Wow, grat :)
a mai első session nagyon jól kezdődött volt egy + coolerem + huzogattam le a népet bár nem tom lehetett e volna jobban is talán....
+2 BI nél jártam aztán elég gyorsan buktam sajna egy 3bet pot AA val sor ellen és 2 settel 2 és 4 out ellen , de a végére szerencsére sikerült farigcsálni a veszteségből ,bár egyszer egy 4betr bár laa elen valszeg nem kellett volna AK val betolnom, na mindegy...
a session a végére kb -0,5Bi lett viszont meg jött az elöző havi race pénz + a heti RB , igy továbbra is nött a rollom
cake: 83Bi
a második session pocsékul sikerült, pedig jók voltak az asztalok, csak elkezdtem nem is hero hanem crazycallozni, nem értem miért amikor eddig bejött a "normális érték alapú" játék... :S ,de legalább ugy ahogy időben kiszálltam (1óra)
eredmény : -2,5Bi ami crazy callok nélkül legalább 0 is lehetett volna ,bár lehet e miatt jött is be 1,5 bi mert azt hitték tilten vok vagy nem tom
cake:80Bi
ma reggeli első session szerencsére elég jól sikerült , bár belefutottam két olyan stackelődésbe amit ki lehetett volna védeni ha kicsit figyelmesebb vagyok, de végülis máskor meg ezek miatt jön a value...
cake:83Bi
a második session nem sikerült sajnos ma sem jól szintugy mint tegnap , full stackes potot nem is buktam viszont elég sok 60-70 dolcsis potot buktam el , sajnos, és ált a 3betknél is a rossz szitukat találtam meg, amikor lightra került a sor, igy kb -1,5Bi lett a vége
cake:82Bi
nagyon jó szöveg a tündöklés:D
K1sk4rcs1: nagyon jó szöveg a tündöklés
ahogy mondod:D
a mai első sessionön kb 0ás lett elöször voltam +1 be de utána egy két cooler és 1-2 fish játékomnak köszönhetően kb 1 óra utána -2 körül találtam magam ,de utána sikerült 2 szer stackelnem , és igy a vége vmi minimális + lett
cake :82Bi
a második session sajnos ma is szarul sikerült...
belefutottam egy két bad beatba ,de sztem én is kb 2Bit otthagytam a saját tényleges faszságaim miatt:S
az eredmény kb -3Bi lett
cake :79Bi
Sajnos megint kezdem érezni ,hogy elkezdek belemenni felesleges szitukba amik a mellé hogy csak lefárasztják az embert és növelik az ingásokat valszeg az én kezem alatt még veszteségesek is hosszú távon:S
Ezen kívűl nem érzem magam ,biztosnak abba hogyha egy tilt közeli állapotba kerülnék akkor inkább leállnék ,és nem tennék rá inkább még egy lapáttal:S
mai első ( és valszeg utolsó sessionöm is mivel holnap vizsgázom) bár én nem éreztem úgy hogy olyan jól sikerült volna végülis +3,5 Bi lett és ahogy végignéztem a nagyobb partikat azok is úgy ahogy rendjén voltak ,bár néhány a végére közepes partiból lehet ki lehetett volna jobban hozni a valuét
cake: 82Bi