Srácok,5éve is ugyan erröl beszélgettünk,azóta sem történt semmi érdemleges a témában.
Mondjuk van egy új törvény és ennyi,attól még ugyanugy nem fizet senki adót.....
Srácok,5éve is ugyan erröl beszélgettünk,azóta sem történt semmi érdemleges a témában.
Mondjuk van egy új törvény és ennyi,attól még ugyanugy nem fizet senki adót.....
Belinkeltem egy oldalt neked. Egy részletet kimásoltam.
Akkor értelmezd is azt a belinkelt oldalt, kérlek. Ez a 20%-os adó a szerencsejáték szervezőjére vonatkozik, vagyis a kártyateremre, ha pókerről van szó, és nem rád. Te, mint ügyfél továbbra is köteles vagy adózni a jövedelmeid után, függetlenül attól, hogy online pókerből, sportfogadásból vagy kaszinóból származnak-e.
így van. + ha lenne normális szabályozás akkor is megpróbálná mindenki kikerülni valahogy. Ez egy ilyen ország.
Pl. 25%-ot is még vígan kicsengetnék, meg szerintem sokan mások is.
Vagyonosodásit bárki kaphat, nem kell kirívó esetnek lenni. Én személy szerint találkoztam már öreg papával navnál, vagyonosodásin volt az öreg és egy régi opel corsáról faggatták ugyanabban a helységben mint ahol én voltam, csak másik előadó. (én nem vagyonosodásin voltam:) Érdemes résen lenni.
http://nol.hu/gazdasag/nyerogepek_szerver_alapon
Na még újabb pár év, és rendben lesz minden. :)
Szerintem te vontad le rosszul a következtetéseket. Teljesen mindegy kire vonatkozik, ha a termet nem tudják hogy adóztatni, mert nincs rendesen szabályozva, akkor a játékosoktól mit várnak?
Egyébként igazatok van kb ott vagyunk mint 5 éve.
NEM REKLÁM, de olvassátok el az ingyenes 50es oldalon a hírek között lévő mai cikket, ami a szabályozásról szól. Mától lehet a termeknek magyar licenchez folyamodnia.