Legélesebb kés a fiókban beszarok :D Claude ha szólithatlak igy ez nagyon necces lesz viszont neked is jár a pacsi a chetes zseniális duma miatt.
Lol, Ez az arc ülögetett pár napja 30$ HUsng. Kért 10$-t a "kócsingért" cseten hogy vele játszhattam. Állítása szerint a vesémbe lát. :D De most már nem tudom milyen nickre utaljam a 10$-t. :D
Akárki mond akármit ez nagyon nagy igazságtalanság. Mert felutalás azonnal megy, nem ellenőriznek semmit csak nyomjad fel a pénzt. Leutalni meg már nem engedik, meg kb azt is elkérik hogy hányszor mész egy nap a WCre
Azt hogy érted hogy fél év. Annyi volt a büntetés és utána feloldották vagy mi?
A vasárnapi sunday-t szerintem gyorsan felejtsd el. Mindenképp kitiltás lesz a vége, a kérdés hogy végleges vagy időleges - de az is minumum 6 hónap. A pénzed vagy benyelik vagy nem, engem engedtek kifizetni. Hasonló gambling problémáim voltak, ezeket leírtam nekik, és a zárolás előtt beengedtek - korlátozott módban, hogy játszani már ne bírjak - hogy kifizethessem a BR-em. Neked is csak ezt tudom javasolni, ha elkezdesz kamuzni hogy nem is te toltad hanem a haverjaid, azzal csak rontasz az amúgy is szar helyzeteden. Keress valami kis siteot, a PS-t egy jó ideig biztosan elfelejtheted most.
egyáltalán nem igazságtalan ha kitiltanak, mert oltári baromságot csináltál, legalább akkor már a "haverjaid" nevében csináltál volna netellert/skrillt, de ugyanonnan befizetni... ez hihetetlen felelőtlenség volt.
Amúgy nekem az is durva h 6 után vették észre, azért bőven van rés a pajzson.
Nem tom miért, de ez jutott eszembe:D https://www.youtube.com/watch?v=OiIFx2lAAf8
Óriási:))
Bocs mester de kettőtök közül őt gondoltam a képzettebnek mert anno láttam winamaxon is HUSNGzni szóval gondoltam regulár, akkor regwar volt?Tény h nem tudom milyen játékos vagy csak ahogy a számlákat intézted gondoltam rekreációs játékos.
De ha már itt tartunk na és a te részedről a pofázás neki mire volt jó?