Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Számla befagyasztás

WINAMAXDONK
Válasz makalele88 kommentjére
2017. ápr. 1. 12:44

Ha magamnak köszönhetem h lent leszek mint te nem kérek együttérzést mert nem érdemlek .

CsabiST
Válasz HUNchampion kommentjére
2017. ápr. 1. 13:00

Lol, Ez az arc ülögetett pár napja 30$ HUsng. Kért 10$-t a "kócsingért" cseten hogy vele játszhattam. Állítása szerint a vesémbe lát. :D De most már nem tudom milyen nickre utaljam a 10$-t. :D

Mindenkinek az lesz a legjobb ha ide utalod a 10 dodót! CsabiST -és ezzel meg is dupláznád a bankrollomat :)

Nottobe
Válasz Kukker kommentjére
2017. ápr. 2. 0:14

Amennyiben soha nem játszottak az accjaid egyidőben, nem hinném, hogy lenne probléma, pláne, ha ezt meg is írod, hiszen ezt tényleg 3 mp alatt kiszűrik. Ellenkező esetben nem fogadnék rád.

OFF es bocs, de ki ez a pina az Avatarodon? :rolleyes::rolleyes:

makalele88
Válasz Nottobe kommentjére
2017. ápr. 2. 7:58

Hogy érted?

makalele88
Válasz SMaster50 kommentjére
2017. ápr. 2. 21:14

Irtak és kaptam egy féléves kizárást szeptember 18. ig. Pénzt nem kobozták el de nem is utalhatom le vagyis levélben nem említették. Írták ha mégegy ilyen azonnal zárolják végleg a számlám és pénzem is.

van Gerwen
2017. ápr. 2. 21:56

Irtak és kaptam egy féléves kizárást szeptember 18. ig. Pénzt nem kobozták el de nem is utalhatom le vagyis levélben nem említették. Írták ha mégegy ilyen azonnal zárolják végleg a számlám és pénzem is.

Ló nagy szerencséd volt, öreg, ennél jobban nem jöhettél volna ki a buliból.

makalele88
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. ápr. 2. 22:12

Azért beszoptam mert fél évig nem látom ezt a pénzt. Most pont jól jött volna. Meg azért a mai Sunday million jegyet buktam mert be voltam regelve.

Ló nagy szerencséd volt, öreg, ennél jobban nem jöhettél volna ki a buliból.

WINAMAXDONK
Válasz SMaster50 kommentjére
2017. ápr. 2. 23:59

Nem értél ITM véletlen?

makalele88
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. ápr. 3. 0:27

Az ITM alatt mit értesz?

Nem értél ITM véletlen?

van Gerwen
2017. ápr. 3. 0:29