fLeSs
Válasz bandus kommentjére
2011. aug. 12. 19:45

read kérdése, a dobással leginkább a varianciát lehet csökkenteni, én inkább nem callozom az ilyen move-okat. illetve az sem mindegy, hogy úgy van 6high flössöd, hogy a boardon csak 3 azonos színű kártya van, vagy úgy, hogy 4.

nyilván olyan boardról van szó, ahol 3 egyszínű lap van, 4 egyszínű lapnál már csak K és A magas flössel akciózok.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. aug. 13. 0:15

új pokerstars hátterem van... így jobban szem előtt lesznek a dolgok...

dexterjacko
Válasz fLeSs kommentjére
2011. aug. 16. 6:18

Hogy mennek a dolgok az új háttér választás után? :D

fLeSs
Válasz dexterjacko kommentjére
2011. aug. 16. 11:27

Hogy mennek a dolgok az új háttér választás után? :D

Már másnap csináltam egy új verziót és az igazat megvallva NAGYON JÓL! Mármint olyan értelemben, hogy nem csinálok hülyességeket. Btw az RNG most nincs velem.
A leghatásosabb felirat a "nem lesz ennél jobb alkalom?", ez már 2 nap alatt rengeteg lóvét megspórolt nekem.
A "+EV a move" emlékeztet, hogy ne callozzak 3betet, ne floatoljak, ne hero callozzak, a no ego pedig arra, hogy leszarjam, ha orrba-szájba 3betelnek.
Tegnap egyébként annyira rossz napom volt, mint még soha, mindenemet lejavulták a riverre, még a fulljaimat is, ilyet még nem is láttam. De igazából nem idegeskedtem, ami elég meglepő volt még nekem is.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. aug. 16. 16:41

na a múltkori nagy bukó session óta nincs megállás, zuhanok tovább a pöcegödör feneke felé. semmi sem jön össze, a csúcs óta -26 buyin.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. aug. 21. 23:33

áááááááááááááááááááááááááááááá
az NL10-re visszalépés óta lenyomtam 10K handet, és -6 buyin az egyenleg. :D
két páros handekkel legalább 10 buyint buktam el, a két párokat nemtom dobni, nemtom mit kéne ezzel csinálni. mindig set ellen vagyok.
a többi 50%-ban a szokásos RNG, a másik 50% meg a saját faszságom.
a PTR szerint 246 000 handet nyomtam le eddig, és az eddigi nyereségem 207 USD. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez nagyon nem lesz így jó.
kurvára nem. az elmőlt napokban NL10-en elkezdtem jobban jáccani, turnon és riveren sokkal többet dobtam (ugyanis NL25-ön részben az volt a baj, hogy a sok blöff-fogás hatására már majdnem átmentem calling stationbe és mindent blöffnek hittem :D), de ezek a 2 párok meg coolerek meg bad beatek meg az összes szar már kurvára kikészít.

laszlo22
Válasz fLeSs kommentjére
2011. aug. 22. 0:31

A lényeg, hogy ev szerint mennyit nyertél 246000 hand alatt. Mert, ha nagyon ev alatt futsz, vagyis többnyire esélyesként teszed be pénzed és mégis vesztesz, akkor ne aggódj, előbb-utóbb adni fogja. A két párokat meg dobd el szerintem. :) GL!

fLeSs
Válasz laszlo22 kommentjére
2011. aug. 22. 0:38

A lényeg, hogy ev szerint mennyit nyertél 246000 hand alatt. Mert, ha nagyon ev alatt futsz, vagyis többnyire esélyesként teszed be pénzed és mégis vesztesz, akkor ne aggódj, előbb-utóbb adni fogja. A két párokat meg dobd el szerintem. :) GL!

csak picivel vagyok EV alatt, itt vmi más gond van.
asszem a póker nem az én "sportágam" lesz.

qwertibie
Válasz fLeSs kommentjére
2011. aug. 22. 0:41

csak picivel vagyok EV alatt, itt vmi más gond van.
asszem a póker nem az én "sportágam" lesz.

vagy több befektetett munkát igényel (?)

fLeSs
Válasz qwertibie kommentjére
2011. aug. 22. 0:48

vagy több befektetett munkát igényel (?)

nemtom mit tudnék többet csinálni, május eleje óta csak a pókerrel foglalkozom, szó szerint semmi mást nem csinálok.

egyébként most belegondolva annyi handet már lenyomtam, hogy ha mindig dobnék amikor úgy érzem, hogy verve vagyok, akkor szuper pluszos lennék.

Élő ügyfélszolgálat