Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

bia89
Válasz koornél kommentjére
2013. máj. 15. 14:38

Bia, szerinted akkor mi van, ha MB-ről ment bankszámlára(a magyar bankszámla le lett tisztázva)de az Mb-től utalásnak nyoma van a bankszámlán. Ilyenkor vajon be"piszkozódott" az MB számla, tehát egy vizsgálatnál már annak is utánanézhetnek ?

Tehát akiket a vizsgálat érintett, azoknak a teremből való kiutalás MB-ről, vagy direkt a teremből ment a bankszámlára ?

Azt hiszem MBről ment bankszámlára. Nem hiszem, hogy fontos, hogy honnan érkezett, inkább csak az, hogy az a bankszámládra ment...

koornél
Válasz naná hogy kommentjére
2013. máj. 15. 15:35

köszi, hát ha így van akkor az nem rossz

shiningKKingdom
Válasz koornél kommentjére
2013. máj. 15. 15:43

Azért nem fogadnék rá nagy tételben hogy bármelyik e-wallet teljes biztonságot jelent és lenyomozhatatlan, szerintem a nav is teljesen tisztában van vele hogy hogyan működnek ezek. Vagy ha mégsem, elég ha beleolvasnak ebbe a topikba kezdetnek... Ha valakire rászállnak, ott úgyis belekötnek valamibe, vagy addig kutatnak amíg nem találnak vajat az ember füle mögött. Úgy gondolom, hogy akikre vadásznak, azok nagyobb tételben tolják annál, mint amit az e-walletek tranzakciós limitjei megengednek.

kukiszabi
Válasz báró kommentjére
2013. máj. 18. 17:43

[QUOTE=PokerEdge;524867]

2011 februárban kezdték a vizsgálatot,2013 május 8.-án kaptam meg a másodfokon a végeredményt...

Többször felebeztem,és ez lett a vége...

A jogászaim vinnék bíróságra is,de én már meguntam,az országos statisztika nav kontra magánember 88%-12%...

Az nem sok...

Nem tudom kifizetni,és őszintén nem is akarom...

És ha nem fizet az ember, akkor mi történik? Börtön? Vagy adnak részletfizetésre lehetőséget?

titcar
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2013. máj. 18. 22:43

Azért nem fogadnék rá nagy tételben hogy bármelyik e-wallet teljes biztonságot jelent és lenyomozhatatlan, szerintem a nav is teljesen tisztában van vele hogy hogyan működnek ezek. Vagy ha mégsem, elég ha beleolvasnak ebbe a topikba kezdetnek... Ha valakire rászállnak, ott úgyis belekötnek valamibe, vagy addig kutatnak amíg nem találnak vajat az ember füle mögött. Úgy gondolom, hogy akikre vadásznak, azok nagyobb tételben tolják annál, mint amit az e-walletek tranzakciós limitjei megengednek.

nemzetgazdasági szinten kb. a kerekítési hiba méretét sem éri el az ewalletek forgalma és nagyon sok juzerre van szétosztva.

koviii
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jún. 5. 20:18

Nem tudom ki nézte, a retek klub reggeli műsorában én az online póker adózásáról beszélgettek egy vendéggel.

BrenDoN
Válasz koviii kommentjére
2013. jún. 5. 20:32

Nem tudom ki nézte, a retek klub reggeli műsorában én az online póker adózásáról beszélgettek egy vendéggel.

És mire jutottak?

koviii
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. jún. 5. 20:35

És mire jutottak?

Milyen szarra mennyit azt nem jegyeztem meg, de az volt a lényege, hogy a tv nézők szájába rágják jó állampolgárként adóznod kell.

fLeSs
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. jún. 6. 1:51

És mire jutottak?

pókerről nem esik benne túl sok szó...
Adózni kell az online pókernyeremények után is - 8:08 - Minden reggel - RTL Klub

titcar
Válasz fLeSs kommentjére
2013. jún. 6. 2:30

pókerről nem esik benne túl sok szó...
Adózni kell az online pókernyeremények után is - 8:08 - Minden reggel - RTL Klub

omg ez ám a komoly műsor :D

Élő ügyfélszolgálat