Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > BelaKecske: Póker és még ami eszembejut:)

BelaKecske
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. jún. 19. 23:52

Ott azért csak nem leszek:D

De tényleg fura, mintha direkt a legerősebben akarnák játszani a nutsot, persze lehet levelingelnek, ellenem bevált párszor :)

BelaKecske
2013. jún. 20. 14:02

Nem panaszkodok a coolereken, mert jól játszottam. Abból ugye nem lehet elmenni nyaralni, de délután úgyis nyerek majd.

Romsy
2013. jún. 20. 16:42

Nem panaszkodok a coolereken, mert jól játszottam. Abból ugye nem lehet elmenni nyaralni, de délután úgyis nyerek majd.

az első handnél túl nagy a pre raise-size (az eredmény alapján lehet fish az ellenfél, akkor jó.), másodikban az AJo sosem jó flatre, ha túl wide utg akkor 4-en sqz-elhetnek és AJo annyira nem is floppol jól, multiway sem túl jó stb, ha túl feszes akkor meg erősebb a range-e, szinte bármilyen körülmények mellett nagy leak a call. harmadik handnél 3barrellel tudod csak szélesen tartani a range-ed, turn xr-nél nem annyira és sokszor potcontrollozni fog turnön.

vadallat
2013. jún. 20. 16:49

az AJ-s hand nekem nem tűnik rossznak, flopon totál air-rel jött, aztán lejött a backdoor flush neki, nem volt ez olyan rossz megjátszás a te szemszögedből nézve. nyílván riveren nehéz suited lapot kezébe adni, úgy hogy flop totál száraz fd szempontjából, és flopon visszaemelt.

Nero23
Válasz vadallat kommentjére
2013. jún. 20. 17:11

2.hand: AJo sosem jó callra UTG+1, arra viszont igen hogy szélesítsd a 3bet skálád UTGre.

BelaKecske
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 20. 17:27

az első handnél túl nagy a pre raise-size (az eredmény alapján lehet fish az ellenfél, akkor jó.), másodikban az AJo sosem jó flatre, ha túl wide utg akkor 4-en sqz-elhetnek és AJo annyira nem is floppol jól, multiway sem túl jó stb, ha túl feszes akkor meg erősebb a range-e, szinte bármilyen körülmények mellett nagy leak a call. harmadik handnél 3barrellel tudod csak szélesen tartani a range-ed, turn xr-nél nem annyira és sokszor potcontrollozni fog turnön.

AJ-t sosem callozom én se ott, ezt nyilván ebsztam, csak gondoltam inkább hivatkozok a laza emelőtartományra mint erre:)
AQnál igazad van, azt feltételeztem h így tudom berakni mindent és h ő nem fog Q alatti párral 3 utcát callozni szélesebb range ide-vagy oda, viszont fd meg Qx ellen így tud több bemenni, elég 1.0 a regek itt és sztem már turnon fog dobni elég sokszor egy 88at, de river elég valószínű. Legtöbbször persze 3 barrelezek, de akkor ez jónak tűnt.

BelaKecske
2013. jún. 22. 14:12

Mai session roppan szrul kezdődött, flippek meg pár elkerülhetetlen bukó volt, aztán elkezdtem picit tiltelni meg volt pár szar calom de kijöttem szerencsére belőle aztán egy mákolásnak meg annak köszönhetően, h egy reg vmiért 100bb 4bet ai tolt KJvel ellenem, sikerült visszahozni, ha A9 vs J9 csatában 8899 board után nem J river érkezik, akár nyerő session is lehetett volna :)

amúgy itt is jó image-em lehet, egy reg KJ7Q7 boardon a flop raise-em után AQval callolt végig.

vadallat
2013. jún. 22. 14:32

KJ-vel? tejóég XD az eléggé trouble hand :) biztos tilten volt a csikánó.

BelaKecske
Válasz JociBalboa kommentjére
2013. jún. 27. 22:10

a mai napon regek oop 64s-el callolnak 3betet és flössük lesz meg néha a szett vagy a flop top drill vagy a flop full sem elég, bár utóbbi csak a riveren halt meg, viszont mákoltam le AQval AKt meg fish ellen berakhat 100bb+t ugről pre 77 ellen, szal sztem ma azért nyertem, nem nézek eredményt ugye, de ha csak egy picit kevesebb cooler lenne naponta, akkor nem lenne gondom. napi értékelés vége.

möster
2013. jún. 27. 22:29

ha csak egy picit kevesebb cooler lenne naponta, akkor nem lenne gondom. napi értékelés vége.

vagyunk ezzel így páran...:rolleyes:

Élő ügyfélszolgálat