Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

Matt Coburn
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. ápr. 20. 22:10

Biztos kérdezték már, de ha pl behúzol 5-10K-t és cashoutolsz akkor másnap NAV bácsi ott kopogtat az ajtódon hogy honnan van a lé? Mi erre az okos megoldás?

Majd előveszed a paragrafust, aztán idézed nekik azt a részt hogy amit nyertél az nem jövedelem. lesznek szívesek úgy is kezelni. És ha pattogni kezdenek, akkor előveszed az 1000 milliárdos mutyijukat, mint ütőkártyát, hogy majd először a saját házuk táján tartsanak rendet, aztán esetleg megengedet hogy vizsgálódhassanak, bár ha megteszik akkor ismét előveszed az idézetet, miszerint a törvény szerint amit nyersz az nem jövedelem. És ha még mindig ott téblábolnak az ajtó előtt akkor nekik rontasz egy gereblyével. Na jó jó, utána egyezkedni kell a TEK túsztárgyalójával. Épp a környéken volt egy kis túlreagálás, 2 ****** karddal fenyegette meg a járőrt, erre kivonult a TEK 100 emberrel, beküldték a túsztárgyalót is. Végül persze semmi nem lett, de a kivonulás árát ráverték a szerencsétlen hülyékre. 5 milla.

BT86
2014. ápr. 20. 22:18

Köszi Svájcifiú, megpróbálom akkor, bár egy kicsit félek tőle, de majd csak elverem rövid távon a HS regeket, meg azért lássuk be NL1000-n is az ász a magasabb nem a király! ;)

Ők is csak 2 lapot kapnak, mi baj lehet? :D

Laller85
2014. ápr. 21. 13:52

Biztos kérdezték már, de ha pl behúzol 5-10K-t és cashoutolsz akkor másnap NAV bácsi ott kopogtat az ajtódon hogy honnan van a lé? Mi erre az okos megoldás?

A kérdéshez kapcsolódóan, engem az érdekelne, ha vki nyer nagyobb összeget, ez lehet akár 4K vagy akár 40k is. Kiutalja Mb re, addig minden OK...utána viszont Mb kártyás megoldással hogy a fenébe húzol le ekkora összeget, mikor ha jól tudom napi szinten megvan a limit...Mert ha utalással csinálja az ember a számlájára az úgy más tészta!

Chryss85
Válasz Laller85 kommentjére
2014. ápr. 21. 15:35

Szerk:

Hoopsz, szerintem valamit félreértettem akkor.

Kukker
Válasz Chryss85 kommentjére
2014. ápr. 21. 16:52

Találj valakit, akinek szüksége van online dellára.

Én tudok valakit, aki KP-ért veszi a MB-s/ Netelleres eurót középárfolyamon! :)

Dobjon privátot, akit érdekel!

Pont erre nem gondoltam, a rosseb egye meg. Addig csűrtem-csavartam, amíg 1k$ kivétele kb 20k forintomba került. Azért, hogy ne legyen nyoma. Legalábbis szerintem. B@ssza meg.

VTomi24
Válasz naná hogy kommentjére
2014. máj. 26. 10:28

Sziasztok!
Valaki nem tudja Szlovákiában adóköteles-e az online póker nyeremény?

OldRknight
Válasz Laller85 kommentjére
2015. márc. 14. 14:27

Ha lakást akarok venni hogy vegyek le pénzt anélkül hogy a Nav rámszállna?? Valakinek valami ötlet?

vargepard
2015. márc. 14. 16:31

Én megoldanám, de én nem parázok a NAV-tól, ez túl van lihegve. De ha olyan sok lé van fent akkor simán adózz be, esetleg van a kormánynak egy offshore pénzt kiváltó bankszámlája. Amire, ha beteszed 5 év után adómentes lesz a pénzed. És bármire költheted, illetve nem fog cseszegetni a NAV soha. A bankod add róla infót, ha érdekel.

iKeksz
Válasz vargepard kommentjére
2015. márc. 14. 16:34

Én megoldanám, de én nem parázok a NAV-tól, ez túl van lihegve. De ha olyan sok lé van fent akkor simán adózz be, esetleg van a kormánynak egy offshore pénzt kiváltó bankszámlája. Amire, ha beteszed 5 év után adómentes lesz a pénzed. És bármire költheted, illetve nem fog cseszegetni a NAV soha. A bankod add róla infót, ha érdekel.

Ez érdekes, ha bemegyek a bankba mit kell mondani?

tikka_masala
2015. márc. 14. 17:56

"Stabilitási Megtakarítási Számla"

Azért csak óvatosan :D

Élő ügyfélszolgálat