Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Az ördög nem alszik .SH 100/200/???

erikkke
Válasz erikkke kommentjére
2013. szept. 3. 0:24

leveleing CS ez nice fogalom :D ma nyertem v 10 bit sálálááá

erikkke
2013. szept. 3. 22:37

mi szolgálna jó célt ebben a topikban nektek nekem?

NovaTerra
2013. szept. 4. 1:01

Handek posztolása és elemzése. Ezzel szerintem te is és mi is nyerünk.

Flush67
2013. szept. 4. 2:31

NEKEM ez az egyik legtanulságosabb topic. Mivel szeretnék szintet lépni, ezért jó megismerni, hogy milyen tendenciák vannak feljebb. A handelemzésen túl, -ami messze a legszínvonalasabb - engem baromira érdekelne, hogy milyen statokkal játszol, milyen leak-eket használsz ki, hogyan szoktál fejlődni. Oké, most tudom, hogy ez nem valami konkrét, de egy-egy magyarázatnál már így is leírtad, hogy mit miért gondolsz jónak vagy rossznak a leosztás tervezésében, de nyilván vannak alapkoncepcióid, amik bennem fel sem merülnek, pl. életemben nem csináltam még ilyet, mint te a 99-cel. Csak így tovább!

NEKED: Nem tudom, hogy ismered-e ezt a könyvet, számomra az eddigi leghasznosabb:
http://galeospoker.files.wordpress.com/2013/07/treat-your-poker-like-a-business.pdf

erikkke
2013. szept. 4. 15:05

tyty a könyv állat még nem láttam sehol :)

akkor megéri csinálni :) folytatom mindenképp . ;)

BelaKecske
2013. szept. 4. 15:58

yup, mindenképp király lenne, ha több gondolatot megosztanál a handekkel kapcsolatban, így aztán lehet belőle tanulni is, meg kijavítható ha arra van szükség. ha több gondolatot írsz le, jobb beszélgetések, viták alakulhatnak ki. kb ez.

erikkke
2013. szept. 5. 20:27

Image

eléggé expert a nap 3kor aludtam el (mámorosan) 6 kor keltem vezettem mamár 100km t :S

http://weaktight.com/6072774 hal volt

weaktight | Hand | QAs - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem ez is , ha tudom h ilyen gyík allen vok

weaktight | Hand | 55 - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem indukálható fish .

weaktight | Hand | QKo - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem no comment .

weaktight | Hand | 44 - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem reálisan csak a 22 ver ...

kérdeztek bátran .

forexnub
2013. szept. 5. 23:16

1. ezt nem igazán értem ha fish volt
2. std jó ez így
3. cooler, nem hiszem hogy tudnám dobni bár ha fish lehet nála nagyobb set is a sorokon kívül
4. ha fish akkor sztem flop nagyobb rr mehetne, ha reg akkor sztem xf is lehetne turn, de így se rossz bár nem nagyon tudom milyen gyengébbel tud megadni amivel flop r-callolt
5. cooler

erikkke
2013. szept. 6. 8:42

elsönél tudtam h mindent dob ami nem sor ezért nem is rézeltem nagyobbat .

4. vazze reg A n sokszor beteszem blöffből gondoltam mind K calol .

forexnub
2013. szept. 6. 12:00

1. akkor elég nit fish lehet ha dob jó tp-t kétpárt setet opt xD

4.de sztem ezen a floppon az a std, hogy tp-vel csak adják és várják a barrelt, álltalában nem r-el a regek többsége tpvel, szóval én nem teszek K-t a kezébe:)
viszont csomó Ax blöffje lehet amit weak dobni mert "fd-re tesz" vagy floatol vele

Élő ügyfélszolgálat