WARETRAPS
Válasz fLeSs kommentjére
2011. aug. 22. 11:48

ezt most nem bántásból mondom, de a közös sessionnek akkor van értelme, ha egyikőnk jobb, mint a másik, nem? mert akkor a jobbik tud segíteni a gyengébbnek, de sztem te sem vagy jobb nálam (ha most lépsz nl10-re) és én sem vagyok jobb nálad.

egyébként nyomhatunk, de nálam elég hektikus, hogy mikor ülök le jáccani.

ahhoz képest hogy egyelőre az nl10-es mezőnyt sem tudod stabilan megverni, az látszik rajtad hogy kb fél méterrel a föld fölött jársz. :)
Valóban felesleges erre a limitre edzőt fogadni, ellenben ki kell használni az ilyen wamcsi féle ajánlatokat, mert lehet nagyon sokat tanulni más játékosoktól is.
Szerintem jó játékos leszel te, csak nem ártana több türelem, és szerénység.

fLeSs
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. aug. 22. 11:50

ahhoz képest hogy egyelőre az nl10-es mezőnyt sem tudod stabilan megverni, az látszik rajtad hogy kb fél méterrel a föld fölött jársz. :)
Valóban felesleges erre a limitre edzőt fogadni, ellenben ki kell használni az ilyen wamcsi féle ajánlatokat, mert lehet nagyon sokat tanulni más játékosoktól is.

nem nagyképűségből írtam (nincs mire annak lenni), ezért is kezdtem úgy a mondatot, ahogy (gondoltam, hogy lesz aki félreérti).
de ha tévedek abban amit írtam, akkor javíts ki.

tylerhungary
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. aug. 22. 11:51

így van,alázat nélkül nem fog menni!

SushiSam
Válasz fLeSs kommentjére
2011. aug. 22. 11:53

winningsre nem lehet alapozni, pláne ilyen rövidtávon nem, szal a cél az lenne, hogy ne legyenek hülye megadásaim. ha ezt 99%-ban kizárnám, akkor jó lenne.

1. a két párokat komoly aggresszióra dobálnom kell (főleg regek ellen)
2. 6-T magas (vagy inkább nut) flössöket dobnom kell ha visszaemelnek
3. flösst dobnom kell párosodott boardon (főleg regek ellen)
4. preflop allineknél jobban át kell gondolnom a dolgokat, mint ahogy eddig csináltam, ami kb. abból állt, hogy "hmm, KK-m van, szal allin".

nem értem minek felállítani ilyen szabályokat, hiszen pont Neked aki nem játszik sok asztalon kellene érezni az ellenfeleket és az asztal dinamikáját, hiszen van idő 4 asztalnál mindenkit megfigyelni

a pókerben éppen az a szép h nem séma szerinti, mindig az adott ellenfél határozza meg mivel hogyan játszol, igen van aki ellen a flop kétpár, T magas flöss stb visszaemelésre autofold de van aki ellen meg röhögve rirézallin, és így tovább

mario1212
Válasz fLeSs kommentjére
2011. aug. 22. 12:08

winningsre nem lehet alapozni, pláne ilyen rövidtávon nem, szal a cél az lenne, hogy ne legyenek hülye megadásaim. ha ezt 99%-ban kizárnám, akkor jó lenne.

1. a két párokat komoly aggresszióra dobálnom kell (főleg regek ellen)
2. 6-T magas (vagy inkább nem nut) flössöket dobnom kell ha visszaemelnek
3. flösst dobnom kell párosodott boardon (főleg regek ellen)
4. preflop allineknél jobban át kell gondolnom a dolgokat, mint ahogy eddig csináltam, ami kb. abból állt, hogy "hmm, KK-m van, szal allin".

ha ezeket betartod, pont fishreg lesz belőled, aki megragad NL25/NL50-en.
azért mert egy megadásnál éppen az ellenfeled rangenek teteje lesz nála, az nem jelenti ,hogy az a megadás rossz volt.

wamcsi
Válasz SushiSam kommentjére
2011. aug. 22. 12:12

Igen, nem feltétlenül arra gondoltam, hogy majd én osztom az észt, meg ilyesmi, csak mondjuk megnéznénk egymás játékát, a pozitívumokat, vagy amit úgy gondolunk hogy jó, azt beiktatni a saját játékunkba, vagy esetleg olyan dolgokat ismerhet fel a másik, ami már megszokottá vált a játékunkba, ettől függetlenül nem jó. stb. :) 1-2 alkalomra gondoltam, aztán ha nem érezzük majd jónak, akkor ennyi, vesztenivaló nincs.

nem értem minek felállítani ilyen szabályokat, hiszen pont Neked aki nem játszik sok asztalon kellene érezni az ellenfeleket és az asztal dinamikáját, hiszen van idő 4 asztalnál mindenkit megfigyelni

a pókerben éppen az a szép h nem séma szerinti, mindig az adott ellenfél határozza meg mivel hogyan játszol, igen van aki ellen a flop kétpár, T magas flöss stb visszaemelésre autofold de van aki ellen meg röhögve rirézallin, és így tovább

Ez nagy +1 :)

Gabiru
Válasz wamcsi kommentjére
2011. aug. 22. 12:24

HM!

Hozzászolnék a témához én is!

Coaching téma:

Nemrégiben egy nl400 reggel dumálgattam aki azt mondta hogy már nl10-től lehet coachot fogadni amiatt, hogy a hülyeséget már az alapoknál kiirtsuk a játékunkból, ami nálad erősen megvannak és emiatt buktál vissza idáig és ezért raksz fel olyan handeket amikben nincs semmi kérdés hanem alapvető dolgokat nem tudsz már eldönteni és ezek is problémát okoznak neked!

