Póker Fórum Archívum > Tőzsde > póker -> tőzsde.

Mabohai
Válasz chubbyhun kommentjére
2011. szept. 19. 0:58

ok, ok, csak nem hiszek a csak pluszt hozó programokban...

Hát, ha az én szavamat elfogadod referenciának, az én grafikonom is ugyanígy néz ki, mint amiket már bevágtak korábban (a hozzászólások alapján szinte biztosan ugyanazt a szoftvert bérlem, amit balage).

Bár nem olvastam végig a topicot, de gondolom arról szólna, hogy megosszunk egymással tapasztalatokat. Eddig minden állítás grafikonnal alá lett támasztva. Felesleges olyan dolgokkal szétoffolni, hogy ki miben "hisz". Ez nem a "másfél éve nem esett a flushom" topic :)

titcar
Válasz Mabohai kommentjére
2011. szept. 19. 1:17

Hát, ha az én szavamat elfogadod referenciának, az én grafikonom is ugyanígy néz ki, mint amiket már bevágtak korábban (a hozzászólások alapján szinte biztosan ugyanazt a szoftvert bérlem, amit balage).

Bár nem olvastam végig a topicot, de gondolom arról szólna, hogy megosszunk egymással tapasztalatokat. Eddig minden állítás grafikonnal alá lett támasztva. Felesleges olyan dolgokkal szétoffolni, hogy ki miben "hisz". Ez nem a "másfél éve nem esett a flushom" topic :)

hány kötést csinál naponta átlagosan? tudod-e ki-be kapcsolgatni ill. tudod-e nézni realtime, hoyg éppen miket köt?

Mabohai
Válasz titcar kommentjére
2011. szept. 19. 1:37

hány kötést csinál naponta átlagosan? tudod-e ki-be kapcsolgatni ill. tudod-e nézni realtime, hoyg éppen miket köt?

Alapból sok kis kötés, napi tizenegynéhány körül, 2-3000$-os számlán $1 alatti mozgást eredményez általában egy kötés. Ez oldalazó piacra értendő, az utóbbi hetek hektikus mozgásai miatt azért itt is nagyobb eredményeket hoztak az egyes tranzakciók.

Nem a saját gépeden fut a szoftver, úgyhogy nem lehet ki-be kapcsolgatni, viszont pénzt bármikor azonnal kivehetsz vagy hozzátehetsz, szóval nagyjából ugyanott vagyunk.

A lezárt kötéseket rögtön látod Metatraderrel illetve nap végén a fx bróker küldi e-mailben az aznapi mozgásokat.

titcar
2011. szept. 19. 2:15

Alapból sok kis kötés, napi tizenegynéhány körül, 2-3000$-os számlán $1 alatti mozgást eredményez általában egy kötés. Ez oldalazó piacra értendő, az utóbbi hetek hektikus mozgásai miatt azért itt is nagyobb eredményeket hoztak az egyes tranzakciók.

Nem a saját gépeden fut a szoftver, úgyhogy nem lehet ki-be kapcsolgatni, viszont pénzt bármikor azonnal kivehetsz vagy hozzátehetsz, szóval nagyjából ugyanott vagyunk.

A lezárt kötéseket rögtön látod Metatraderrel illetve nap végén a fx bróker küldi e-mailben az aznapi mozgásokat.

tehát az aktuális nyitott pozíciókat nem látod?

Mabohai
Válasz titcar kommentjére
2011. szept. 19. 8:08

tehát az aktuális nyitott pozíciókat nem látod?

Nem.

Desert
Válasz balage78 kommentjére
2011. szept. 19. 9:29

Szia balage78!

A robotrol lehet tudni statisztikákat. Nyereséges, veszteséges tradek aránya, legjobb legrosszabb kereskedés. Van valami back teste esetleg?

Üdv Deset

zoldhasu
Válasz Desert kommentjére
2011. szept. 20. 0:33

Szia balage78!

A robotrol lehet tudni statisztikákat. Nyereséges, veszteséges tradek aránya, legjobb legrosszabb kereskedés. Van valami back teste esetleg?

Üdv Deset

Van backtesztje, de a hülye is tud visszamenőleges idősorra eredményt optimalizálni (aztán élesben meg elbuknak). Ezért nem ér semmit a backteszt.

Döntő többségében nyereséges tradeket köt (90%+). Kötéscsoportokban dolgozik, van úgy, hogy egy percen belül zár 5 ügyletet is, van köztük mínuszos is, de azok végösszesen pluszosak.

zoldhasu
Válasz zoldhasu kommentjére
2011. szept. 20. 0:37

Készítettem a robotról egy 2 oldalas tájékoztatót a leglényegesebb infókkal.
Ha valakit érdekel, akkor keressen meg e-mailben:

xxlforex@gmail.com

chubbyhun
2011. szept. 20. 6:35

Valóban több éve ismerjük egymást, és elfogadom a szavad.
Nem akarom szétoffolni a topikot, nem volt szerencsés kifejezés tőlem a "hiszek".
Csak annyit akartam jelezni, hogy a tőkepiac közelében dolgozom 20 éve, a tőzsdét 21 éve követem, viszont nem találkoztam olyan programmal, amely közép-hosszú távon stabilan nyereséget termelt. Sőt igazából a stabilan szó sem kell.

Tehát amit szerettem volna elmondani az az, hogy ha a bankközi/derivatív piacon létezik olyan dolog amit le lehet arbitrálni, azt a profik le is arbitrálták már.
Illetve még annyit, ha a program technikai elemzéssel dolgozik, akkor ott a gondot a gapek jelentik, amelyek miatt - attól függően épp hol állsz - megugrik a nyereség/veszteség.

Még valamit hadd említsek meg. nagyon fontosnak tartom, hogy az ügyfélpénzeknek és az ügyfélügyleteknek szegregáltaknak (elkülönítetteknek) kell lennie. Amennyiben ez nincs így (nem deklarált), akkor a kockázati faktor megugrik. pl:: Full Tilt :(

GL nektek, többet erről nem akarok írni.

titcar
Válasz zoldhasu kommentjére
2011. szept. 20. 7:03

Van backtesztje, de a hülye is tud visszamenőleges idősorra eredményt optimalizálni (aztán élesben meg elbuknak). Ezért nem ér semmit a backteszt.

Döntő többségében nyereséges tradeket köt (90%+). Kötéscsoportokban dolgozik, van úgy, hogy egy percen belül zár 5 ügyletet is, van köztük mínuszos is, de azok végösszesen pluszosak.

én enm nagyon hiszem, hogy lehet csinálni olyan robotot ami 90%ban + kötéseket csinál egy oylan piacon, amilyen a forex is. 75% körül már gyanakodnék...

másrészt amit a backtestekről írtál, nos ugyanaz elmondható az aktuális pozíciókról is, bármikor gyártok olyan adatsort, amiben csak jó kötések vannak, ha sosem kell emgmutatnom a nyitott pozícióimat...

azt egyébként meg nem nagyon értem, hoyg ha 2 féle bot van, amiket nem lehet ki-be kapcsolni + nem lehet parametrizálni, akkor hogyan lehet, hoyg enm mindenkinek ugyan annyi nyereséget termel azonos időszakban?

Élő ügyfélszolgálat