Statok berakásához szerintem ezt használd mert nagyon picik és alig látni.
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Tegnap és ma lejáccottam jópár (3800) handet, kicsit belazultam és aggresszívebb lettem és az eredmény egy nagy bukás, itt ezt nem lehet, legalábbis sztem.
Ezen kívül azt kell hogy mondjam, a Bwin szoftvere elég érdekes. 9 AK pre allinből egyet sem nyertem meg (szerencsére mind shortstack ellen volt), persze az összes J8s, A3, A8, K8, QT és hasonlók ellen tettem be, mintha a fisheket segítené a terem. Jópár backdoor flush meg 3 outos lyuksor is beficcent. Izgi, amikor várok 2 órát hogy összejöjjön egy beülő, aztán két lemákolással 2 perc alatt annyi az egésznek. Újabb bizonyítást nyert (számomra), hogy az pre allin AK-val idióták játéka ha cash gémről beszélünk. Élő cash game műsorban sem láttam még semelyik profitól.
Az is poén, amikor kb. 87-szerre sem szettesedik a kis pp-m, ellenben amikor KK-m ellen a fish allin megy 33-mal (ráadásul full stack), neki azonnal lejön. :D Sure...
Az utóbbi két napban nálam nem csak az AK-knak megy ilyen rosszul preolléban, ugyanígy szívnak a királyok és az ászok is J7s, T9s, 32s szerű csodaflösök ellen. (LuckyAce)
Kicsit pesszimistán állsz a dolgokhoz, szerinem.
Azt viszont nem értem, hogy az AK nálad miért ilyen tragikus... :S
Bwin-en felesleges túlzásba vinni az aggresszivitást. Ezek elég idióták ahoz, hogy dobjanak.
GL!
Ezek elég idióták ahoz, hogy dobjanak.
GL!
Jaj elírtam... :D
Azt akartam, hogy ezek elég idióták ahoz, hogy NE dobjanak. :D
Szal tényleg felesleges túlzásba vinni a dolgot.
Ja a másik, hogy OESD-m még egyszer sem egészült ki. :D már nem is barrelezem, mert felesleges.
Bwinen nekem is bukó az AK, kezdem osztani azt a nézetet, hogy nem kerülök vele allin preflop.
Most néztem meg HM-ben, elmúlt 100k hand alatt mind az AKs mind az AKo mínuszos..
Bwinen nekem is bukó az AK, kezdem osztani azt a nézetet, hogy nem kerülök vele allin preflop.
Most néztem meg HM-ben, elmúlt 100k hand alatt mind az AKs mind az AKo mínuszos..
Én múltkor AKs-el 250 bb deepen KK aláztam 82/0 fish ellen Pre all in szituban :D :D