Közös session:

Mind ilyennek értelme van még akkor is ha nem egy szinten vagytok mert mindig lehet valami újat és hasznosat tanulni, csak anno egyikünknek azt mondtad hogy neked ez nem pálya és hogy senkivel sem fogsz közös session tolni! Na itt az eredménye!!!!!!!

Egó és WP!

Ez a másik oka annak ahol ma tartasz. Mondtam sokszor hogy a meggondolatlan K magas meg A magas calling station handjeidnek meg lesz az eredménye mert nem fogsz hinni senkinek sem és egy sima callingstation fisshé fogsz válni aki K magassal is továbbjön!
Alap szabály microra!!!
NOOOOOOO WP!

Nincs rá szükség!

Összefoglalás!

Kicsit gondolkozz el a pókerről a tiszteletről, a maad viszonyáról és a forum hasznáról meg az egyéb játékosok felajánlásain ha ők jó szándékkal fordulnak feléd és akkor talán lesz eredménye a dolgoknak és nem fogsz ilyen szitukban újra és újra benne lenni!

Nyiss a pókeresek fele mert magányosan kin keserves lesz!

GL!

UI: bocs de valakinek meg kell mondja az igazat ami nyilvánvaló!

hangabanga1
Válasz Gabiru kommentjére
2011. aug. 22. 12:55

HM!

Hozzászolnék a témához én is!

Coaching téma:

Nemrégiben egy nl400 reggel dumálgattam aki azt mondta hogy már nl10-től lehet coachot fogadni amiatt, hogy a hülyeséget már az alapoknál kiirtsuk a játékunkból, ami nálad erősen megvannak és emiatt buktál vissza idáig és ezért raksz fel olyan handeket amikben nincs semmi kérdés hanem alapvető dolgokat nem tudsz már eldönteni és ezek is problémát okoznak neked!

Közös session:

Mind ilyennek értelme van még akkor is ha nem egy szinten vagytok mert mindig lehet valami újat és hasznosat tanulni, csak anno egyikünknek azt mondtad hogy neked ez nem pálya és hogy senkivel sem fogsz közös session tolni! Na itt az eredménye!!!!!!!

Egó és WP!

Ez a másik oka annak ahol ma tartasz. Mondtam sokszor hogy a meggondolatlan K magas meg A magas calling station handjeidnek meg lesz az eredménye mert nem fogsz hinni senkinek sem és egy sima callingstation fisshé fogsz válni aki K magassal is továbbjön!
Alap szabály microra!!!
NOOOOOOO WP!

Nincs rá szükség!

Összefoglalás!

Kicsit gondolkozz el a pókerről a tiszteletről, a maad viszonyáról és a forum hasznáról meg az egyéb játékosok felajánlásain ha ők jó szándékkal fordulnak feléd és akkor talán lesz eredménye a dolgoknak és nem fogsz ilyen szitukban újra és újra benne lenni!

Nyiss a pókeresek fele mert magányosan kin keserves lesz!

GL!

UI: bocs de valakinek meg kell mondja az igazat ami nyilvánvaló!

Szia!

Kezdő fishként, aki nem akar az maradni ....!!!

A coachra vonatkozó írásod ragadta meg a figyelmemet, mert én is így gondolom!

Ha NL2-n vagyok, de épp a bankrollom lehetne nagyobb befizetés által (nem szórni akarom a pénzt - csak kérdezem), kit javasolsz, javasoltok e témában, mint oktató, megkeresni, NL2 - NL10között?

Pont az miatt kérdem, hogy NE RÖGZÜLJENEK AZ ELEJÉN azok, amik nem jók!

Köszi!

Gabiru
Válasz hangabanga1 kommentjére
2011. aug. 22. 13:09

Szia!

Kezdő fishként, aki nem akar az maradni ....!!!

A coachra vonatkozó írásod ragadta meg a figyelmemet, mert én is így gondolom!

Ha NL2-n vagyok, de épp a bankrollom lehetne nagyobb befizetés által (nem szórni akarom a pénzt - csak kérdezem), kit javasolsz, javasoltok e témában, mint oktató, megkeresni, NL2 - NL10között?

Pont az miatt kérdem, hogy NE RÖGZÜLJENEK AZ ELEJÉN azok, amik nem jók!

Köszi!

NL 2 NL5 még az a szint amit az ember tud abszolválni cikkek videok és forumozgatás alapján is NL10 től érdemes elgondolkozni azon hogy coach de csak akkor ha meg is éri az anyagilag mert többet fogsz ráfizetni mit amennyit keresel vele, de viszont meg is lesz az eredménye a coachingnak, nagyon sok oktató van fent az akadémián az oktatók menüpont alatt szerintem nézz ott szét ki mit vállal.

Amúgy meg ismerkedj itt emberekkel akikkel felveszed a kapcsolatot és utána toltok közös sessionöket mert azok nagyon hasznosak tudnak lenni!

GL!

hangabanga1
Válasz Gabiru kommentjére
2011. aug. 22. 13:10

NL 2 NL5 még az a szint amit az ember tud abszolválni cikkek videok és forumozgatás alapján is NL10 től érdemes elgondolkozni azon hogy coach de csak akkor ha meg is éri az anyagilag mert többet fogsz ráfizetni mit amennyit keresel vele, de viszont meg is lesz az eredménye a coachingnak, nagyon sok oktató van fent az akadémián az oktatók menüpont alatt szerintem nézz ott szét ki mit vállal.

Amúgy meg ismerkedj itt emberekkel akikkel felveszed a kapcsolatot és utána toltok közös sessionöket mert azok nagyon hasznosak tudnak lenni!

GL!

OK, köszönöm, olvasok és nézem tovább a videokat. Most épp titcar anyagát nézem.

Élő ügyfélszolgálat