http://kepfeltoltes.hu/110625/stat_www.kepfeltoltes.hu_.png
Nem rossz, nekem ez full visszafele sült el :D Vhogy ugyanaz az érzésem van mint Flessnek, küzdök küzdök egész session jól megy, majd a végén 2 röfögés az ellenfél részéről és máris készen van a breakeven nap..
Tipp: Fishek ellen min közepesen erős flösh nélkül ne erős ködj. Ha a 7$-os kasszába 1$ belehív (és 4 kör van az aszalon) hidd el, hogy megvan a flösh-e.
GL!
(Amikor sikerült összeakaszkodnunk a 3bet potban (a TK4r flopon ch/r eltelek OOP) akkor mi volt nálad, és mire tettél engem?)
Tipp: Fishek ellen min közepesen erős flösh nélkül ne erős ködj. Ha a 7$-os kasszába 1$ belehív (és 4 kör van az aszalon) hidd el, hogy megvan a flösh-e.
GL!
(Amikor sikerült összeakaszkodnunk a 3bet potban (a TK4r flopon ch/r eltelek OOP) akkor mi volt nálad, és mire tettél engem?)
Mivel OOP calloztad a 3betet ami -EV, ezért vmi erős lapra, AQs, AK, TT+-re tettelek. Nálad mi volt? A c/r-ed alapján TT, AK lehetett, bár AK-val sztem nem c/r-elnél ott mivel csak a split/jobb adja meg.
Te voltál ugye, aki elvitt egy beülőmet AA vs KK? :)
Ugyebár UTG emeltem, itt a ragem kb: KQs, AJo+, ATs+, 22+.
Asszem CO-ból 3beteltél. Sejtettem, hogy egy NIT UTG-t nem fogsz "túl" lazán 3betelni, de azt is tudtam, hogy laza vagy, és elég jó ahhoz, hogy pozícióból játssz ellenem.
A 3bet-nél kb AQo+, AQs+, TT+ range-ben gondolkodtam.
A lapomat túl erősnek tartottam a dobáshoz, és elég gyengének a 4bethez OOP. Ezért a call. (Persze ez -EV, de akkor ez nem jutott eszembe. :D )
A flop TK4r.
Nem talált el a flop, ezért a ch.
Te cbeteltél, de elég picit. (Talán fél pot környékét?)
Ha egy potnyit emelsz, elhajítottam volna a picsába a lapom, de itt elgondolkoztam.
Tudtam, hogy IP ezt a flopot cbet-eled, ha eltalált, ha nem.
Mivel pici hívtál, Így a TT, és a KK-t kapásból kizártam, mert azért nagyobbat hívtál volna, pont mint az AK-val.
Vagyis, itt a ranged: AQ, JJ, QQ lehetett.
Itt arra gondoltam, hogy az én UTG emelő rangemből mit tudnék előadni. A flop dry. Settel felesleges lenne emelni, mivel aggro vagy ezért úgyis "kifizetsz". :)
Így amit elő tudnék adni egy visszaemeléssel, az kb az AK és az AA lehet.
Ezért döntöttem a raise mellett, mert tudtam, hogy monsterre számítasz, és a JJ-QQ simán elengednéd.
Én raise, Te fold.... Itthon verem a mellkasom, mert kiblöfföltem fLeSs-t. (Ez nagy dicsőségnek éltem meg, tudván, hogy mennyivel jobb vagy!)
Lapom AQo.
Sry.
Ugyebár UTG emeltem, itt a ragem kb: KQs, AJo+, ATs+, 22+.
Asszem CO-ból 3beteltél. Sejtettem, hogy egy NIT UTG-t nem fogsz "túl" lazán 3betelni, de azt is tudtam, hogy laza vagy, és elég jó ahhoz, hogy pozícióból játssz ellenem.
A 3bet-nél kb AQo+, AQs+, TT+ range-ben gondolkodtam........
Ezért döntöttem a raise mellett, mert tudtam, hogy monsterre számítasz, és a JJ-QQ simán elengednéd.