want2push
Válasz gergo221 kommentjére
2012. okt. 29. 21:35
Most olvasom a banner kiírást a kliensben, hogy:
"Important Announcement: We will be offline for system-wide maintenance starting on October 30th."
Lehet mindjárt itt is a hálózatváltás...
Dj69k
2012. okt. 29. 22:22
Mennyien vannak most ONLINE amúgy Everesten?
Valaki megírná?
betyarkorte
2012. okt. 31. 7:05
Én azt látom, hogy az everest iPOKER hálózat terem lett.
OldRknight
Válasz MrWindd kommentjére
2012. nov. 16. 18:27
A korm
Többi topik zárva van úghogy ide linkeltem. 10 milliárdot akarnak online szerencsejátékból.
lecso10
Válasz OldRknight kommentjére
2012. nov. 16. 18:30
A korm
Többi topik zárva van úghogy ide linkeltem. 10 milliárdot akarnak online szerencsejátékból.
Nem 10 mrd-t akarnak hanem 10-el többet az eddig tervezettnél!
OldRknight
Válasz lecso10 kommentjére
2012. nov. 16. 19:12
Nem 10 mrd-t akarnak hanem 10-el többet az eddig tervezettnél!
Szerintem összesen 10 milliárd nincs benne, de ezt laikusként mondom.
Matt Coburn
Válasz OldRknight kommentjére
2012. nov. 16. 19:51
Szerintem összesen 10 milliárd nincs benne, de ezt laikusként mondom.
Volt még 20 milliárdos lukacska, és úgy döntötték az egészet a szerencsejátékból gyűjtik be, és micsoda szerencse, hogy legalább megosztották a Szerencsejáték Zrt-vel. Lehet első körben az egészet az online-ra terhelték volna, aztán valaki beszólt, hogy van nekünk egy Zrt-nk is a témában, és mi lenne ha most feleznénk, és nem vágnánk gajra az online-t teljesen, és akkor bólintottak, hogy na oké. :D
Főleg hogy Lázár pár hete még az online piac újabb adóztatásáról beszélt, szóval szerintem a Szerencsejáték Zrt utólag került a kalapba.
hardwoork
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. nov. 17. 10:18
Félreérted. Magyarul az eddig tervezett 30 milliárd helyett 40 milliárdot akarnak beszedni.
titcar
Válasz hardwoork kommentjére
2012. nov. 17. 11:37
Félreérted. Magyarul az eddig tervezett 30 milliárd helyett 40 milliárdot akarnak beszedni.
hát gl hozzá :D tegyük fel (azért ez igencsak bátor becslés szerintem), itthon minden 20. ember azaz ~500K juzer űz valamilyen online szerencsejátékot. az annyit jelent, hogy juzerenként 80K huf adót kéne beszedniük. tegyük fel az online szerencsejáték szolgáltató cégek igen jófejek és a bevételük felét odaadják adó címén, a másik feléből meg fenttartják a szolgáltatásukat, reklámoznak, support, sőt még nyereségük is van. akkor ehhez kell juzerenként 160K huf bevétel. esélyes. (ha mondjuk nem minden 20. hanem minden 50. emberrel számolunk (ami valószínűleg még mindig felső becslés a teljes lakosságra vetítve) és az adó az összbevételüknek csak harmada, akkor az juzerenként 600K huf.)