Ha magamnak köszönhetem h lent leszek mint te nem kérek együttérzést mert nem érdemlek .
Lol, Ez az arc ülögetett pár napja 30$ HUsng. Kért 10$-t a "kócsingért" cseten hogy vele játszhattam. Állítása szerint a vesémbe lát. :D De most már nem tudom milyen nickre utaljam a 10$-t. :D
Amennyiben soha nem játszottak az accjaid egyidőben, nem hinném, hogy lenne probléma, pláne, ha ezt meg is írod, hiszen ezt tényleg 3 mp alatt kiszűrik. Ellenkező esetben nem fogadnék rád.
Hogy érted?
Irtak és kaptam egy féléves kizárást szeptember 18. ig. Pénzt nem kobozták el de nem is utalhatom le vagyis levélben nem említették. Írták ha mégegy ilyen azonnal zárolják végleg a számlám és pénzem is.
Irtak és kaptam egy féléves kizárást szeptember 18. ig. Pénzt nem kobozták el de nem is utalhatom le vagyis levélben nem említették. Írták ha mégegy ilyen azonnal zárolják végleg a számlám és pénzem is.
Azért beszoptam mert fél évig nem látom ezt a pénzt. Most pont jól jött volna. Meg azért a mai Sunday million jegyet buktam mert be voltam regelve.
Ló nagy szerencséd volt, öreg, ennél jobban nem jöhettél volna ki a buliból.
Nem értél ITM véletlen?
Az ITM alatt mit értesz?
Nem értél ITM véletlen?
Lalas. :D