titcar
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 2. 3:11

tőzsdével mi a helyzet? tolod még?

fLeSs
Válasz titcar kommentjére
2011. márc. 2. 8:39

tőzsdével mi a helyzet? tolod még?

Tavaly szeptember óta nem kereskedtem. A forex számlámat meg is szüntettem. De a rulett, a blackjack és a poker világában tanultakat vmilyen szinten a tőzsdén is kamatoztathatjuk, legalábbis én fogom.

szerk: egyébként ez a titcar nicknév nekem ismerős vhonnan... Ismerjük egymást?

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 4. 13:35

Az utóbbi napokban nem jáccottam, viszont a statjaimat elemezgettem és észrevettem egy komoly "leak"-et a pozíciós játékomban. Itt most elsősorban a febr. 14 óta eltelt időszakot nézem mert azóta veszem komolyan.

Az első képen az láccik, hogy melyik poziból mennyire vagyok profitábilis. A nagyvakot ki tudtam hozni nullára de kisvakon kemény bukó vagyok és buttonon kevesebb a pénz mint cutoffból.

Megnéztem, hogy milyen indulókezekkel jáccok ezekben a pozikban unopened potban és elég durva lásd a második és harmadik képet. :D Hát igen, szeretek lopkodni. Cutoffból még elég feszes vagyok (a suited connectorok már itt is jöhetnek, 21/18) de buttonról és kisvakról lényegében tényleg majdhogynem 100%-ban emelek és úgy tűnik, hogy ez nem igazán nyerő, főleg a kisvakos játék nem az, mert pozin kívül soxor levernek.

Szóval ezen változtatnom kell.

titcar: nem starcraftoztál te 2000 környékén titcar tm néven?

TheStig
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 4. 14:17

Az utóbbi napokban nem jáccottam, viszont a statjaimat elemezgettem és észrevettem egy komoly "leak"-et a pozíciós játékomban. Itt most elsősorban a febr. 14 óta eltelt időszakot nézem mert azóta veszem komolyan.

Az első képen az láccik, hogy melyik poziból mennyire vagyok profitábilis. A nagyvakot ki tudtam hozni nullára de kisvakon kemény bukó vagyok és buttonon kevesebb a pénz mint cutoffból.

Megnéztem, hogy milyen indulókezekkel jáccok ezekben a pozikban unopened potban és elég durva lásd a második és harmadik képet. :D Hát igen, szeretek lopkodni. Cutoffból még elég feszes vagyok (a suited connectorok már itt is jöhetnek, 21/18) de buttonról és kisvakról lényegében tényleg majdhogynem 100%-ban emelek és úgy tűnik, hogy ez nem igazán nyerő, főleg a kisvakos játék nem az, mert pozin kívül soxor levernek.

Szóval ezen változtatnom kell.

titcar: nem starcraftoztál te 2000 környékén titcar tm néven?

hi,

tedd rá az első képre a statokra az UO PFR mezőt (unopened PFR).
de sztem nem baj, ha CO/BTN laza vagy, viszont FRen ez az EP range szerintem túl széles (16%VPIP körül)

Polacheck
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 4. 14:50

Wow, welcome here. Nem is sejtettem, hogy elkezdtél pókerezni.

Ha bármilyen kérdésed van, keress meg :)

fLeSs
Válasz TheStig kommentjére
2011. márc. 4. 14:56

hi,

tedd rá az első képre a statokra az UO PFR mezőt (unopened PFR).
de sztem nem baj, ha CO/BTN laza vagy, viszont FRen ez az EP range szerintem túl széles (16%VPIP körül)

SH-t jáccok nem FR-t.
Csatoltam amit kértél. SB és Button 50% amiről beszéltem. :D nyilván ez a baj ezekben a pozikban. Igazából csak akkor emelek nagyon lightosan ha nincs mögöttem CS, de sztem az a nagyobb baj, hogy soxor floatolok mert nem hiszek az ellennek, láccik a WTSD%-on és a W$SD-on ergo egy kis CS még bennem is lapul

fLeSs
Válasz Polacheck kommentjére
2011. márc. 4. 14:59

Wow, welcome here. Nem is sejtettem, hogy elkezdtél pókerezni.

Ha bármilyen kérdésed van, keress meg :)

csá! valszeg fogok ha feljebb lépek, ruditól tudtam meg hogy pókerezel amikor elkezdtem vele foglalkozni, láttam a videóidat, etc. :)

Polacheck
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 4. 16:12

csá! valszeg fogok ha feljebb lépek, ruditól tudtam meg hogy pókerezel amikor elkezdtem vele foglalkozni, láttam a videóidat, etc. :)

Ok :)

Ph-n is van pókertopik, PH!oker vagy valami hasonló névvel, nézz be oda is szerintem nyugodtan néha :)

TheStig
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 4. 16:44

SH-t jáccok nem FR-t.
Csatoltam amit kértél. SB és Button 50% amiről beszéltem. :D nyilván ez a baj ezekben a pozikban. Igazából csak akkor emelek nagyon lightosan ha nincs mögöttem CS, de sztem az a nagyobb baj, hogy soxor floatolok mert nem hiszek az ellennek, láccik a WTSD%-on és a W$SD-on ergo egy kis CS még bennem is lapul

amit én látok:
kisvak: feszülj be, túl laza vagy, ha körfold van, akkor mehet a steal, ha sokat dobál a nagyvak any2-val. de amúgy any PP/connected lapok/any broadway jó stealre, de akkor flop után is játszani kell. amiben nincs fantázia semmi, azokat inkább dobd be
nagyvak: picit sokat véded a vakot, OOP nem játszunk szemét lapokkal, szerintem itt is feszülj be
EP: 16%os range, szerintem ez is egy picit sok, 12% körül elég lesz
MP: elmegy, ha nincsenek CS-k a balodon
CO: inkább itt játszanék szélesebb rangel az EP és MP kárára ;)
BTN: jó lesz, ha birod a laza játékot

persze ez csak az én véleményem, amig nyersz addig ne hallgass senkire

fLeSs
Válasz Polacheck kommentjére
2011. márc. 4. 16:58

Ok :)

Ph-n is van pókertopik, PH!oker vagy valami hasonló névvel, nézz be oda is szerintem nyugodtan néha :)

ha póker akkor pókerakadémia, ha hardver, akkor prohardver. :)

Élő ügyfélszolgálat