Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Az ördög nem alszik .SH 100/200/???

forexnub
Válasz forexnub kommentjére
2013. szept. 6. 12:14

Image A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül" alt="Image">

én mára már sztem abba is hagytam, szépen beszopatott a ps már megint:S

erikkke
Válasz erikkke kommentjére
2013. szept. 6. 12:34

azért rézelgetnek ... persze ha van miért .

Image

én ma toltam egy ilyet reggel 6 tól 100 n de sajna elkell mennem :(

GL az asztaloknál !

peraspera
2013. szept. 7. 2:40

én ugyan csak passzív olvasó vok, de ha lehet, sorszámozd már a handeket, ha egyszerre posztolsz többet, hogy könnyebb legyen rá reflektálni. ty, gl, jó topik

mikki86
2013. szept. 7. 4:42

Egy pozíciós EVbb/100 statot tudnál mutatni? Érdekelne, hogy úgy általában mik a jó értékek. Nekem pl 30 körül van a BTN, aztán nem tudom hogy az most jó-e vagy sem, kéne valami összehasonlítási alap:)

erikkke
2013. szept. 7. 9:57

Nyilván jó milyen tét ? fast vagy sima? 400 ig tok mutatni értelmes mintán .

mikki86
2013. szept. 7. 10:04

Fast érdekel elsősorban, akár tétek szerinti bontásban is

erikkke
2013. szept. 7. 10:46

Pasteboard — Uploaded Image

így tudtam de csak 33 K handem van ...

véleményed meg írhatnád :)

misirulez
Válasz mikki86 kommentjére
2013. szept. 7. 14:40

általában mik a jó értékek. Nekem pl 30 körül van a BTN

Nyerjél többet a UTG-től BU-ig, mint amennyit buksz SB-BB.
Egyébként nincs ideális érték ugyanúgy mint semmilyen más statban, mert az összes statodnak együtt van egy "image" amit vagy tudsz használni vagy nem. Ebbe beletartozik az is, hogy BUról sok határeset szitut bevállalsz hogy az imagedet rontsd ami lehet, hogy nem mindig a legnagyobb +EV de hatással van az egész winratedre.

Mintáról meg 1 milla handnél lehetne beszélni ha pozinkénti bb/100-ra vagy kiváncsi.

erikkke
2013. szept. 7. 15:37

Ígí van ^^ am ***** sokat gondolkoztam ezen h be kell vállalni olyan szitukat h totál idiótának nézzenek .

erikkke
Válasz misirulez kommentjére
2013. szept. 7. 15:44

1, weaktight | Hand | 9Ks - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem hatalmas read volt már turnon :( odaért...

2, weaktight | Hand | KTs - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem ezt sztem elbasztam x back és river shove jobb vagy kisebb bet .

3, weaktight | Hand | 7As - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem ellen elég hitelesen reppelte Q t.

4, weaktight | Hand | TT - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem ezt nekem csalta ;)

Élő ügyfélszolgálat