Nah ma lement 2 session 1K hand +36$ 44BB/100
Ma preflop kicsit passzív voltam, ez betudható a betegség/fáradtságnak, de a W$SD egyre szebb.
Elvileg holnaptól már nl10 lesz a menü.
Néhány mai gyöngyszem:
weaktight | Hand | QAo - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
Párt nem dobunk dogmája
weaktight | Hand | 99 - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
Egy gyönyörűen koncepcionált blöff
weaktight | Hand | KAs - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
Pf azért a call mert az emelő nit volt, nem akartam a gyengébbet eldobatni, és titkon reméltem hogy a mögöttem ülő hiperagro fishy squeezelni fog. A tervem bejött, majd A magason megblöfföltettem magam.
weaktight | Hand | AKo - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
SB részéről gyönyörű volt a 3bet coldcall majd 4bet call, de hát meglett az eredménye...
weaktight | Hand | JAo - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
És következzen életem herocallja:D Arra figyeltem fel mielött kiültem volna hogy a moronnak 100/100/100-as statja van 15 hand alapján. Na mondom maradok még kicsit.
PF reméltem hogy visszatolja, floppon meg ugy voltam, hogy pf is rátoltam volna, akkor már mindegy...azért szerencsére a flop se volt túl wet.
weaktight | Hand | AKo - $0.02/$0.04 No Limit Holdem
Ezzel nem tudtam mit kezdeni. 19/15 46AF 20%ft3b
Flopp nem mondható vészesnek, csak FD van kint,c-bet kötelező,turnön megjön a lapom, vele együtt a szín is és elémnyit,call. Riveren nem hiszem hogy roszabb lappal tovább blöffölne. Bár most így belegondolva elég magas az AF, turnön 58%. Lehet hogy rossz dobás?
A hétvégén nem jelentkeztem, mert nem volt képem:S
Szombaton bepróbáltam nl10-et aminek -8Bi lett a vége. Handeket nem is érdemes betenni, szörnyen játszottam.
Szünet után mentem nl25 (br menedzsmentem szerint megvolt ide is a roll) és ott vmi iszonyat badrun kapott el. Mindenkinek lapja volt, az összes emelésemet 3betelték a 14/12-es nitek, ha floppot néztünk akkor pár nélkül szembesültem a fish c/minraise-vel:S
Kicsit hitevesztett lettem, és már azon kezdtem gondolkodni, hogy én tényleg csak nl4-en lehetek nyerő,ami vicc..
Nos kicsit összeszedtem magam vasárnap, csak nl25-ön játszottam és ez a mostani állás 4K hand után:
Statok
Graf
Ja és sikerült behuzni egy 215$-os jegyet $300K garra:)
Néhány hand:
weaktight | Hand | AKo - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
Ellen 22/17/6 3bet fodl to 3bet 83%, ezért is nem 3beteltem pre. Turnön megzavart a donkja, itt mi lenne a teendő?
weaktight | Hand | KK - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
Ellen 22/12 22AF% os regfish, úgy gondoltam ebben a spotban a leg jobb ha blöfföltetem magam, de mi ez a river overbet?:S
weaktight | Hand | ATs - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
Vannak ilyen barátságos emberek is, floppon akkorát emelt vissza, hogy nem tudtam nagyon lapra tenni (mint itt sok playát:) ) FD-t adtam neki, de nagyot röhögtem a mutatáson
weaktight | Hand | 44 - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
36/29-es versenyző 38AF%-al flop c/r 10%, az a jó a 3bet potokban, hogy még a retardáltak is több hitelt adnak nekünk. Nem tudom mennyire +EV-s ez a move, de már elegem lett a c/r-ekből.
weaktight | Hand | A5s - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
Ez a 3bet megadás egy ördögi terv első lépése volt, miszerint jobb floppon elviszem előle a potot, 19/15/4,53bet cbet at 3bet pot 80% volt.
Azt hiszem ez volt az a flop amit vártam, cbetre push csak nagyon nagyon szú range-el adhatja.
1. Én emelnék 11-12-ig. Ja és FD-re tenném kb.
2. (talán nem is annyira) Crying fold.
3. Std.
4. A move, kialakult read esetében szerintem jó, de meglátásom szerint hosszú távon -EV.
5. Mint ahogy ez is, a 4-eshez hasonlóan. Remélem, nem ez a standard játékstílusod.
Néha úgy érzem, hogy az online póker (vagy úgy a póker maga) nem nekem való. Iszonyat hülyeségekre vagyok képes és azt a kevés pénzem úgy kezelni mintha tényleg playmoney lenne.
Máskor meg olvasva a nyerő regek (régi) blogjait iszonyat motiváció önt el, hogy én is képes vagyok erre, és nagyon szívesen csinálnám.
