Gabiru
Válasz fLeSs kommentjére
2011. jún. 26. 20:40

http://kepfeltoltes.hu/110625/stat_www.kepfeltoltes.hu_.png

Button PFR és Vpip közti különbséget kicsit csökkenteni kéne túl sok a limp vagy csak a call pozicióban szerintem több value 3 bet kéne szerintem!

Kisvaknál is túl nagy a rés szükítsd szerintem.

Cutoffból legyél lazább túl feszes vagy!

A többi jó szerintem!

Gabiru
Válasz Tyler Durden kommentjére
2011. jún. 26. 20:45

Nem rossz, nekem ez full visszafele sült el :D Vhogy ugyanaz az érzésem van mint Flessnek, küzdök küzdök egész session jól megy, majd a végén 2 röfögés az ellenfél részéről és máris készen van a breakeven nap..

Nem kell ezzel foglalkozni, mert benne van az is hogy a végén 2BI nyersz a semmiből is pár hand alatt!

Én nem hiszem hogy ABC vagy nagyon feszes pókert kéne itt tolni bwin-en, alkalmazkodni kell a fishekhez sokat notolni mivel standard ugyanazt játszák és türelmesnek lenni és kellő alkalommal agresszívan lejátszani és nem attól félni hogy betalál neki valami mert neki sem adja mindig csak nem szabad hagyni lubickolni őket!

Le kell szarni ha buksz, ki kell elmezni a napot és másnap elfelejtve az előző napi bukot újult erővel újra neki állni a grindnek!

GL!

Sziszko0313
Válasz Gabiru kommentjére
2011. jún. 28. 11:31

Tipp: Fishek ellen min közepesen erős flösh nélkül ne erős ködj. Ha a 7$-os kasszába 1$ belehív (és 4 kör van az aszalon) hidd el, hogy megvan a flösh-e.

GL!

(Amikor sikerült összeakaszkodnunk a 3bet potban (a TK4r flopon ch/r eltelek OOP) akkor mi volt nálad, és mire tettél engem?)

fLeSs
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2011. jún. 28. 13:51

Tipp: Fishek ellen min közepesen erős flösh nélkül ne erős ködj. Ha a 7$-os kasszába 1$ belehív (és 4 kör van az aszalon) hidd el, hogy megvan a flösh-e.

GL!

(Amikor sikerült összeakaszkodnunk a 3bet potban (a TK4r flopon ch/r eltelek OOP) akkor mi volt nálad, és mire tettél engem?)

Tényleg? :D Csak túl jó volt az odds, a sokból egyszer biztos blöffölni fog és akkor +EV.

Mivel OOP calloztad a 3betet ami -EV, ezért vmi erős lapra, AQs, AK, TT+-re tettelek. Nálad mi volt? A c/r-ed alapján TT, AK lehetett, bár AK-val sztem nem c/r-elnél ott mivel csak a split/jobb adja meg.

Sziszko0313
Válasz fLeSs kommentjére
2011. jún. 28. 14:16

Mivel OOP calloztad a 3betet ami -EV, ezért vmi erős lapra, AQs, AK, TT+-re tettelek. Nálad mi volt? A c/r-ed alapján TT, AK lehetett, bár AK-val sztem nem c/r-elnél ott mivel csak a split/jobb adja meg.

Ugyebár UTG emeltem, itt a ragem kb: KQs, AJo+, ATs+, 22+.
Asszem CO-ból 3beteltél. Sejtettem, hogy egy NIT UTG-t nem fogsz "túl" lazán 3betelni, de azt is tudtam, hogy laza vagy, és elég jó ahhoz, hogy pozícióból játssz ellenem.
A 3bet-nél kb AQo+, AQs+, TT+ range-ben gondolkodtam.
A lapomat túl erősnek tartottam a dobáshoz, és elég gyengének a 4bethez OOP. Ezért a call. (Persze ez -EV, de akkor ez nem jutott eszembe. :D )

A flop TK4r.

Nem talált el a flop, ezért a ch.
Te cbeteltél, de elég picit. (Talán fél pot környékét?)
Ha egy potnyit emelsz, elhajítottam volna a picsába a lapom, de itt elgondolkoztam.

