Yomb1e
Válasz cake kommentjére
2010. jan. 7. 0:33

Először is köszi a hsz-eket:)

Akkor egy kicsit a BR-ről:

-Áprilisban depoztam 100$-t ezt feltoltam cg-vel + tornanyereménnyel 3k-ig nyárra.Ekkor nl20-on partizánkodtam.

-Ezt követően nyáron lifetilt + ezt kezelő bulizások -> cashout

-Szeptemberben a felére csappant rollból költözés BP-re egy szebb jövő reményében - > cashout

-A maradék 800-900$ból próbátlam megváltani a világot -> shot nl50 ami hatalmas uppswing után mégnagyobb downba torkollott és hagyott 500$-t a rollból

-PartyPoker depo nl25 -> busto to present days

Littlemage
Válasz Yomb1e kommentjére
2010. jan. 7. 0:46

Sok sikert :). Amugy en is toltam mostanaban viszonylag sokat NL4-en, leginkabb azert, mert ha noiqrol deposit utan ki akarsz utalni, elotte kell termelned par pontot. ugye a rakebol fizetik a kiutalas koltseget is :)

Ami nekem mukodott, az az overbet, akár valuebol, akar bloffbol is.

Yomb1e
Válasz Littlemage kommentjére
2010. jan. 7. 1:02

Sok sikert :). Amugy en is toltam mostanaban viszonylag sokat NL4-en, leginkabb azert, mert ha noiqrol deposit utan ki akarsz utalni, elotte kell termelned par pontot. ugye a rakebol fizetik a kiutalas koltseget is :)

Ami nekem mukodott, az az overbet, akár valuebol, akar bloffbol is.

Igen ezt én is észrevettem:
Előzmény:weaktight | Hand | KTs - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
Majd read után valueoverbet:Dweaktight | Hand | AJo - $0.02/$0.04 No Limit Holdem

Polacheck
2010. jan. 7. 8:58

Steaking dealen nem gondolkodtál még? A tudásod megvan magasabb limitekre is, kicsit kényelmesebb lenne ott bankrollt építeni, mint nl5-ről indulva. Például a 25-öt simán vernéd és kicsit jobb lenne az órabéred még deal mellett is, mint nl5-ön.

spiderbond
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jan. 7. 9:21

Nem sok ez a nonSD winings, NL4-en nem SD-ban kellene összeszedni a nyereséget? Én valahogy azt tartanám egészségesnek a ha nonSD kicsit minuszba lenne és a SDwinings pedig negy plusszba.

Yomb1e
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jan. 7. 9:22

Steaking dealen nem gondolkodtál még? A tudásod megvan magasabb limitekre is, kicsit kényelmesebb lenne ott bankrollt építeni, mint nl5-ről indulva. Például a 25-öt simán vernéd és kicsit jobb lenne az órabéred még deal mellett is, mint nl5-ön.

Igazság szerint ez eszembe se jutott, mert fogalmam sincs kihez lehetne fordulni, mert ha vkiről ilyet hallok azt mindig elég vastag köd fogja körül:)

Ezért mondtam hogy akkor most önállóan a padlóról.

Littlemage
2010. jan. 7. 12:50

Én is szívesebben jatszom sajat penzbol, mégha kevés is. S inkabb lejjebb megyek. Amugy NL10-en már csak bonusz+RB-ből kijön kb 4-5 dolcsis oraber is 8 asztalon.

hetya
Válasz spiderbond kommentjére
2010. jan. 7. 13:01

Nem sok ez a nonSD winings, NL4-en nem SD-ban kellene összeszedni a nyereséget? Én valahogy azt tartanám egészségesnek a ha nonSD kicsit minuszba lenne és a SDwinings pedig negy plusszba.

+ 1

Yomb1e
Válasz hetya kommentjére
2010. jan. 7. 13:07

+ 1

Igen ezzel én is tisztába vagyok,hogy ezen a limiten SD-ből kell élni, de hát mit tegyek ha ezek a szerencsések képesek riveren eldobni 10:1-es oddsal?:P

titcar
2010. jan. 7. 13:41

Igazság szerint ez eszembe se jutott, mert fogalmam sincs kihez lehetne fordulni, mert ha vkiről ilyet hallok azt mindig elég vastag köd fogja körül:)

Ezért mondtam hogy akkor most önállóan a padlóról.

én valami minimális %ért annyit kapásból adnék, hogy nl10en tudd tolni a mókát legalább.

Élő ügyfélszolgálat