Póker Fórum Archívum > Tőzsde > póker -> tőzsde.

fhradm
Válasz balage78 kommentjére
2011. szept. 7. 16:35

Persze, hogy komoly. Valóban abnormálisan sok kötés van mert, kivan véve a robotból a biztonsági korlát és a teljes tőke kockáztatva van, ezért volt az induló tőke csak 2000$, viszont ügye sokkal nagyobb a kockázat emiatt, de egyelőre jól produkál. Egyébként egy barátom számlája.

balage78
Válasz fhradm kommentjére
2011. szept. 10. 8:20

Ezen a héten is 2% hozam lett.
Most már nem irogatnám be hetente a hozamokat, akit érdekel az keressen meg bbalage78@gmail.comon.

titcar
2011. szept. 18. 19:25

btw valaki berakhatná ennek a magic forexbotnak a linkjét vagy valamit :D

nando42
2011. szept. 18. 19:36

Ezen a héten is 2% hozam lett.
Most már nem irogatnám be hetente a hozamokat, akit érdekel az keressen meg bbalage78@gmail.comon.

Hát, ez nekem akkor is túl szép, hogy igaz legyen. :)

chubbyhun
Válasz titcar kommentjére
2011. szept. 18. 20:02

btw valaki berakhatná ennek a magic forexbotnak a linkjét vagy valamit :D

Egyszer Amerikában indult egy tippadó honlap, jó sokk tippje helyes lett, ingyenes adta, majd egy idő után pénzért. Sajna miután pénzért adta, már nem volt annyira nyerő.
Az SEC később le is csapott, mivel kiderült, hogy az ötletgazdák indítottak 32 honlapot ahol tippelgettek, a lényeg az volt, hogy 16 tippelt valamit, a másik 16 meg az ellenkezőjét. Így lett egy olyan oldal amelyik elég sok tippelt eltalált sorban.

Nem tudom, hogy jön ez ide, ez a forex bot lazán daytradelhet bármit technikai alapon, napközbeni gapeket is gondolom előre látja... Hiszen mindig nyer...

titcar
Válasz chubbyhun kommentjére
2011. szept. 18. 20:11

Egyszer Amerikában indult egy tippadó honlap, jó sokk tippje helyes lett, ingyenes adta, majd egy idő után pénzért. Sajna miután pénzért adta, már nem volt annyira nyerő.
Az SEC később le is csapott, mivel kiderült, hogy az ötletgazdák indítottak 32 honlapot ahol tippelgettek, a lényeg az volt, hogy 16 tippelt valamit, a másik 16 meg az ellenkezőjét. Így lett egy olyan oldal amelyik elég sok tippelt eltalált sorban.

Nem tudom, hogy jön ez ide, ez a forex bot lazán daytradelhet bármit technikai alapon, napközbeni gapeket is gondolom előre látja... Hiszen mindig nyer...

ja ilyet sportfogadással is csináltak páran :D

zoltanh
2011. szept. 18. 20:15

Ui.: nekem a póker augusztus hónapban éves 600%-os hozamot hozott CG-ben, de nem játszottam eleget, remélem ebben a hónapban meglesz az ezer.

Azért komoly br menedzsmented lehet ha ilyen hónapokat tudsz hozni :)

titcar, nando

írjatok rá balage fórumtársra rá és elmagyaráz részletesen mindent.

chubbyhun
Válasz zoltanh kommentjére
2011. szept. 18. 20:23

Azért komoly br menedzsmented lehet ha ilyen hónapokat tudsz hozni :)

60BI-re 30 beülő nyerés egy hónap alatt. számtan... :)

Mabohai
2011. szept. 18. 23:45

60BI-re 30 beülő nyerés egy hónap alatt. számtan... :)

Hozamnak hozam, de nem összehasonlítható, ezért Te magad dolgozol véres verítékkel :)

chubbyhun
Válasz Mabohai kommentjére
2011. szept. 18. 23:56

Hozamnak hozam, de nem összehasonlítható, ezért Te magad dolgozol véres verítékkel :)

ok, ok, csak nem hiszek a csak pluszt hozó programokban...

Élő ügyfélszolgálat