Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Az ördög nem alszik .SH 100/200/???

misirulez
Válasz erikkke kommentjére
2013. aug. 11. 21:55

Látszódik.
Ha van ismertebb PA-s fórumozó aki fent van neked skypeon akkor kérd meg, hogy igazoljon téged a PA-nak, szerintem rugalmasak lesznek.

ilovePS
2013. aug. 12. 0:11

kösszi igazából annyira nem zavar...:D

erikkke
2013. aug. 12. 15:02

jáááj saját nicken újra csak sikerült köffi akademia support 5*

Flush67
Válasz ilovePS kommentjére
2013. aug. 12. 15:42

weaktight | Hand | 77 - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem

SB nagy fish kevés handem van róla

BB reg róla is kevés handem van turn Hero ?

Click push and close your eyes :)

(Annak ellenére, hogy két kombináció ver reálisan 34,89 (és 1 irreális esetben AA), mégis valszeg kint lesz az egyik valamelyiknél. 200bb deep-en már elég őszinték.)

erikkke
2013. aug. 12. 18:38

jó is 84 o szétbarmolt regnél TP nutfd

erikkke
Válasz Flush67 kommentjére
2013. aug. 12. 18:42

weaktight | Hand | A6o - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem

raise first 38 flop cbet 74 turn cbet 48 riv cbet 68 6,5K hand

gondoltam top két párokból blokollok jó párat plusz 60 ws el nem fog betcalolni AK meg 45 A4 ilyesmi

vélemények?

erikkke
Válasz Flush67 kommentjére
2013. aug. 12. 18:43

Image

napom :(

BelaKecske
2013. aug. 12. 18:58

Annyi a baj, hogy blöff ritkán lesz itt nála riveren, azok az 1 pár ászok meg amiket vbetel majd eldob (mondjuk AJ-AK) pont annyiszor lesznek köbö nála mint a ászos 2 pár kombók, szóval itt szerintem 2 párokat is dobatnod kellene. Főleg h az a helyzet sztem, h AT alatt te is sosem tolod be értékért, de még azzal sem biztos, szal az ő call-ja A8al itt általában azt jelenti, hogy AK-t sem dob itt neked.

Flush67
2013. aug. 12. 19:35

weaktight | Hand | A6o - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem

raise first 38 flop cbet 74 turn cbet 48 riv cbet 68 6,5K hand

gondoltam top két párokból blokollok jó párat plusz 60 ws el nem fog betcalolni AK meg 45 A4 ilyesmi

vélemények?

Az elképzelés szerintem nem olyan rossz, kicsit több infó kellene az ellenfélről. Pl. mennyiszer dob emelés után (flop/turn/river).
Milyen jobb kombókat akarsz dobatni? 1pár, 2pár, (air)

Milyen lapokkal lövi végig?
-1pár; néha blöfföltet, de tény, h sokszor valueból 3 utca, ez ellen nem rossz a line.
-Ászos 2pár; amit nehezen dob ennyire száraz boardon. A többi két párból maximum a 8T-et tudnék a kezébe adni a megadott 38% miatt.
-Set; nyilván nem dob.
-Air; az ellen meg bőven jó lenne a call is.

Összességében szerintem nem alkalmas ez a szituáció, még ha az ellenfél megfelelőnek tűnik is.
Nyilván a call nem igazán jön szóba (ahhoz valami extra note kéne a 3barrel frekvenciáról), úgyhogy nálam, ha így játszanám riverig, akkor dobás.

erikkke
2013. aug. 12. 20:00

reálisan A4 45 dob ... airek ellen nyilvan jobb a cal de van sok egy pár handje amit bet/foldol h kéne ezt kiszámolni??? vagyis tudom csak nem vok biztos benne ugye azokat a kombókat amik megadnak össze vetem azokkal amik foldonak ,mert játék közben csak így gyors végig gondoltam és marha jónak tűnt és ha foldol vszeg istennek érzem magam :D

na tolom GL kösszi a hszeket ;)

Élő ügyfélszolgálat