Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az onlinepóker szabályozása 2011-ben

Sindu
Válasz BMWE46 kommentjére
2011. jan. 10. 14:42

Én nagyjából ezt sakkoztam ki eddig:

Úgy tűnik a törvényalkotók egyeztetnek a piac részvevőivel. Lehet, hogy ezúttal gondolkodnak is? Lehet, hogy rájöttek vagy sejtik, hogy egy átgondolatlan, buta szabályozással minden reg és komoly sportfogadó 3 másodpercen belül külföldre költözne vagy valamilyen úton-módon szerezne egy kinti lakcímet. Ha pedig ez lenne, akkor már nem sok mindenről egyezkedhetne a magyar állam, mert az 1 asztalos hobbipókeres (akik itthon maradtak) miatt tuti nem fizet ki senki licenszdíjat.

Szerintem ne álmodozz, ilyen high level thinking nem hiszem, hogy megy ott. Csak azt tudják, hogy van pénz benne, amit valahogy le lehet róla húzni. Ha nem találnak számukra megfelelő megoldást, jön a tiltás.

BMWE46
Válasz harvypoker kommentjére
2011. jan. 10. 21:26

akkor barmi lesz marad a kulfoldi szamla meg a VPS :D
(kivéve persze ha valami ésszerű megoldast ki tudnak dolgozni, mondjuk egybevonhato nyereség-veszteség jo kezdés lenne)

Attól, hogy van egy külföldi számlád, mit oldottál meg?
A legnagyobb balek, aki nyit egy kinti számlát, majd a nevére szóló bankkártyával itthon vígan fizet + pénzt vesz fel.

Teljesen felesleges. A havi kiadásaidra ott van MB és/vagy neteller.
Ha sok a pénzed, azt már sokkal okosabban kell (lehet) kezelni, mint egy privát számlán a sógoréknál.

liszko
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 15. 11:12

szia. tudnal egy linket dobni a roman szabalyozassal kapcsolatban? en Erdelybol vagyok es nagyon erdekelne, hogy akkor mostmar mi van, mi nincs, mi-hol-merre-meddig:)

liszko
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 15. 11:13

Zoleee

Nagyon remélem, hogy így lesz!

A józan ész is ezt diktálná.

Csak sajnos túl sok mindent láttunk már Magyarországon, ami nem a józan ész szerint történt:)

A román szabályozás nagyon szimpatikus.

azegytag:))) reggel van. az elozo hsz erre jott:) bocsi

_Roll_
Válasz liszko kommentjére
2011. jan. 31. 19:13
rockett
Válasz _Roll_ kommentjére
2011. jan. 31. 19:16

Szorul a hurok a netes játékok körül - Színes IT Hírek - Terminal.Hu

Ez a napi gazdaságból van, az pedig reggel óta linkelve van a fórumon

PokerShark
Válasz rockett kommentjére
2011. febr. 1. 11:38

Üdv, erről a témáról rengeteg cikk van. Összességében szerintetek mi várható és mennyi időn belül? Vannak országok ahol teljesen tiltani akarják és van ahol szabályozva de engedik. Szerintetek az egyezményes megoldásnak vagy az online poker teljes ellehetetlenítésére van nagyobb esély? ja és még 1 dolog kb 2 hete kezdtem freerol-ozni vajon érdemes belemelegdnem?.....

Azért van 1-2 cikk a neten ami bizalomra ad okot hogy a megegyezés felé hajlik a kormány.

Viszont ez nem jó nem csak magyarországon küzdenek ellene, Index - Gazdaság - Hajtóvadászat a netes pókerre

Matt Coburn
Válasz PokerShark kommentjére
2012. okt. 26. 12:41

Mivel lezárva felejtették a másik vonatkozó topikot, itt fogok károgni picit.

Szóval készül Matolcsy 3. csomagja, és megint hozzányúlnak a szerencsejáték törvényhez. :D Nem tudom miért röhögök ezen. Szeretném, hogy ti is stresszeljetek. Esetleg hatással van a játékotokra, így hétvégén edge-m lesz rajtatok. Illetve kiegyenlítődik. :P

Végére egy kis károgás:

KÁR KÁR KÁR KÁR!

egy kis politika:

Pókeres rájuk többet nem szavaz, ez remélem világos.

zuzuz
Válasz gergo221 kommentjére
2012. okt. 29. 18:05

Kivonul az Everest Magyarországról. E-mailben értesítettek, hogy a magyar törvények miatt, kivonulnak. Lehet elkezdődött.

lecso10
Válasz zuzuz kommentjére
2012. okt. 29. 18:30

Kivonul az Everest Magyarországról. E-mailben értesítettek, hogy a magyar törvények miatt, kivonulnak. Lehet elkezdődött.

Másold be a levelet, csak kíváncsi vagyok.

Élő ügyfélszolgálat