na sikerült újra egy k..va szar sessiont összehozni....
az első fél órába nem volt semmi extra az elején kb +1 BI ben voltam majd az vhogy elfolyt...
2. felében a sessionnek elkezdtem wpzni amiből 1se jött össze (elég szarok is voltak mondjuk) ezen kivűl belefuttoam vagy 4 coolerbe , mig forditva 0 volt és a végén még sikerült QJs el IP adnom egy 3betet hogy lejöhessen a Q és igy kifizessem az AA-t ,és játékom gyümölcse -5Bi lett....
cake:77Bi
a 2. session kb 0 a lett az elején buktam egy coin-t de után volt egy hero callom egy fish ellen ami bejött, és utána a session végéig kb +0,5 BI körül álltam ahol elkapott 1-2 20BB-s cooler és igy a vége vmi minimális miniusz lett (talán 10BB)
cake: 77Bi
sajnos a mai sessionöm is elég szarul sikerült...:(
megjött a heti bonusz igy 80Bi ről kezdtem játszani , de kb semmi nem jött össze + egy coin bukása után már 78,5nél álltam, majd még egyszer kb 79,5 körülre visszajöttem de a végén egy két csodás wp miatt 78al sikerült zárni a sessiont...
remélme nektek jobban ment...
gl
cake :78Bi
mivel most tudtam meg hogy caken van 50% os reload bónusz 300ig kiutaltam most 2BI-t (mivel csak 4 van MB-n ) remélme 1-2napon belül megérkezik mivel mr nem 1 napos utalásom, mert kül csak 200ig tom majd igénybe venni a bónuszt ,hacsak nem tud vki majd kisegíteni arra a 2napra...
cake: 76Bi
mivel most tudtam meg hogy caken van 50% os reload bónusz 300ig kiutaltam most 2BI-t (mivel csak 4 van MB-n ) remélme 1-2napon belül megérkezik mivel mr nem 1 napos utalásom, mert kül csak 200ig tom majd igénybe venni a bónuszt ,hacsak nem tud vki majd kisegíteni arra a 2napra...
cake: 76Bi
nem Doyle's-on játszol?
R1per2: de doyleson ,de ezek szerint egész cakere jár a reload...
Cash In On A Generous 50% Reload Bonus up to $300.
Deposit in your DoylesRoom account now through Tuesday, February 18th at midnight ET using promotion code Brunson10 and receive a 50% in bonus cash up to $300! Bonus cash is awarded in $10 increments real cash directly to your account.
vagyis Brunson10 az ha minden igaz
R1per2: de doyleson ,de ezek szerint egész cakere jár a reload...
Cash In On A Generous 50% Reload Bonus up to $300.
Deposit in your DoylesRoom account now through Tuesday, February 18th at midnight ET using promotion code Brunson10 and receive a 50% in bonus cash up to $300! Bonus cash is awarded in $10 increments real cash directly to your account.
vagyis Brunson10 az ha minden igaz
bocsi , egynek vettem:) ,mostantól akkor a félreértések ellen megpróbálok doyles irni:)
Ma lett vége a vizsgaidőszakomnak, nem is játszottam az elmúlt napokba semmit, de sajnos nem is érzek hozzá most nagy kedvet, így sztem pihentetem még addig ,amíg nem jön meg újra a kedvem ,mert anélkül elég csúnya sessionöket lehet tolni....
töltsétek fel addig a fisheket nekem:)
gl