Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

dr.drogba
Válasz Rendo840 kommentjére
2012. júl. 5. 15:12

Srácok,5éve is ugyan erröl beszélgettünk,azóta sem történt semmi érdemleges a témában.
Mondjuk van egy új törvény és ennyi,attól még ugyanugy nem fizet senki adót.....

Kia PRO
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. júl. 5. 15:14

Srácok,5éve is ugyan erröl beszélgettünk,azóta sem történt semmi érdemleges a témában.
Mondjuk van egy új törvény és ennyi,attól még ugyanugy nem fizet senki adót.....

így van. + ha lenne normális szabályozás akkor is megpróbálná mindenki kikerülni valahogy. Ez egy ilyen ország.

Triccianus
2012. júl. 5. 15:26

Belinkeltem egy oldalt neked. Egy részletet kimásoltam.

Akkor értelmezd is azt a belinkelt oldalt, kérlek. Ez a 20%-os adó a szerencsejáték szervezőjére vonatkozik, vagyis a kártyateremre, ha pókerről van szó, és nem rád. Te, mint ügyfél továbbra is köteles vagy adózni a jövedelmeid után, függetlenül attól, hogy online pókerből, sportfogadásból vagy kaszinóból származnak-e.

Rendo840
Válasz Triccianus kommentjére
2012. júl. 5. 15:37

Akkor értelmezd is azt a belinkelt oldalt, kérlek. Ez a 20%-os adó a szerencsejáték szervezőjére vonatkozik, vagyis a kártyateremre, ha pókerről van szó, és nem rád. Te, mint ügyfél továbbra is köteles vagy adózni a jövedelmeid után, függetlenül attól, hogy online pókerből, sportfogadásból vagy kaszinóból származnak-e.

Szerintem te vontad le rosszul a következtetéseket. Teljesen mindegy kire vonatkozik, ha a termet nem tudják hogy adóztatni, mert nincs rendesen szabályozva, akkor a játékosoktól mit várnak?
Egyébként igazatok van kb ott vagyunk mint 5 éve.

OldRknight
Válasz Kia PRO kommentjére
2012. júl. 5. 16:00

így van. + ha lenne normális szabályozás akkor is megpróbálná mindenki kikerülni valahogy. Ez egy ilyen ország.

Pl. 25%-ot is még vígan kicsengetnék, meg szerintem sokan mások is.

dr.drogba
Válasz OldRknight kommentjére
2012. júl. 5. 16:15

Pl. 25%-ot is még vígan kicsengetnék, meg szerintem sokan mások is.

Nem tartanám jogosnak mivel szerencsejátéknak van elkönyvelve továbbra is,igy én csak egy szolgáltatást veszek igénybe,mint a kocsmai gyümi gép,totó,lottó stb.
Ezért ugyanazt tudom csak elképzelni mint ezek esetében.,fizessen a szolgáltató te meg a leadózóztt nyereményt kapd meg.Az más kérdés,hogy ennek a az adónak egy nagyobb részét majd velünk fizeteti meg a terem,mondjuk csökken a RB.

Hz
Válasz Gy3pm3st3rk3 kommentjére
2012. júl. 5. 17:46

Vagyonosodásit bárki kaphat, nem kell kirívó esetnek lenni. Én személy szerint találkoztam már öreg papával navnál, vagyonosodásin volt az öreg és egy régi opel corsáról faggatták ugyanabban a helységben mint ahol én voltam, csak másik előadó. (én nem vagyonosodásin voltam:) Érdemes résen lenni.

Offshore cég, és mindent arra venni, NAV meg be..tja..

weeee7
Válasz naná hogy kommentjére
2012. júl. 5. 20:43

http://nol.hu/gazdasag/nyerogepek_szerver_alapon

Na még újabb pár év, és rendben lesz minden. :)

chau
2012. júl. 5. 22:44

Szerintem te vontad le rosszul a következtetéseket. Teljesen mindegy kire vonatkozik, ha a termet nem tudják hogy adóztatni, mert nincs rendesen szabályozva, akkor a játékosoktól mit várnak?
Egyébként igazatok van kb ott vagyunk mint 5 éve.

A NAV-ot nem érdekli, h honnan van a pénz egyéb jövedelemnek számít és kész, ha bankot rabolnál annak is szerepelni kellene az adóbevallásban.

Galambos Tarzan
Válasz chau kommentjére
2012. júl. 6. 19:14

NEM REKLÁM, de olvassátok el az ingyenes 50es oldalon a hírek között lévő mai cikket, ami a szabályozásról szól. Mától lehet a termeknek magyar licenchez folyamodnia.

Élő ügyfélszolgálat