Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

forzadani3
Válasz spindel15 kommentjére
2014. febr. 9. 16:03

Sziasztok,

Olvasgattam sokat a fórumozásból de nem jött át teljesen :)
Én kicsiben nyomom és mostanában szerencsére voltak kiutalásaim is a folyószámlámra 40-70 ezer forint.
Gondolom ez még senkit nem érdekel a NAV-nál?! Vagy tévedek?
Az tűnik a legjobb megoldásnak ha netellert használok és annak a kártyájával veszek le pénzt?

elvileg 40-70K-val nem foglakoznak, és igen, neteller/mb éri meg a legjobban. Figyelj számla készítésnél, hogy $ vagy € alapú legyen (attól füg milyen terembe játszol) sokat lehet spórolni váltáson.

spindel15
Válasz forzadani3 kommentjére
2014. febr. 9. 16:36

Köszönöm!
Jelenleg elbírálás alatt van a neteller számlám. Bár én forintot adtam meg a számlához. Akkor ez hiba volt!
Két teremben játszom folyamatosan I-poker és FTP úgyhogy ha lesz kiutalásom akkor kétféle pénznem is érkezik.

Maxxxika
Válasz naná hogy kommentjére
2014. febr. 9. 16:47

Ezért kellett volna mondjuk egy $-os Skrill és egy €-s Neteller.

forzadani3
Válasz spindel15 kommentjére
2014. febr. 9. 17:11

Köszönöm!
Jelenleg elbírálás alatt van a neteller számlám. Bár én forintot adtam meg a számlához. Akkor ez hiba volt!
Két teremben játszom folyamatosan I-poker és FTP úgyhogy ha lesz kiutalásom akkor kétféle pénznem is érkezik.

Netelleren nem tudom hogy megy, de skrillen be kell záratni ilyenkor az accot, és másik mailra nyitni újat $ vagy € alapút. (support ezt tanácsolja, de keress rá, le van írva pontosan szerintem még akadémián is, google jóbarát...) GL

BT86
Válasz forzadani3 kommentjére
2014. febr. 9. 21:33

Netelleren nem tudom hogy megy, de skrillen be kell záratni ilyenkor az accot, és másik mailra nyitni újat $ vagy € alapút. (support ezt tanácsolja, de keress rá, le van írva pontosan szerintem még akadémián is, google jóbarát...) GL

Sőt, amíg nincs tranzakció, addig meg is változtathatod.

Riddler1988
2014. ápr. 20. 11:16

Biztos kérdezték már, de ha pl behúzol 5-10K-t és cashoutolsz akkor másnap NAV bácsi ott kopogtat az ajtódon hogy honnan van a lé? Mi erre az okos megoldás?

lecso10
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. ápr. 20. 12:52

Biztos kérdezték már, de ha pl behúzol 5-10K-t és cashoutolsz akkor másnap NAV bácsi ott kopogtat az ajtódon hogy honnan van a lé? Mi erre az okos megoldás?

Másnap biztosan nem, talán majd a következő évben adóbevalláskor. Viszont ekkor sem törvényszerű,h feltűnik nekik. Akkor lesz ez gond biztosan, ha valami miatt vizsgálatot kapsz.

svajcifiu
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. ápr. 20. 14:13

nem kell cashoutolni, jobb megoldás magas tétes CG-re be kell ülni, mint camillo, vagy el kell fogadni pár HS HU kihívást az irigy profiktól mint marcow, és ha marad belőle valami akkor el kell qrvázni :rolleyes:

Maxxxika
Válasz svajcifiu kommentjére
2014. ápr. 20. 15:19

nem kell cashoutolni, jobb megoldás magas tétes CG-re be kell ülni, mint camillo, vagy el kell fogadni pár HS HU kihívást az irigy profiktól mint marcow, és ha marad belőle valami akkor el kell qrvázni :rolleyes:

Látom fiam, kezdesz konyítani az üzleti típusú vállalkozásokhoz :)

Riddler1988
2014. ápr. 20. 15:19

Köszi Svájcifiú, megpróbálom akkor, bár egy kicsit félek tőle, de majd csak elverem rövid távon a HS regeket, meg azért lássuk be NL1000-n is az ász a magasabb nem a király! ;)

Élő ügyfélszolgálat