A robot forex tapasztalat: kezdek "összeesküvés" elméletet sejteni...
2kval nyitottam számlát, 2 hete megy a kereskedés, és napi 50-100 kötése van a robotnak, eddig enyhe minuszos volt (1950), tegnapra lett enyhe plusszos, 2020dolcsin áll.
Aztán beszélgettem néhány pókeressel, akik emlékeztettek, hogy a pokeres oldalak\partnerek által hozott játékos által termelt rakeje után bizony komoly jutalékot kapnak.
Igy kilogikáztam, hogy "vajon nem-e lehetne-e", hogy az itthoni forexes "beszervező" cég is kaphat utánam komoly jutalékot a szolgáltatótól, mivel a robot által kötött üzletek spreadje ugyancsak komoly hasznot termel a szolgáltatónak....
Ja, és ha véletlen nyereséget termel, akkor ugye a 40% az az ő jutalékuk. Veszteség esetén azonban maximum mély sajnálatukra számithatunk. Bomba üzlet, na.
Nekem egyelőre eléggé hasonlit a pókerre: közel nullás várható hozamú, óriás szórású játék, ahol a játékos\befektető kockáztat, minden más szereplő viszont fix jutalékkal tuti megél, a legnehezebb feladat a rake\jutalék "megverése"...
A pannónia részvény hasit: a nyitó 940ről szépen 760ig lement....
Nekem egyelőre eléggé hasonlit a pókerre: közel nullás várható hozamú, óriás szórású játék, ahol a játékos\befektető kockáztat, minden más szereplő viszont fix jutalékkal tuti megél, a legnehezebb feladat a rake\jutalék "megverése"...
Ezt úgy érted, hogy tudsz olyan pókerrobotot, ami közel nullásan játszik?
A pannónia részvény hasit: a nyitó 940ről szépen 760ig lement....
mi van ezzel a topiccal? kivancsi lettem volna, hogy akik esetleg kicsit beleastak magukat, milyen tapasztalataik vannak. netan ujabb linkek,"tananyagok" stb.
Ezt úgy érted, hogy tudsz olyan pókerrobotot, ami közel nullásan játszik?
Ja, ezt irták a hirlevélben:
' A ma délutáni esemény nem tesz senkit boldoggá, de fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy mivel a kockázati szintet még mindig alacsonyan tartjuk, ez megvédte a jelentősebb veszteségtől minden tisztelt Ügyfelünk, így az Ön tőkéjét is. A korrekció nélküli esésben ekkora mértékben tudtuk minimalizálni a veszteségeket."
Ezzel megkaptam a választ a kérdésemre, hogy kin lehet keresni? Hát rajtam ;-)
Mondjuk szivesebben olvastam volna ezt: " T ügyfél, a mi űberultraszuper robotunk 3 bukás után levette mi a helyzet, és utána a 50% profitot termelt, egy ilyen egyértelmű piacon."
lol balage mire vártál, majd 3 perc guglizással csak úgy találsz valamit ami termeli a pénzt és nem kell csinálnod semmit? :D
én belekezdtem egy nagyobb projektbe ezzel kapcsolatban, írok ha kész van és közzéteszem.
hozamplázát használja valaki? azon kívül, hogy viszonylag magas vételi jutalékkal dolgoznak, van valami hátránya?