Nl4
Szia!
Én így tolom nl4-en,sokkal passzívabban,több limppel.
Az alap mottó szerint játszom én.
Botrányosan rossz a W$wsf,és az Aq%-om is,de k....ra nem érdekel,míg ekkora BB/100-zal hasítok.
Tudom,melyik terem?:D
én valami minimális %ért annyit kapásból adnék, hogy nl10en tudd tolni a mókát legalább.
Köszönöm szépen az ajánlatod:)
Mit szólnál hozzá, ha akadémiás taliig (14.) meglátnám mire jutok, aztán megbeszélnénk személyesen, miközben megmászatjuk Tentát a csocsónál?:D
meg nem ezen akarok kaszálni :)
Megvan első session, soha rosszabbat:P
Statok
- Alakítottam az SD winningsen
- PF aggresszió megmaradt,mert iszonyat profitábilis
- Viszont postflop nem aggróztam túl a dolgot
És arra jöttem rá, hogy azért nem callolgatok SC-kel, mert ezen lapok megjátszásához többnyire szükség van fold equityre..ami itt nemsok van egy sima emelt potban.
Graf
Megfogadtam, hogy stop loss lesz -3Bi-nél, és -3Bi lossnál is.
Sajnos az utolsó handekben volt néhány cooler, meg már én estem át a ló túloldalára.
Handek:
weaktight | Hand | TAo - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
Ennek a moronnak 17% volt a 3betje BB-ről,standardnek éreztema 4bet foldot. (mert a 5bet range azért már elég szűk errefele)
Erre szerencsétlenségére callozott...
weaktight | Hand | AA - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
Itt én mákoltam, de hihetetlen hogy képtelenek floppon bepakolni...
weaktight | Hand | TT - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
Másik fantasztikus versenyző,16% 3bettel.
A deepstackek miatt csak adtam,és floppon is dobhatatlan (mert tudom hogy ezek túlértékelik az AQ+t) turn checknél viszont biztos voltam benne hogy elől vagyok,és abban is hogy már kommittednek érzi magát A highal:D
weaktight | Hand | TT - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
Ezzel viszont nem tudtam mit kezdeni:-/
Villain 14/6 32%ag, sztem AA volt nála.
Wow, 11bi-s session, grat:)
nah egyezkedtünk stake ügyben, beírom ide is kb. miről van szó, ha valamit kihagytunk volna akkor írjátok be plz :)
szóval adok kölcsön egy X összeget. amiből a topic elején leírt br management alapján vagy saját belátása szerint játszik. ha elér egy Z összeget, akkor visszaküldi nekem az X-et amit kölcsönadtam + egy Y összeget a kölcsönért. ha május 31ig nem éri el a Z összeget akkor is mindenképpen el kell küldenie az X+Y összeget. maximum 3 naponta frissítenie kell a br állását ebben a topicban.
annak biztosítékaként, hogy nem lép le a kölcsönadott összeggel a személyijéről kapok egy fotót.
szerintetek maradt ki valami?
szerintetek maradt ki valami?
És ha lelép feljelented?:D:D:D:D
Amúgy fő a bizalom, sztem 1k$ körül nincs az az isten, hogy valaki aki egy közösség tagja, emiatt lelépjen onnan, de hát fura világban élünk:) Amúgy én rohadtul nem tudnék úgy nyugodtan játszani, hogy ott van a felelősség a vállamon, hogy ha szarul megy akkor is fizetnem kell az x+y összeget határidőn belül, de ti tudjátok:)
A sztake-elés lényege nem az hogy "együtt sírunk, együtt nevetünk". Ez Így nekem egy szimpla kölcsön. A staker nem vállal kockázatot.