Bia, szerinted akkor mi van, ha MB-ről ment bankszámlára(a magyar bankszámla le lett tisztázva)de az Mb-től utalásnak nyoma van a bankszámlán. Ilyenkor vajon be"piszkozódott" az MB számla, tehát egy vizsgálatnál már annak is utánanézhetnek ?
Tehát akiket a vizsgálat érintett, azoknak a teremből való kiutalás MB-ről, vagy direkt a teremből ment a bankszámlára ?
köszi, hát ha így van akkor az nem rossz
Azért nem fogadnék rá nagy tételben hogy bármelyik e-wallet teljes biztonságot jelent és lenyomozhatatlan, szerintem a nav is teljesen tisztában van vele hogy hogyan működnek ezek. Vagy ha mégsem, elég ha beleolvasnak ebbe a topikba kezdetnek... Ha valakire rászállnak, ott úgyis belekötnek valamibe, vagy addig kutatnak amíg nem találnak vajat az ember füle mögött. Úgy gondolom, hogy akikre vadásznak, azok nagyobb tételben tolják annál, mint amit az e-walletek tranzakciós limitjei megengednek.
[QUOTE=PokerEdge;524867]
2011 februárban kezdték a vizsgálatot,2013 május 8.-án kaptam meg a másodfokon a végeredményt...
Többször felebeztem,és ez lett a vége...
A jogászaim vinnék bíróságra is,de én már meguntam,az országos statisztika nav kontra magánember 88%-12%...
Az nem sok...
Nem tudom kifizetni,és őszintén nem is akarom...
Azért nem fogadnék rá nagy tételben hogy bármelyik e-wallet teljes biztonságot jelent és lenyomozhatatlan, szerintem a nav is teljesen tisztában van vele hogy hogyan működnek ezek. Vagy ha mégsem, elég ha beleolvasnak ebbe a topikba kezdetnek... Ha valakire rászállnak, ott úgyis belekötnek valamibe, vagy addig kutatnak amíg nem találnak vajat az ember füle mögött. Úgy gondolom, hogy akikre vadásznak, azok nagyobb tételben tolják annál, mint amit az e-walletek tranzakciós limitjei megengednek.
Nem tudom ki nézte, a retek klub reggeli műsorában én az online póker adózásáról beszélgettek egy vendéggel.
Nem tudom ki nézte, a retek klub reggeli műsorában én az online póker adózásáról beszélgettek egy vendéggel.
És mire jutottak?
És mire jutottak?
pókerről nem esik benne túl sok szó...
Adózni kell az online pókernyeremények után is - 8:08 - Minden reggel - RTL Klub