weaktight | Hand | QQ - $1/$2 No Limit Holdem tricky. fish bb 4/2 SQ vel
weaktight | Hand | KAs - $1/$2 No Limit Holdem már pedig 100/3 simán benne van :D
weaktight | Hand | KAs - $1/$2 No Limit Holdem már pedig 100/3 simán benne van :D
szerintem nem volt olyan rossz megjátszás, ami így játszik ellenünk az vagy sor ami ellen felezünk, vagy szett, a fd miatt és a szettek miatt lehetne turnön AI, most az hogy 6os párral ekkora mákja volt az egy dolog.
nyilván berakjuk turn, alig marad stack, a srác akkor is calloz ha 9es vagy bármilyen pár van nála, be kell rakni amíg nutsunk van és jó a board neki is. QQval sem biztos h akarnék 3handed floppon nézni, a 4betre betolnám, viszonylag lazán 4betelhet értékért a fish ellen, és mindkettő callozhat is gyengébbel.
weaktight | Hand | A4o - $1/$2 No Limit Holdem nem ismerem de ez wtf? nagyon ugy nézz ki h dobatni akar de BvB (ismeretlen ) megcsinálhatja thina valeuért is AQ pl sztem
weaktight | Hand | 45o - $1/$2 No Limit Holdem ismerem a mókust 50 et dob csek rre de úgy vettem észre engem floatol elég sokat . Látva a lapját nyilván jobba bet :) de a range ellen inkább csekeltem biztos voltam benne ha FDje van turnt beteli vagy a rivert SD valenélkül .
weaktight | Hand | A5s - $1/$2 No Limit Holdem ugyan az a mókús szimplán nem gondoltam h csekkel erős flösst meg madehandet reppelt ugye ezért jónak gondolom .
weaktight | Hand | TT - $1/$2 No Limit Holdem reg a lipreTTT fish a másik tudom weak a dobás de úgy gondolom verve voltam ha meg nem akk flippelek . 4 es a 3 betje MP vs EP ami relatív nagy .
weaktight | Hand | QTo - $1/$2 No Limit Holdem emberünk hibázott turn size val .
weaktight | Hand | 69s - $1/$2 No Limit Holdem :)
weaktight | Hand | KK - $1/$2 No Limit Holdem itt kíváncsi vagyok mit gondoltok ?
weaktight | Hand | QQ - $1/$2 No Limit Holdem tricky. fish bb 4/2 SQ vel
olyan hülye volt az ember AK handben h lehet nálla A6 is vagy bmi
QQ zárom ki a fisht + a reg túlsokat 4 betel bu .
olyan hülye volt az ember AK handben h lehet nálla A6 is vagy bmi
QQ zárom ki a fisht + a reg túlsokat 4 betel bu .