ugyanez az ember másik asztalon 5 perccel később :D
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
PokerStars
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($29.50)
CO ($52.65)
ÉN (BTN) ($50)
SB ($12.40)
BB ($48.25)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) ÉN is BTN :ah: :ad:
1 fold, CO raises to $1.50, ÉN raises to $4.50, SB calls $4.25, 1 fold, CO raises to $14, ÉN calls $9.50, SB goes all-in $7.90
Flop: :5s: :4c: :4s: ($40.90, 3 players, 1 all-in)
CO checks, ÉN bets $14, CO goes all-in $38.65, ÉN goes all-in $22
Turn: :js: ($115.55, 3 players, 3 all-in)
River: :qs: ($115.55, 3 players, 3 all-in)
Final Pot: $115.55
ÉN shows two pair, Aces and Fours
:ah: :ad:
SB shows two pair, Queens and Jacks
:jd: :qc:
CO shows a pair of Fours
:kd: :ac:
ÉN wins $110.90 (net +$60.90)
CO collects $2.65 (net -$50)
SB lost $12.40
Stars nl10en mennyire nitty a mezőny ? találni fisht azrét ?
Stars nl10en mennyire nitty a mezőny ? találni fisht azrét ?van fish, de válogatni kell az asztalok között. Javaslom a TableScan Turbo nevezetű programot.
Na. Andree: gondolom magasabb téten jáccol, de én amióta itt vagyok NL50-en (pokerstars), azóta vakokról 3beteltek már engem kis párokkal, suited connectorokkal és random szeméttel is mikor UTG vagyok.
hand: milyen volt az imaged az asztalon ? ezt figyelembe véve döntenék.
hand: milyen volt az imaged az asztalon ? ezt figyelembe véve döntenék.
A kis párokkal (22-77) mától nem jáccok. Nullásak vagy bukok velük.
Próbálta már vki, hogy a vakokról a kis párok (22-77) helyett suited connectorokkal jáccik? Tehát hogy teljesen lecseréli őket?
A probléma a következő: kis párokkal ha jól emléxem 10-ből 9-szer nem floppolok szettet (vagy 8-ból 7-szer, végülis mind1). Ha floppolok is egy settet, ezeken a téteken már baromira nem lehet velük lestackelni a fisheken kívül senkit. Ha be is kerül a pénz, soxor oversettbe vagy flusbe vagy sorba néz az ember, szal összeségében egyáltalán nem éri meg velük jáccani.
Szal a 9 alkalom amikor csak egy kis pöcs párom van check/foldolnom kell, mert OOP nem igazán éri meg vitézkedni velük. Még ha mondjuk 77-em van és lejön egy 245 flop akkor sem tudom igazán, hogy hol állok... Lehet wp-zni, de azt szintén nem éri meg velük jáccani, egyrészt a regek is szeretnek x/r-t callozgatni, floatolni, és ha calloznak, akkor megszívtam, 2 outom van.
Ennél sokkal jobb lenne suited connectorral védeni a vakokat. Tehát a 22-77 range helyett az 67s-9Ts és 68s-8Ts range-dzsel jáccani. Ezekkel bármilyen két pár/drill/gutshot/dupla gutshottal/OESD-vel/FD-val/kombódraw-val x/r-t lehet jáccani és ha calloznak vagy visszaemelnek, akkor még van esélyem. Ez azért sem lenne rossz ötlet, mert ha egy reg a vakokon calloz egy emelést, akkor automatice kis párra vagy jó suited broadwayre teszik, szal ha x/r-zel a floppon, akkor automatice settet tesznek a kezébe és simán dobják az 1 pár lapjaikat. Már nem is emléxem, hogy settel mikor stackeltem le utoljára reget. Asszem az uccsó az volt, amikor 3-as settel vertem 2-es settet. :D
Szal ez jutott az eszembe. Vakokon, főleg a nagyvakon még mindig nagyon elvérzem a pénzt és ez jórészt a kis pároknak köszönhető. Egyébként még azon is elgondolkodom, hogy a SC-kal mindig 3betelek majd, mert 4bet esetén ízi fold, call esetén meg könnyű velük jáccani. Kis pp-kkel is, de azokkal talán ritkábban floppolok settet, mint a SC-kal vmi drawt vagy 2pár+-t.
Sima fold vagy 3bet a low sc és a low PP is blindról, ha HU pot várható.
Jó kis példa:
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($50) - 23/19/UTG PFR 18%/81-50% cbet
UTG+1 ($21.25)
CO ($91.40)
BTN ($23.35)
ÉN (SB) ($52.70)
BB ($66.05)
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) ÉN is SB :7d: :7h:
UTG raises to $1.50, 1 fold, CO calls $1.50, 1 fold, ÉN calls $1.25, 1 fold
Flop: :7s: :6d: :2h: ($5, 3 players)
ÉN checks, UTG bets $3, CO folds, ÉN calls $3
Turn: :qh: ($11, 2 players)
ÉN checks, UTG checks
River: :ad: ($11, 2 players)
ÉN bets $4, UTG calls $4
Final Pot: $19
UTG shows
:ks: :kh:
ÉN shows three of a kind, Sevens
:7d: :7h:
ÉN wins $18.10 (net +$9.60)
UTG lost $8.50
CO lost $1.50
Potkontrollozik az overpárral, mert pont arra tesz amim van.