a tiltelős részhez: azt nem próbáltad, hogy nem nézed az eredményt és l*szarod a dolgok alakulását, és megpróbálsz csak a játékodra koncentrálni? nehéz, de sok cooler után már szinte észre se veszed hogy lemákoltak/a f*sz rossz végén álltál megint
remélem érthető voltam így fáradtan :) gl
a tiltelős részhez: azt nem próbáltad, hogy nem nézed az eredményt és l*szarod a dolgok alakulását, és megpróbálsz csak a játékodra koncentrálni? nehéz, de sok cooler után már szinte észre se veszed hogy lemákoltak/a f*sz rossz végén álltál megint
remélem érthető voltam így fáradtan :) gl
legnagyobb bukott potom NL25-ön mi mással, mint AK-val :) de egész jól viseltem
ezzel most a bankrollom annyira megcsappant, hogy vissza kell térnem NL10-re, miközben voltam már +19 buyinnél is. vicc.
$0.10/$0.25 Ante $0.05 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($90.41)
UTG+1 ($35.87)
CO ($93.94)
ÉN (BTN) ($57.74)
SB ($146.71)
BB ($42.06)
Pre-Flop: ($0.65, 6 players) ÉN is BTN :ac: :kd:
1 fold, UTG+1 calls $0.25, CO raises to $1, ÉN raises to $3, 2 folds, UTG+1 folds, CO raises to $8.50, ÉN calls $5.50
Flop: :4d: :ad: :qc: ($17.90, 2 players)
CO checks, ÉN bets $8.75, CO raises to $19.50, ÉN goes all-in $49.19, CO calls $29.69
Turn: :kc: ($116.28, 2 players, 1 all-in)
River: :kh: ($116.28, 2 players, 1 all-in)
ÉN says "lol"
Final Pot: $116.28
CO shows a full house, Aces full of Kings
:as: :ah:
ÉN shows a full house, Kings full of Aces
:ac: :kd:
CO wins $114.28 (net +$56.54)
UTG+1 lost $0.30
ÉN lost $57.74
szép kis pot... :(
szép kis pot... :(
nemtom, hogy ilyenkor AK-t el lehet-e dobni.
ha van egy 6 magas flössöm, és a passzív fish a riveren x/r allin megy, míg előtte csak callozgatott, akkor az a 6 magas flöss dobható-e.
AK-s handhez: A flop ch/raise után milyen gyengébb lapot tudnál a kezébe adni a tiédnél, amivel bepakol 200bb-t egy OOP 4bet után? Még KQs se lehet mivel nálad van a Kd.
AK-s handhez: A flop ch/raise után milyen gyengébb lapot tudnál a kezébe adni a tiédnél, amivel bepakol 200bb-t egy OOP 4bet után? Még KQs se lehet mivel nálad van a Kd.
A 88-JJ range ellen se jó a push. Gyengébb lapot minek dobatni?! Amúgy nem túl szerencsés 3bet potokat hasonlítani ehhez, főleg nem olyat amikor mások ellen játszottál. Ha villainről nincs note, hogy képes 4bet potban OOP A magas boardot raiselni JJ-vel, akkor én el tudnám engedni :)
ezt leszámítva ma sztem nagyon jól jáccottam :D, de így is -2 buyin a végeredmény, eddig.
nemtom, hogy ilyenkor AK-t el lehet-e dobni.
a másik kérdéses dolog, hogy ha van egy 6 magas flössöm, és a passzív fish a riveren x/r allin megy, míg előtte csak callozgatott, akkor az a 6 magas flöss dobható-e.