyikünk elfogadná/aláírná. Majd a termek végiggondolják, mondanak egy másik ajánlatot, és valahol megegyeznek. A lényeg, hogy a kormány a termektől akar pénzt beszedni, és nem tőlünk, és ez egy jó irány. Pár hónapja még ennél vadabb cselekedetektől tartottunk részükről.
Jól értettem, hogy már ma megszavazzák???
Akkor túl sok módosító indítvány sem fog érkezni utólag...
Ha blokkolnak valakit akkor VPN.