jelentkezzen már az aki stabilan megél tözsdézésböl
Megfontolt időszakos tőzsdei befektetéssel hosszú távon akár kiemelkedő hozam is elérhető, persze csak, ha az ember érti a dolgok logikáját. Természetesen utóbbihoz - mind az életben szinte bármihez, ha kiemelkedőt akarunk nyújtani - nem kis tehetség, szorgalom, illetve tapasztalat szükséges. Kevesen vannak ilyenek, és természetesen jellemzően nem alkotnak közös halmazt azokkal, akik osztják az észt ezen a területen, tartják az előadásokat, szervezik a tanfolyamokat.
Magyar károsultjai is lehetnek WorldSpreads brókercég bukásának
reméljük nem lesz láncreakció
Az átlag forexezőnek nem megy túl jól:
Index - Gazdaság - Sokat buktunk a netes devizaspekuláción
Igen, az is igaz.
Most mi a helyzet ezzekkel a Quantum kezelt forex számlákkal ? Pár hónapja megfordult a kis mohó fejemben hogy ki kellene próbálni, de túl jónak tűnt hogy igaz legyen. Amiket itt írnak az alapján kiborulni látszik a bili:
Stocklandyard.hu - az első közösségi tőzsdeportál
Igen, az is igaz.
Most mi a helyzet ezzekkel a Quantum kezelt forex számlákkal ? Pár hónapja megfordult a kis mohó fejemben hogy ki kellene próbálni, de túl jónak tűnt hogy igaz legyen. Amiket itt írnak az alapján kiborulni látszik a bili:
Stocklandyard.hu - az első közösségi tőzsdeportál
Ha valaki lemaradt volna a Quantum történetről: sajnos a dolog megbukott, az alpha számlán 43%, a betha számlán 75% körüli veszteségek realizálódtak hétfőn. A teljes sztori nagyon hosszú lenne, röviden: a vállalt tőkevédelmi szintet jóval meghaladó nyitott kötések futottak a háttérben. Hétfőn a forex bróker komoly átállítást hajtott végre a rendszerén, mely során az összes nyitott pozíciót azonnal lezárta. A bróker és a kereskedő szoftverek üzemeltetője azóta egymásra mutogat.
Szegényebbek lettünk egy Disney mesével (meg némi pénzzel) és gazdagabbak tapasztalattal. Mivel érintett voltam én is, ha valakinek kérdése van a fentieken túl, legjobb tudomásom szerint válaszolok. Remélhetőleg ez közelebb visz hozzá, hogy a jövőben elkerülhessük a hasonló csapdákat.
Az "én megmondtam" jellegű kommenteket azért lehetőleg mellőzzük :)
Ha valaki lemaradt volna a Quantum történetről: sajnos a dolog megbukott, az alpha számlán 43%, a betha számlán 75% körüli veszteségek realizálódtak hétfőn. A teljes sztori nagyon hosszú lenne, röviden: a vállalt tőkevédelmi szintet jóval meghaladó nyitott kötések futottak a háttérben. Hétfőn a forex bróker komoly átállítást hajtott végre a rendszerén, mely során az összes nyitott pozíciót azonnal lezárta. A bróker és a kereskedő szoftverek üzemeltetője azóta egymásra mutogat.
Szegényebbek lettünk egy Disney mesével (meg némi pénzzel) és gazdagabbak tapasztalattal. Mivel érintett voltam én is, ha valakinek kérdése van a fentieken túl, legjobb tudomásom szerint válaszolok. Remélhetőleg ez közelebb visz hozzá, hogy a jövőben elkerülhessük a hasonló csapdákat.
Az "én megmondtam" jellegű kommenteket azért lehetőleg mellőzzük :)