Sziasztok,
Olvasgattam sokat a fórumozásból de nem jött át teljesen :)
Én kicsiben nyomom és mostanában szerencsére voltak kiutalásaim is a folyószámlámra 40-70 ezer forint.
Gondolom ez még senkit nem érdekel a NAV-nál?! Vagy tévedek?
Az tűnik a legjobb megoldásnak ha netellert használok és annak a kártyájával veszek le pénzt?
Köszönöm!
Jelenleg elbírálás alatt van a neteller számlám. Bár én forintot adtam meg a számlához. Akkor ez hiba volt!
Két teremben játszom folyamatosan I-poker és FTP úgyhogy ha lesz kiutalásom akkor kétféle pénznem is érkezik.
Ezért kellett volna mondjuk egy $-os Skrill és egy €-s Neteller.
Köszönöm!
Jelenleg elbírálás alatt van a neteller számlám. Bár én forintot adtam meg a számlához. Akkor ez hiba volt!
Két teremben játszom folyamatosan I-poker és FTP úgyhogy ha lesz kiutalásom akkor kétféle pénznem is érkezik.
Netelleren nem tudom hogy megy, de skrillen be kell záratni ilyenkor az accot, és másik mailra nyitni újat $ vagy € alapút. (support ezt tanácsolja, de keress rá, le van írva pontosan szerintem még akadémián is, google jóbarát...) GL
Biztos kérdezték már, de ha pl behúzol 5-10K-t és cashoutolsz akkor másnap NAV bácsi ott kopogtat az ajtódon hogy honnan van a lé? Mi erre az okos megoldás?
Biztos kérdezték már, de ha pl behúzol 5-10K-t és cashoutolsz akkor másnap NAV bácsi ott kopogtat az ajtódon hogy honnan van a lé? Mi erre az okos megoldás?
nem kell cashoutolni, jobb megoldás magas tétes CG-re be kell ülni, mint camillo, vagy el kell fogadni pár HS HU kihívást az irigy profiktól mint marcow, és ha marad belőle valami akkor el kell qrvázni :rolleyes:
Köszi Svájcifiú, megpróbálom akkor, bár egy kicsit félek tőle, de majd csak elverem rövid távon a HS regeket, meg azért lássuk be NL1000-n is az ász a magasabb nem a király! ;)