Tudtam, hogy IP ezt a flopot cbet-eled, ha eltalált, ha nem.
Mivel pici hívtál, Így a TT, és a KK-t kapásból kizártam, mert azért nagyobbat hívtál volna, pont mint az AK-val.
Vagyis, itt a ranged: AQ, JJ, QQ lehetett.
Itt arra gondoltam, hogy az én UTG emelő rangemből mit tudnék előadni. A flop dry. Settel felesleges lenne emelni, mivel aggro vagy ezért úgyis "kifizetsz". :)
Így amit elő tudnék adni egy visszaemeléssel, az kb az AK és az AA lehet.
Ezért döntöttem a raise mellett, mert tudtam, hogy monsterre számítasz, és a JJ-QQ simán elengednéd.

Én raise, Te fold.... Itthon verem a mellkasom, mert kiblöfföltem fLeSs-t. (Ez nagy dicsőségnek éltem meg, tudván, hogy mennyivel jobb vagy!)
Lapom AQo.

Sry.

Faky
2011. jún. 28. 14:35

Te voltál ugye, aki elvitt egy beülőmet AA vs KK? :)

Gabiru
Válasz Faky kommentjére
2011. jún. 28. 14:42

Tegnap beültél az asztalomhoz :D van rólad 320 handem és +3BI-ben vagy ezalatt :D

Gabiru
2011. jún. 28. 14:43

Asszem CO-ból 3beteltél. Sejtettem, hogy egy NIT UTG-t nem fogsz "túl" lazán 3betelni, de azt is tudtam, hogy laza vagy, és elég jó ahhoz, hogy pozícióból játssz ellenem.
A 3bet-nél kb AQo+, AQs+, TT+ range-ben gondolkodtam.
A lapomat túl erősnek tartottam a dobáshoz, és elég gyengének a 4bethez OOP. Ezért a call. (Persze ez -EV, de akkor ez nem jutott eszembe. :D )

A flop TK4r.

Nem talált el a flop, ezért a ch.
Te cbeteltél, de elég picit. (Talán fél pot környékét?)
Ha egy potnyit emelsz, elhajítottam volna a picsába a lapom, de itt elgondolkoztam.

Tudtam, hogy IP ezt a flopot cbet-eled, ha eltalált, ha nem.
Mivel pici hívtál, Így a TT, és a KK-t kapásból kizártam, mert azért nagyobbat hívtál volna, pont mint az AK-val.
Vagyis, itt a ranged: AQ, JJ, QQ lehetett.
Itt arra gondoltam, hogy az én UTG emelő rangemből mit tudnék előadni. A flop dry. Settel felesleges lenne emelni, mivel aggro vagy ezért úgyis "kifizetsz". :)
Így amit elő tudnék adni egy visszaemeléssel, az kb az AK és az AA lehet.
Ezért döntöttem a raise mellett, mert tudtam, hogy monsterre számítasz, és a JJ-QQ simán elengednéd.

Én raise, Te fold.... Itthon verem a mellkasom, mert kiblöfföltem fLeSs-t. (Ez nagy dicsőségnek éltem meg, tudván, hogy mennyivel jobb vagy!)
Lapom AQo.

Sry.

Hogy ment délelött, de látom egymásra találtatok akkor, én már tovább léptem így kimaradok a mókából :D

qwertibie
2011. jún. 28. 15:04

A 3bet-nél kb AQo+, AQs+, TT+ range-ben gondolkodtam........

Egy nit utg openraise-t egy gondolkodó játékos nem hiszem h TT+, AQ+ -al 3betel, mert ezekkel nem tud 3bet/5bet allin menni (főleg hogy sok light4bet-re nem számíthat, és oop call-ra se nagyon). Ezek miatt a range-e inkább polarizált lesz, sok light3bettel ha sokat dobsz 3betre.
A postflop gondolat tetszik, kivéve azt hogy value(/monster)-handdel nagyobbat cbetel, valszeg ez a std. betsize-ja 3betpotban egy regular ellen.

Ha ezekkel is 3betel pre (ami egy nittybb utg pfr ellen annyira nem jó sztem), akkor ezekkel valszeg checkbehindol floppon potkontroll miatt.

fLeSs
Válasz Faky kommentjére
2011. jún. 28. 15:06

én voltam, de sztem elég egyértelmű.

Élő ügyfélszolgálat