Sandokan, forexnub légyszi indokoljátok meg miért egyenlő a turn ch/r range a river pushéval, mert én nem értem.
Köszi!
3hetet pihentem a nyáron , kb kényszerből elég szarul játszottam . Visszatértem :) sokat tanultam tetszik
weaktight | Hand | 99 - $1/$2 No Limit Holdem mit gondoltok ?
weaktight | Hand | QAo - $1/$2 No Limit Holdem ellen reg 15% utgr1st gondolkoztam h rá kéne tolni a nut blocker miatt h dobbjon AK t KK t stb
az online póker vége topicosoknak ez a bb/100 elég szép üzenet
igen csak azt nem értem h mióta megy a sárhányás a nevét sem mondom ki topikban a kutya nem jár ide tisztelet a kivételnek ! lehet át kéne ballagnom a pirosra :/
nem járnál ott sem jobban sztem, legalábbis engem nem győzött meg sosem az ottani handelemzés, akkor már 2+2 inkább, de itt is elég jó még. azt a topikot meg csak zárolják már.
A grafod meg szép, koncentrálj nagyon a hibáid javítására mert nagyon szépen tudnál nyerni ha fejlődnél még.
Én megnéztem a handeket már tegnap, de őszintén szólva nagyon kevésnek érzem magam a véleményezéshez.
A másodikat legtöbbször szerintem BE-re lehet kihozni egy ilyen textúrán, szóval nem rossz. Mert gondolom egy regnél nem ez a standard line közepes lapokkal (ATo, KQ), viszont minden monstert végigtol, na meg a blöfföket. Egyébként egy 15%-os EP RFI-ben ez nagyon nem kéne, h benne legyen :D
Az elsőre meg csak pislogtam. Nice. Jól elbaszta a turn-t, és felismerted.
az első sztem jó, mondjuk csak akkor betelnék flop ha végig akarom tolni, mert valószínű hogy xc-on lesz 1-2útcát miután nem cbetelt ilyen floppot
másodiknál sztem tök felesleges lett volna a blöff mert úgyse dobott volna el semmit ami jobb sztem, ha idióta azért nem, ha jó player akkor meg azért nem:D
melyik a piros oldal?
3hetet pihentem a nyáron , kb kényszerből elég szarul játszottam . Visszatértem :) sokat tanultam tetszik
weaktight | Hand | 99 - $1/$2 No Limit Holdem mit gondoltok ?
weaktight | Hand | QAo - $1/$2 No Limit Holdem ellen reg 15% utgr1st gondolkoztam h rá kéne tolni a nut blocker miatt h dobbjon AK t KK t stb
na végre forex nub + 1 vagy végig tolom vagy feladom flop egykét barrelnek nincs értelme pénzégetés , elfelejtettem közölni h fish az utg :D
2 . sztem nem mert pl így játszom az AK m amit riveren betfoldolni fogok mert nem feltételezem h ilyen pozok mellet vissza tolná rosszabb ezért merül fel bennem a kérdés + NUTBLOCKER
pedig nagy nyerö reg lehet ivott picit :D
@ Béla rajta vagyok ;)
@ flush67 nyugodtan írd meg a véleményed ( nyugodtan bárki )nem hinnéd milyen kis morzsákból mennyit lehet fejlődni ( mellesleg jó észrevételeid vannak legtöbbször )
2 . sztem nem mert pl így játszom az AK m amit riveren betfoldolni fogok mert nem feltételezem h ilyen pozok mellet vissza tolná rosszabb ezért merül fel bennem a kérdés + NUTBLOCKER