Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. jan. 3. 11:31

jan 3 / 2 session

borzalmasra sikerült sikerült buknom kb 3Bi-t kb 4 badbeatba futottam bele , minden szarral jöttek a fishik most és minden lapütközés nekik kedvezett sajnos:( ,és ki is fizettem őket 1et mondjuk el lehetett volna dobni de ott ugy éreztem hogy lehet FE-m és ha nem is párom van szinhúzúval ,persze ellennél K6al ott figylet a két pár ,jött az insta call és persze az out most sem esett le...:(

cake :59 Bi
ongame 25Bi

Tori18
2010. jan. 3. 11:59

Egyébként én nem biztos h nl100 hu-t próbáltam volna először. Ha kicsi a tét a kedved sötét?:)

Littlemage
Válasz Tori18 kommentjére
2010. jan. 3. 12:23

100 alatt nem nagyon erdemes HU-zni, rengeteget elvisz a rake. Próbálgatni lehet persze, de siman van, hogy mondjuk fél ora utan mindegyikünk 100+ BB-el ül, miközben mindegyikünk bukoban van.

hosocske
Válasz Littlemage kommentjére
2010. jan. 3. 18:45

littlemage +1 NL50 nél túl sok a rake sajnos, fish meg 100on van csak szelektálni kell ,na meg jobban kéne játszani:)
kül caken elég jó a struktóra mivel a rake max 0,5 dollár mint mindenhol máshol 1 , aminek a nagyságát érzem is ongamen ,ahol ráadásul nincs is RB-m igy sajna az ottani raket teljesen elbukom:S

a 3. session ma + os lett, sajnos egy fish K magassal rámotlta floppon amit megadtam de lejavult, igy caken vmi minimális + om lett csak , ongamen meg elkaptam vmi gyengébb játékost és ott kb 1 Bi-t sikerült hoznom...

cake : 59Bi
ongame: 26

hosocske
2010. jan. 3. 20:38

a mai utolsó session is nagyon gyatrára sikerült caken buktam 0,5 Bi-t kb mivel sikerült egy reg ellen egyet lapütköznöm szokásosan a rossz oldalról az over vs over pár , ongamen meg a szokásos coin bukása mellé még alkottam egy keveset és igy ott is -2Bi-t könyvelhettem el...:(
Kedzd tököm tele lenni ongammel kb 12Bi vel vagyok EV alatt...

cake: 58Bi
ongame 24Bi

holnap nem tom mit játszok ,lehet adok majd egy esélyt a 6maxnak , mivel kezd hiányozni az autopilot játék ,amjd holnap meglátom:)

Valetudox
2010. jan. 3. 20:53

hiányozni az autopilot játék ,amjd holnap meglátom:)

Miért nem próbálod ki a nem autopilot 6max játékot? Az unalmas?

medgypeti
Válasz Valetudox kommentjére
2010. jan. 3. 21:08

RB nélkül Ongame NL100 HU=Burning money

hosocske
Válasz medgypeti kommentjére
2010. jan. 3. 21:29

valetudox: eddig az volt , csak kicsit "kiégtem" benne van ilyen 4-5 havonta nálam, ilyenkor általában nem is csak a pihenés segit hanem ha vmi mással próbálkozok egy ideig mégha az sokszor pénzégetés is...
Meg kül is mindig rájövök hogy az az én világom:D (mármint a 6max autopilot :) )

medgypeti: ,igazad van csak akkor játsozttam ongemen ha éreztem hogy elég fish az ellen és caken nem volt ellen

ladipeti
Válasz Littlemage kommentjére
2010. jan. 3. 22:54

100 alatt nem nagyon erdemes HU-zni, rengeteget elvisz a rake. Próbálgatni lehet persze, de siman van, hogy mondjuk fél ora utan mindegyikünk 100+ BB-el ül, miközben mindegyikünk bukoban van.

arra vagyok kiváncsi, h hogyan számoljátok ezt a "túl sok a rake dolgot"? nl100-on akkor még többnek kéne lenni, nem? még ott sem éri el a maximumot a potméretek miatt, nem? Tényleg nem tudom, nem kötekedés ez :)

gondolkodom rajta h nl50 HU-t játszak FTP, akkor azt inkább hanyagolnom kéne?

bocs az off topic-ért

medgypeti
Válasz ladipeti kommentjére
2010. jan. 3. 23:23

arra vagyok kiváncsi, h hogyan számoljátok ezt a "túl sok a rake dolgot"? nl100-on akkor még többnek kéne lenni, nem? még ott sem éri el a maximumot a potméretek miatt, nem? Tényleg nem tudom, nem kötekedés ez :)

gondolkodom rajta h nl50 HU-t játszak FTP, akkor azt inkább hanyagolnom kéne?

bocs az off topic-ért

100-ról tudok pontos adatokat mondani.FTP-n(0.5 rakecap) 100 hand alatt, 5.2$ raket fizetek, míg Ipokeren(1$ rakecap) 8-at.
NL50 FTP-n, teljesen jól játszható, nem kell hanyagolnod.:) Caken és starson van még egyébként ugyanilyen rake.

Élő ügyfélszolgálat