ellenfél függő. vagy nagyon vékony b/f ha nagy fish, de inkább c/f. amivel értelmesebb játékos callol két utcát +még egy A-t is a riveren az a legtöbb esetben előtted van.
Írta, hogy fish. Hogy akarsz itt bet-foldolni?
Elért a változás szele...
[pokerhandreplaysmulti]42279[/pokerhandreplaysmulti]
És így is kevesebb, mint -1 buyin a mai mérleg, ami valóságos csoda. Este amikor sok a fish az RNG a regek ellen fordul, ezt figyeltem meg. :D
nemhiába, pokerstars riverstars.
QJo-t UTG+1-ből pre el lehetne dobni szvsz, flop után std.
QTs SB-ből pre fold mindenképpen. Flopon vagy donk, vagy c/r. Nagyon drawy a board, 4way vagytok, itt az eredeti emelő csak nagyon erős handdel fog cbetelni. Ha mögédcheckel és jön egy A,K,J vagy any treff már szarban vagy...Call szintén emiatt nem jó szvsz.
99-cel ne akarj már lesetmineolni egy 60BB-s arcot 3bet potban...
QJo-t UTG+1-ből pre el lehetne dobni szvsz, flop után std.
QTs SB-ből pre fold mindenképpen. Flopon vagy donk, vagy c/r. Nagyon drawy a board, 4way vagytok, itt az eredeti emelő csak nagyon erős handdel fog cbetelni. Ha mögédcheckel és jön egy A,K,J vagy any treff már szarban vagy...Call szintén emiatt nem jó szvsz.
99-cel ne akarj már lesetmineolni egy 60BB-s arcot 3bet potban...
Az oké, hogy standard, de nagy mintát nézve plusz-os is?
QT-sel az a baj, hogy hiába multiway, OOP leszel, és egy Q vagy T magas flopon nem fogod tudni, hogy hol állsz partyban.
Ha az első 3betje volt, akkor még inkább easy fold a 99...
Az oké, hogy standard, de nagy mintát nézve plusz-os is?
QT-sel az a baj, hogy hiába multiway, OOP leszel, és egy Q vagy T magas flopon nem fogod tudni, hogy hol állsz partyban.
Ha az első 3betje volt, akkor még inkább easy fold a 99...
És SB-ből amikor callolsz honnan tudod, hogy multiway pot lesz? :)
És SB-ből amikor callolsz honnan tudod, hogy multiway pot lesz? :)
erre nincs mit mondani, ilyen a játék, kb. minden kéznél az eggyel erősebb esett le. sztem semmi gond nem volt.
vagy csak sírtál egy kicsit?! ezeket amúgy nem is értem miért postolod?!
de te biztos tudod!
EGO?