Szívás, de ezek szerint ugyanarról a bankkártyáról be lehet fizetni több nickre is, vagy hogy van ez? Amúgy Piroslapos csinálta ezt a fénykorában, sőt a mai napig is, mondjuk neki egyik számláját se fagyasztották meg egyszer sem, mert sosem nyert semmit. :)
Mi történt pontosan? Az ő stars számláikra befizetgettél a bankkártyáddal, majd ezt a pénzt átutaltad a saját stars accountodra?
Ez esetben azt magyarázd el nekik, hogy lekorlátoztad a saját befizetési lehetőségeidet, mert úgy ítélted meg, hogy veszélyeztetheti a pénzügyi helyzetedet, de nem bírtad megállni, ezért barátaidat kérted meg, hogy az ő számlájukon keresztül befizethess. De sajnos olyan balga voltál, hogy a saját bankszámládról tetted.
Ha nem utaltad át a saját stars számládra az összegeket, akkor meg színtiszta multiaccolás folyt, de talán azzal megpróbálhatod kimagyarázni, hogy a barátaid nem tudtak valamiért befizetni, ezért a te kártyádról intéztétek, szépen, bűnbánóan fogalmazol, és leírod, hogy mekkora iszonyú nagy hülye voltál, amiért nem gondoltál rá, hogy ez nem megengedett. De ez a második szitu iszonyú esélytelen, úgyhogy el is felejtheted. De gondolom az első eset történhetett inkább.
Próbáld meg, de szerintem ne nagyon reménykedj. És ne is háborogj majd, mert rohadtul igazuk van.
most nem azért, de ezt hogy gondoltad? sosem értem az ilyeneket....
Ha játszottál is a barátokra regelt nevekkel, akkor azt jó eséllyel nem különböző gépekről tetted, más-más internetkapcsolatot használva. Innentől sajnos védhetetlennek tűnik a történeted, lényegében lemondhatsz a rollodról, mert az már nem a tied.
Több számlán játszottam és bankkártyámmal befizettem. Majd az egyiken felmentem 250 dollárig és átutaltam a valósra mert ott volt egy 10 dolláros heti limit és ott feltornáztam 1500 ig.
Fulltilten évekkel ezelőtt volt egy ugyan ilyen és kérték mint most is hogy igazoljam személyazonosságomat feltöltöttem. Ugyan ezt az indokot írtam és feloldották.
és ami még durvább h ugyanezt el játszotta már ftp-n is, és most itt értetlenkedik...
lol
ez komoly?
amugy azert van 6 acc-od, mert hiszel a csalik dologban es amikor elkezdtel bukni az egyiken, akkor rajottel, hogy az mar halott szamla es inkabb nyitottal meg parat?
nem mondom, hogy gl, mert nem erdemled meg...:)
Lol, Ez az arc ülögetett pár napja 30$ HUsng. Kért 10$-t a "kócsingért" cseten hogy vele játszhattam. Állítása szerint a vesémbe lát. :D De most már nem tudom milyen nickre utaljam a 10$-t. :D
Én egy szóval nem állítottam hogy rossz arc vagy rossz ember lennél. :) Sőt - hogy ne legyek képmutató -elárulom, pár éve én is multiztam, volt is miatta fél éves Stars bannom. De mára már csak single accountozok, és teljesen boldog vagyok így is. Ha gondolod 50$ért mentálkócsollak, és meglátod te is elégedett lehetsz 1 accountal is. :D
Ha ismernél tudnád hogy jó arc és jó ember vagyok ;)