Először is köszi a hsz-eket:)
Akkor egy kicsit a BR-ről:
-Áprilisban depoztam 100$-t ezt feltoltam cg-vel + tornanyereménnyel 3k-ig nyárra.Ekkor nl20-on partizánkodtam.
-Ezt követően nyáron lifetilt + ezt kezelő bulizások -> cashout
-Szeptemberben a felére csappant rollból költözés BP-re egy szebb jövő reményében - > cashout
-A maradék 800-900$ból próbátlam megváltani a világot -> shot nl50 ami hatalmas uppswing után mégnagyobb downba torkollott és hagyott 500$-t a rollból
-PartyPoker depo nl25 -> busto to present days
Sok sikert :). Amugy en is toltam mostanaban viszonylag sokat NL4-en, leginkabb azert, mert ha noiqrol deposit utan ki akarsz utalni, elotte kell termelned par pontot. ugye a rakebol fizetik a kiutalas koltseget is :)
Ami nekem mukodott, az az overbet, akár valuebol, akar bloffbol is.
Sok sikert :). Amugy en is toltam mostanaban viszonylag sokat NL4-en, leginkabb azert, mert ha noiqrol deposit utan ki akarsz utalni, elotte kell termelned par pontot. ugye a rakebol fizetik a kiutalas koltseget is :)
Ami nekem mukodott, az az overbet, akár valuebol, akar bloffbol is.
Steaking dealen nem gondolkodtál még? A tudásod megvan magasabb limitekre is, kicsit kényelmesebb lenne ott bankrollt építeni, mint nl5-ről indulva. Például a 25-öt simán vernéd és kicsit jobb lenne az órabéred még deal mellett is, mint nl5-ön.
Nem sok ez a nonSD winings, NL4-en nem SD-ban kellene összeszedni a nyereséget? Én valahogy azt tartanám egészségesnek a ha nonSD kicsit minuszba lenne és a SDwinings pedig negy plusszba.
Steaking dealen nem gondolkodtál még? A tudásod megvan magasabb limitekre is, kicsit kényelmesebb lenne ott bankrollt építeni, mint nl5-ről indulva. Például a 25-öt simán vernéd és kicsit jobb lenne az órabéred még deal mellett is, mint nl5-ön.
Én is szívesebben jatszom sajat penzbol, mégha kevés is. S inkabb lejjebb megyek. Amugy NL10-en már csak bonusz+RB-ből kijön kb 4-5 dolcsis oraber is 8 asztalon.
Nem sok ez a nonSD winings, NL4-en nem SD-ban kellene összeszedni a nyereséget? Én valahogy azt tartanám egészségesnek a ha nonSD kicsit minuszba lenne és a SDwinings pedig negy plusszba.
+ 1
Igazság szerint ez eszembe se jutott, mert fogalmam sincs kihez lehetne fordulni, mert ha vkiről ilyet hallok azt mindig elég vastag köd fogja körül:)
Ezért mondtam hogy akkor most önállóan a padlóról.