03/03 3.session
Végre sikerült, újra egy jó sessiont produkálnom, msot végre nem éreztem úgy, hogy látják minden lapomat, és bár a legnagyobb pot amit nyertem sem volt több mint 62bb, a legkissebb pot viszont mindössze 22bb-s volt a 634 hand alatt, így a sok kicsi sokra megy elven sikerült kb 2,5Bit nyernem:)
Az asztalszámot vissza vettem, hogy mindössze 9 menjen, ezt jó lenne megtartani is, mert sokkal aggróbbak az asztalok, lehet megérni kicsit jobban odafigyelni rájuk, és 4 9 és 12 asztalnál érzem a különbségeket magamnál (vagyis a felett gyengül a megfigyelésem 1 asztalra)
Aztán ezt eldönteni és betartani más dolog:D
doyles: 76Bi
03/04
betegségem miati álmatlanásgom miatt, megint egy ilyen igazi hajnali sessionnel indult a nap:)
Az asztalokon, nagyon durván tele volt fishekkel, bár e mellé elég sok regulart is láttam fent, gondolom 200on akkor ez a csemege időszak..
A session szuperül indult első két leosztás egy AA és egy KK ahol az AA val Q-t lehúztam a másikon sajna a reg dobott a 3betemre, de soha rosszabb kezdést
Sajnos ezután pedig még azt se mondhatom hogy teljes laphalál volt, elkezdett vissza folyni megnyert stack, majd jött egy vissza cooler is, és kis minuszba találtam magam, ilyen jó asztalok mellett:( szerencsére a közepe, vége felé aztán helyre állt a rend és pár hero callos fishi átdobott 1,5Bit hogy ne mondhassam, hogy hiába keltem fel:)
kül próbáltam betartani a 9max asztalt, egyetlen problémája csak hogy talán ilyenkor túl gyakran figyelem hogy mi a jó asztal, és arra elmegy a kevesebb asztalból való + megfigyelésem jó része, vagyis ezen lehet még lesz mit dolgozni
doyles:77Bi
03/04 2.session
Sajnos, megint jött egy elég rémálom session, bár BI ben nem annyira vészes kicsivel kevesebb mint 2 bukó volt, sajna lelkileg nem esett túl jól mert már kezdtem úgy érezni hogy jön az upswing esetleg, bár erről a session eleje biztosított már, hogy felejtsem el...:(
sikerült, pár kis potot buknom, majd egy QQ vs AA val sikerült -2Bi re kerülnöm ahonnan csak -1re tudtam néha visszajönni, de a szokásos jövök jövök bad beat ,jövök jövök bad beatet sikerült össze hoznom, így a végére is maradt kb ez,
Jelenleg kb -3Bi a hónap, de még csak 11K hand ment le vagyis, lehet ebből még bármi
doyles:76Bi
03/04 3.session
úgy néz ki vasutazok, most megint elég jól jöttek a lapok, 2coolert leszámitva, de egy két hero player, szerencsére ezt vissza tolta kamatostúl ,így még ezzel 1üt is +2Bi lett a vége
doyles: 78Bi
03/05 1. session
Sajnos a jó-rossz session hullámvasutazásom folytatódott, bár a végére 2Bi vel EV felett teljesítettem, viszont nem mondhatnám hogy túl szerencsés voltam mivel sikerült, egy rakás coolerbe belefutnom, amiket mondjuk olcsóbban is meg lehetett volna valszeg úszni, de sajnos nem is hoztam az A játékomat:(
Az alja a sessionnek kb -5Bi körül lehetett a végére szerencsére ezt csikerült kicsit több mint -1,5re redukálni
Megjött viszont a heti Rb ami most életem második legnagyobb Rbjét hozta, igaz, hogy így is "csak" 3Bi-t tesz ki hát, 200on már nem az RB a fő határozó, nyerni is kéne játékból, de majd csak belejövök
doyles:80Bi
nincs kedved betenni a sessionök grafikonját? Vagy legalábbis hány leosztást jelent egy-egy ilyen bejegyzés, csak úgy kiváncsiságból
sac perc kb 1000 hand egy session + - 300 hand, berakom akkor a márciusit eddig, sajna látszik, hogy egy bukó hand sokszor nem jár egyedül, ez nem tom simán így jött e ki vagy mutatja, hogy rátiltelek-e 1ből :S
03/ 05 2.session
Jött egy újabb vicces session, ahol sikerült a mentalista haverokkal össze gyűlni, ráadásul most nem csak a lapomat érezték meg hanem az is hogy mi fog jönni, ennek tanibizonysága az EV +4BI eredmény -2,5Bi, amire a tetőpontot a 660as pot set vs set adta ahol lejött a pókere:D
és sajna cooler is volt pár:(
na mindegy kisírtam magam, remélem nemsoká vissza tolja belém a gép ezeket:)
doyles: 77Bi
03/06 1.session
most is borzalmasan kezdődött a session sajna 1. partiba stackelt egy AA miutál én AKval FD-t floppoltam a 3bet potba, ami persze nem jött le, majd volt egy rosszkor elsütött wp-m is meg egy két kis parti és szuper gyorsan -2Bi körül találtam magam:(
Szerencsére ott még ha alaapból a f... rossz oldalán is álltam most is sikerült behuznom egy QQ vs KK-t és utána sikerült visszatornáznom magam, igy a végére +0,5Bi lett vagyis igazából semmi extra
Ekkora az asztalok nagon leromlottak, nem volt 1db se ami 20% flopnézés felett volt ,így úgy döntöttem lesz majd jobb idő is a játékra, és úgyis kellett már egy + os session nem kockáztatok:D
doyles:78Bi
03/06 2. session
toltam egy igazi mini sessiont, kb 40bb + ba voltam amikor rájöttem, hogy teljesen szarok az asztalok és bezártam őket, persze közbe azért befigyelt egy TT vs AQ bukó fél stackért hogy tudjam hol a helyem, szoval vmi nagyon kis minusz lett a session (7bb talán)
doyles:78Bi