amit én látok:
kisvak: feszülj be, túl laza vagy, ha körfold van, akkor mehet a steal, ha sokat dobál a nagyvak any2-val. de amúgy any PP/connected lapok/any broadway jó stealre, de akkor flop után is játszani kell. amiben nincs fantázia semmi, azokat inkább dobd be
nagyvak: picit sokat véded a vakot, OOP nem játszunk szemét lapokkal, szerintem itt is feszülj be
EP: 16%os range, szerintem ez is egy picit sok, 12% körül elég lesz
MP: elmegy, ha nincsenek CS-k a balodon
CO: inkább itt játszanék szélesebb rangel az EP és MP kárára ;)
BTN: jó lesz, ha birod a laza játékot
persze ez csak az én véleményem, amig nyersz addig ne hallgass senkire
kisvak: ez egyértelmű.
nagyvak: ezt miből látod, hogy sokat védem a vakot? 1ébként akkor szoktam emelést megadni amikor vki minraisel pl. 2centről 4centre :D és vmi normális lapom van
EP: egy pici feszülés talán tényleg jó lenne, de a 12%ot keveslem. :D mostani 16%-os rangem 22+,ATs+,KTs+,QTs+,JTs,ATo+,KTo+,QJo
Az utóbbi időben több mindent dobok és a range 22+,ATs+,KTs+,QTs+,JTs,ATo+,KQo.
MP: nálam kb. ugyanaz mint az EP, talán így módosul: 22+,A9s+,KTs+,QTs+,J9s+,T9s,ATo+,KJo+,QJo,JTo
CO: 22+,A9s+,KTs+,QTs+,J9s+,T9s,98s,87s,76s,ATo+,KTo+,QTo+,JTo
Button: 22+,A2s+,K9s+,Q9s+,J9s+,T8s+,97s+,86s+,75s+,65s,54s,ATo+,KTo+,QTo+,JTo,T9o,98o,87o,76o,65o
de ha buttonon ezt tudnám tartani az már brutális feszülés lenne az eddigiekhez képest :D mivel egy dolog az indulótáblázatot tudni és másik betartani. nit/weakekkel a balomon (ami az utóbbi időben nem jön össze) mindennel emelek mint látszik, erről megpróbálok leszokni, vagy legalábbis ha a nit/weak hív akkor óvatosabb leszek.
nagyvak: 17/8 ;)
javaslom nézd meg a Ryan Fee féle könyvet, az az induló range szerintem tökéletes
ha póker akkor pókerakadémia, ha hardver, akkor prohardver. :)
Van még vmi amit sosem értettem. Miért jó az ha CO/BTN-ből jáccunk az A2-A9 lapokkal? Én ezekkel szinte mindig szívok, ha lejön az A fogalmam sincs, hogy elől vagyok vagy hátul, csak az idegeskedés van velük.
:)
Téged ismerve pikkpakk 100-on fogsz játszani. Most fogadni mernék, hogy év végére meglesz (természetesen normális br managementel és feljebblépdeléssel)
Tudunk potcontrollozni poziból.
titcar: nem starcraftoztál te 2000 környékén titcar tm néven?
ja, rosszul tettem fel a kérdést.
nem az a kérdés, hogy miért jó ha poziból emelek A2+-szal hanem az, hogy honnan tudom, hogy elől vagyok.
Csao Fless :D ! Épp az lett volna a kérdésem hogy SC-tél e anno, de akkor feltünt h titcarral már ezt vitattátok. Hátha megismersz még a [VT] ből :D