Ezt találtam, nem tudom mennyire fog ez minket érinteni a közeljövőben.
Szerencsejáték hírportál: FortunaWeb - tiszta szerencse
mit adózzak B***meg ha a nyereményem már adózott nyeremény???? magyarországon már az adót is adóztatják. szánalom
*a b***meg nem neked szól fLeSs, csak egy kötőszó. :D
Egyébként én úgy oldanám meg, h vállalkozói szerű tevékenység kiváltásához kötném, és attól a hónap 1.-jétől indul az "adóév" éves elszámolásban. 2000 dollár alatt adómentes lenne, felette vagy egykulcsos v progresszív adózás lenne, mondjuk 5 % és afeletti adóval. A kormány tárgyalna a site-tal, és sztem be lehetne építeni egy elszámoló rendszert, ami 12 hónapos statot mutat bevétel-költség ill. naplózza a kifizetést dátummal, amelyet HUF-ban kellene megadni a bevallásban. Az árfolyam kérdés meg már gondolom le van szabályozva, hiszen itthon is biztos van olyan, aki nem HUF-ban kapja a fizetését és itthon vallja be.
Ma reggeli cikk: A távszerencsejáték-szervezés új szabályozása - Adó - Adó Online
Nem értek a törvényhozáshoz, szóval ez most azt jelenti, hogy hatályba lépett?
Ma reggeli cikk: A távszerencsejáték-szervezés új szabályozása - Adó - Adó Online
Nem értek a törvényhozáshoz, szóval ez most azt jelenti, hogy hatályba lépett?
Ez azért eléggé vicces :D: "Játékos kizárólag 18 éven aluli természetes személy lehet"
Ez azért eléggé vicces :D: "Játékos kizárólag 18 éven aluli természetes személy lehet"
nincs mese, akkor a gyereknek csinálni kell egy számlát :)