Titcarnak visszautaltam a staket, sajnos amíg képes vagyok iszonyat spewy játékra így is, addig nem merek más pénzével (is) partizánkodni,de nagyon hálás vagyok érte.
Szóval jelenleg ismét nl4en tolom,de azt hiszem meg is érdemlem.
Eddig nem volt képem ide írni, de pont ezért nyitottam a topikot, hogy annak tudatában hozzam meg döntéseimet az asztaloknál, hogy arról be kell számolnom a "nyilvánosságnak".
Tegnap indultam $300K garon, ahol 200-400 7k avg-nél 10k stackel egy nyomorék úgy érezte hogy 4bet pusholni kell - az SB-ből érkező 3betemet - 88-al, de igaza lett, mert kitartottak az AK-m ellen...
Ha ezt nyerem akkor kb ITM ~ 400$
errefelé mi a helyzet? :)
Semmi jó. Kb kezdek hozzászokni, hogy a büdös életben nem fogok nyerő playa lenni ha vért hugyozok se.
ehh, hat ez nem jo, eleve ugy kell leulni, hogy most nyerni fogok. ha gondolod, csinalhatunk tv-s sessiont.
ha úgy ülsz le, hogy "most nyerni fogok" olyan tilteléseket fogsz produkálni mint amiket én szoktam ha éppen úgy alakul, hogy mégsem jön össze az a nagy nyerés. úgy kell leülni, hogy "most koncentrálok és jó döntéseket fogok hozni, az hogy nyerek e nem érdekel!" furcsamód az előbbi maga után vonja ez utóbbit is... hosszútávon...
ha úgy ülsz le, hogy "most nyerni fogok" olyan tilteléseket fogsz produkálni mint amiket én szoktam ha éppen úgy alakul, hogy mégsem jön össze az a nagy nyerés. úgy kell leülni, hogy "most koncentrálok és jó döntéseket fogok hozni, az hogy nyerek e nem érdekel!" furcsamód az előbbi maga után vonja ez utóbbit is... hosszútávon...
Reloaded
Nagyon nem vagyok motiválva. Annyira nyomnám NL25+, viszont úgy érzem, hogy az oda vezető utat képtelen vagyok végigjárni megint. Mondjuk pont ez motiválhatna...hm...na ezt még végiggondolom.
Bankroll nitségemet bizonyítva utolsó 50$-al beültem 2 asztalra NL25-ön. (:D)
Itt a végeredmény:
Nem gyenge rush-t nyomtam le, de voltak iszonyat jó herocallok:
weaktight | Hand | 9To - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
40%-os volt a 3bet% gombról, és mivel ilyen mini 3bet is volt, megadtam. Cbet 100% turn barrel 50%. Flop call std, river túl jó kártya volt neki a blöffre.
weaktight | Hand | 79s - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
Villainnel nagyon sokat játszunk egymásra,nem mellesleg a cbetjei a következők utcánként: 70/68/86 !!! izi calldown 2nd párral:)
weaktight | Hand | TKo - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
Pár handdel késöbb jött ez. Kicsit el levelingeltem a dolgot,tudtam hogy blöffre fog tenni ha ezen a floppon raiselem cbet-jét,és abban is biztos voltam hogy 3betelni fog,elég deepen voltunk 4bethez,viszont pont volt nála egy hero pár:D Mennyire volt ez rossz blöff spot?
weaktight | Hand | 22 - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
Előző handek által épített imidzsnek köszönhetően elég szépen kifizették a setemet,nem is akármivel:D PF call lehet kérdéses,annyi, hogy nagy a BTN 3bet%-a,és nem egyszer csavartam ki kezéből lapot OOP.
weaktight | Hand | A9s - $0.10/$0.25 No Limit Holdem
Villain előző,SB-ről 27%-os(!!!) a restealje,4bet kötelező volt ezzel a gyönyörű :Ad: blockerrel:P,viszont a callnál meglepődtem.
A flop szerencsére segített, de még nehezebb szituba hozott,200BB deepen kell flippelnem egyet,mert ugye ez már dobhatatlan.
Sajnos a range tetjét mutatta,de azért a vége jól sült el.
Régebben minimum 6 asztalon grindeltem SH-t, és volt egy pont amikor átváltott az egész egy vakrepülésbe. Most hogy többször is 1-2 asztalos grindre kényszerültem kezdek rájönni hogy sokkal-sokkal jobban megéri jobb BB/100-at hozni, mint termelni a raket. :magamatfejbeütössmile:
Iszonyat jól lehet figyelni,és ha épp kicsit szarabbul is jön a zsuga,azért a blöfföket el lehet kapkodni.
Most 250$ a BR, nem tudom mihez kezdjek ezzel. Gamblerkedjek tovább 25-ön,vagy esetleg 10? Bár miután megint írtam egy jobb sessionről ezért várhatóan a következő elbukom a rollomat. Teljesen std lenne.
Na majd re.