Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

analyser
Válasz Farang kommentjére
2012. júl. 7. 11:35

Azért vicces, mert az elején a cikk írójának is feltűnik, hogy a végrehajtási rendelet szövegéből hiányzik a távszerencsejáték fogalma, de különösebben nem érdekelte. Valahogy csak ráerőszakolta az online pókerre :D

Farang
Válasz analyser kommentjére
2012. júl. 7. 11:42

Az a lényeg, hogy végrehajtási rendelet, a francba a többivel. :)

Én azt nem értem, hogy nincs ott egy épelméjű ember, aki ellenőrizné hogy milyen cikkek kerülnek ki?

Sambenez
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 7. 15:31

Nem kamu a cikk és nem a nyerőgépekről szól. Olvassátok el elejétől a végéig és értelmezzétek.

Te meg olvasd el a végrehajtási rendeletet, és értelmezd. :D
Utána meg olvasd el a cikket, és a kettőt együtt értelmezd. :)

Az is szép, hogy 75 hozzászólás alatt senkinek még csak gyanús sem lett teljes tévedés a cikk.

Galambos Tarzan
Válasz Sambenez kommentjére
2012. júl. 7. 18:42

Te meg olvasd el a végrehajtási rendeletet, és értelmezd. :D
Utána meg olvasd el a cikket, és a kettőt együtt értelmezd. :)

Az is szép, hogy 75 hozzászólás alatt senkinek még csak gyanús sem lett teljes tévedés a cikk.

A cikket olvastam, a végrehajtási rendeletet nem, viszont voltak olyan infók is, hogy nem biztos, hogy a jövőben is marad a távszerencsejáték fogalma, ezért is nem kérdőjeleztem meg az irományt. De egyébkként ahogy látom le is vették azóta, szóval sorry a fals infóért, de gondoltam ekkora múltú pókeroldal azért csak megbízható cikkeket közöl le.

Authentik
Válasz want2push kommentjére
2012. szept. 19. 20:13
Gy3pm3st3rk3
Válasz zeoos77 kommentjére
2012. szept. 19. 21:37

Pontosan.
Egy ismerősöm,jópár éve kirabolt egy bankot svájcban,lecsukták,a zsé nem lett meg... :)
Szabadulása után hazajött,vett budán egy 200nm-es házat,mercit,minden földi jót,majd egy szép napon a postás hozott neki egy levelet a svájci kormánytól,hogy a rabolt pénz nem lett meg,de mivel a rablásért járó büntetést leülte,így az ebből származó x frankot megtarthatja :) Majd jó fél év múlva jött a NAV,és behívatta vagyonosodási vizsgálatra...mit volt mit tenni,bevitte hát a svájcból kapott igazolást,és a NAV elfogadta :D

Azóta sem basztatják :D

Ez biztos hogy hülyeség mert a büntetőjogi és a polgári per 2 külön dolog. Ez így van Svájcban is. Az hogy leülte a büntetést csak a büntetőjogi oldala a dolognak. Szerinted miért van a viszkisnek 200 milliós tartozása a bankok felé? Ha egy bűncselekményben elítélnek amit más kárára követtél el, vagyis bűnösnek találnak, akkor a sértett akár magánszemély akár cég benyújthatja követelését a kár megtérítésére. Amit aztán vagy a jövedelmedből tiltanak le részletekben, vagy ha a nevedre kerül valami lefoglalhatják. Az ellentmondásról nem is beszélve. Ha nem lett meg a pénz mit tarthat meg? Ha meg tudják hogy nála van miért nem veszik el? Szóval ez kamu.

erikkke
Válasz OldRknight kommentjére
2012. szept. 20. 6:12

Nincs az az isten !

Krono
Válasz Sambenez kommentjére
2012. szept. 28. 12:26

Nem tud valaki új infot a témában? Lassan itt a január..

dr.drogba
Válasz Krono kommentjére
2012. szept. 28. 12:39

Nem tud valaki új infot a témában? Lassan itt a január..

Miért mi lesz januártól?
Elvileg 2012.jan.1töl él a törvény nem?

Krono
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. szept. 28. 12:41

Miért mi lesz januártól?
Elvileg 2012.jan.1töl él a törvény nem?

De akkor lép életbe, addig kell engedélyért folyamodni a termeknek vagy mi. Én sem tudom pontosan, azért is kérdezem :)

Élő ügyfélszolgálat