Én nagyjából ezt sakkoztam ki eddig:
Úgy tűnik a törvényalkotók egyeztetnek a piac részvevőivel. Lehet, hogy ezúttal gondolkodnak is? Lehet, hogy rájöttek vagy sejtik, hogy egy átgondolatlan, buta szabályozással minden reg és komoly sportfogadó 3 másodpercen belül külföldre költözne vagy valamilyen úton-módon szerezne egy kinti lakcímet. Ha pedig ez lenne, akkor már nem sok mindenről egyezkedhetne a magyar állam, mert az 1 asztalos hobbipókeres (akik itthon maradtak) miatt tuti nem fizet ki senki licenszdíjat.
akkor barmi lesz marad a kulfoldi szamla meg a VPS :D
(kivéve persze ha valami ésszerű megoldast ki tudnak dolgozni, mondjuk egybevonhato nyereség-veszteség jo kezdés lenne)
szia. tudnal egy linket dobni a roman szabalyozassal kapcsolatban? en Erdelybol vagyok es nagyon erdekelne, hogy akkor mostmar mi van, mi nincs, mi-hol-merre-meddig:)
Zoleee
Nagyon remélem, hogy így lesz!
A józan ész is ezt diktálná.
Csak sajnos túl sok mindent láttunk már Magyarországon, ami nem a józan ész szerint történt:)
A román szabályozás nagyon szimpatikus.
Szorul a hurok a netes játékok körül - Színes IT Hírek - Terminal.Hu
Üdv, erről a témáról rengeteg cikk van. Összességében szerintetek mi várható és mennyi időn belül? Vannak országok ahol teljesen tiltani akarják és van ahol szabályozva de engedik. Szerintetek az egyezményes megoldásnak vagy az online poker teljes ellehetetlenítésére van nagyobb esély? ja és még 1 dolog kb 2 hete kezdtem freerol-ozni vajon érdemes belemelegdnem?.....
Azért van 1-2 cikk a neten ami bizalomra ad okot hogy a megegyezés felé hajlik a kormány.
Viszont ez nem jó nem csak magyarországon küzdenek ellene, Index - Gazdaság - Hajtóvadászat a netes pókerre
Mivel lezárva felejtették a másik vonatkozó topikot, itt fogok károgni picit.
Szóval készül Matolcsy 3. csomagja, és megint hozzányúlnak a szerencsejáték törvényhez. :D Nem tudom miért röhögök ezen. Szeretném, hogy ti is stresszeljetek. Esetleg hatással van a játékotokra, így hétvégén edge-m lesz rajtatok. Illetve kiegyenlítődik. :P
Végére egy kis károgás:
KÁR KÁR KÁR KÁR!
egy kis politika:
Pókeres rájuk többet nem szavaz, ez remélem világos.
Kivonul az Everest Magyarországról. E-mailben értesítettek, hogy a magyar törvények miatt, kivonulnak. Lehet elkezdődött.
Kivonul az Everest Magyarországról. E-mailben értesítettek, hogy a magyar törvények miatt, kivonulnak. Lehet elkezdődött.