Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

csiga19794
Válasz naná hogy kommentjére
2015. máj. 26. 15:29

Nem látok különbséget a kettő között!

Wildcatfish
Válasz perfectg2 kommentjére
2015. máj. 26. 15:31

feltűnőbb ha kasszából veszem ki a pénzt mint kártyáról?

Ha már a bankod tud rolla mindegy

SajtiEgon
2015. máj. 26. 15:59

Üdv!
Skrillen keresztül utalom le bankszámlára poker pénzem, de kártyával nem tudok levenni (ezt nem részéeltezem miért) csak a bankban kasszából, az ugye problémásabb (adózás szempontjából stb.)

Ha navék fel akarnak figyelni rá, megteszik a beutalás alkalmával, szóval tökmindegy.
(A bankkártyás levételi problémát meg végképp nem értem, de most igazándiból nem is akarom :D )

dr.drogba
2015. máj. 26. 19:34

Üdv!
Skrillen keresztül utalom le bankszámlára poker pénzem, de kártyával nem tudok levenni (ezt nem részéeltezem miért) csak a bankban kasszából, az ugye problémásabb (adózás szempontjából stb.)

.
8éve igy csinálom,eddig nem volt gond:) (kopp-kopp)

Krejdül
2015. máj. 26. 20:30

Üdv!

Skrill bankkártya, és még a számlakivonaton sem lesz nyoma a lovettának.

perfectg2
Válasz Krejdül kommentjére
2015. máj. 27. 3:04

Köszöntem a válaszokat Uraim!

vargepard
2015. jún. 1. 8:52

Ez friss hír:
A kormány nagy kedvezményt ad azoknak, akik nem tudnak elszámolni, honnan van a vagyonuk, és mindez a külföldi adócsalóknak is jó lesz: júliustól kedvezményesen és az eddiginél jóval gyorsabban lehet tisztára mosni a milliókat nálunk. Akkora lesz a kedvezmény, hogy tisztességesen adózni már végképp nem fogja megérni. Varga Mihály javaslata szerint ugyanis a Stabilitási Megtakarítási Számlákon július 1-jétől elhelyezett összegek után csak 20 százalékos adót kell fizetnie, ha egy éven belül kiveszi a „megtisztított” pénzt, de ha tud várni egy évet, akkor már csak 10 százalékos lesz az adó. Ez már így is elég vonzó, hát még akkor, ha kimatekozza, mennyivel több pénz üti a markát ahhoz képest, ha minden adóforintot becsengetne a közösbe.

Captain Jack
Válasz vargepard kommentjére
2015. jún. 8. 22:48

Sziasztok, akkor jelenlegi állás szerint vagy bevallod vagy nem? Vagyonosodási vizsgálat meg "pofára" megy? Azért érdekel, mert pont nyertem egy komolyabb összeget, és aktuális lenne egy lakásvásárlás... mennyiben fogja ez érdekelni a NAVot? :)
Köszi!

kukiszabi
2015. okt. 29. 13:14
casa001
Válasz kukiszabi kommentjére
2015. okt. 29. 16:58

Gazdaság: Nő Vajna vonzereje - NOL.hu

Mai hír.

Ez a hír kamu / nem hiteles / én értelmezem rosszul, vagy tényleg egy nagyon jelentős változás sok ember számára???

Élő ügyfélszolgálat