Látszódik.
Ha van ismertebb PA-s fórumozó aki fent van neked skypeon akkor kérd meg, hogy igazoljon téged a PA-nak, szerintem rugalmasak lesznek.
kösszi igazából annyira nem zavar...:D
jáááj saját nicken újra csak sikerült köffi akademia support 5*
weaktight | Hand | 77 - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem
SB nagy fish kevés handem van róla
BB reg róla is kevés handem van turn Hero ?
jó is 84 o szétbarmolt regnél TP nutfd
weaktight | Hand | A6o - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem
raise first 38 flop cbet 74 turn cbet 48 riv cbet 68 6,5K hand
gondoltam top két párokból blokollok jó párat plusz 60 ws el nem fog betcalolni AK meg 45 A4 ilyesmi
vélemények?
Annyi a baj, hogy blöff ritkán lesz itt nála riveren, azok az 1 pár ászok meg amiket vbetel majd eldob (mondjuk AJ-AK) pont annyiszor lesznek köbö nála mint a ászos 2 pár kombók, szóval itt szerintem 2 párokat is dobatnod kellene. Főleg h az a helyzet sztem, h AT alatt te is sosem tolod be értékért, de még azzal sem biztos, szal az ő call-ja A8al itt általában azt jelenti, hogy AK-t sem dob itt neked.
weaktight | Hand | A6o - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem
raise first 38 flop cbet 74 turn cbet 48 riv cbet 68 6,5K hand
gondoltam top két párokból blokollok jó párat plusz 60 ws el nem fog betcalolni AK meg 45 A4 ilyesmi
vélemények?
reálisan A4 45 dob ... airek ellen nyilvan jobb a cal de van sok egy pár handje amit bet/foldol h kéne ezt kiszámolni??? vagyis tudom csak nem vok biztos benne ugye azokat a kombókat amik megadnak össze vetem azokkal amik foldonak ,mert játék közben csak így gyors végig gondoltam és marha jónak tűnt és ha foldol vszeg istennek érzem magam :D
na tolom GL kösszi a hszeket ;)