03/07
toltam este fele egy mini sessiont, de mivel rosszak voltak az asztalok,így nem tartott vmi sokáig, kb 0 is lett a vége, viszont befizettem 3Bi-t a reload miatt
doyles:80Bi
03/08 1. session
kicsivel éjfél után úgy döntöttem, adok még egy esélyt a doylesnak, de sajna most is szarok voltak az asztalok, kb 50 perces sessionre voltam igy elég, msot se volt semmi eget rengető dolog
doyles:80Bi
03/08 2.session
totlam egy 2. sessiont sajna a szerencse se volt,velem és nem is játszottam vmi jól :S
Most vok kb 30K handnél NL200on és 0ás a játékom, de elég sok leakemre rámutatott az itteni játék, és gondolkozom, hogy lehet jobb lenne vissza lépni és csiszolni még ezeken a dolgokon egy ideig, ezzel szemben persze ott áll a teher alatt nő a pálma elv, és a rollom végülis megvan a szinthez "bőven" okosabbak tanácsát szivesen fogadom, ezzel kapcsolatban:)
doyles:76Bi
Szia!
1-1 handet betehetnél, színesítené a topicot, +hasznos lehet mindannyiunknak :)
Üdv
03/08 3.session
Macko1: partikat, néha teszek be, de ha azt szeretnék inkább teszem be topicba, meg főleg inkább megbeszélem privátba másokkal, ide inkább a lelkis szarokat jövök kiírni magamból:)
és a session: nem volt semmi extra azon kívül, hogy most 6 asztalon toltam, hogy maximálisan oda tudja figyelni, bár végülis vissza gondolva nem nagyon volt olyan hand most, ahol ez sokat számított volna, elég egyszerű volt a legtöbbje, a végére sikerült néhány kis potból kb +1Bi össze hozni
doyles: 77Bi
03/09 1.session -avagy egy újabb mini session
igazából nem értem miért ültem be játszani, mivel nagyon fáradt voltam, még ha az asztalok statjai elég csábítónak is tüntek, és bár ez most bejött, de máskor lehet fáradtan csúnya vége lenne:S
Amiért bejött az egy elképesztő fishi volt aki áttolt kb 1,5Bi-t nekem míg a többi asztalon sikerlt kb egálban/ kis minuszban tartani magamat
fishiről azért berakok egy partit, hogy lássátok milyen kaliber volt:D sajnos csak 2szer töltött vissza 60bbig aztán lelépett:(
***** Hand History for Game 2164011753001179 ***** (Cake Poker)
$200.00 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, March 09, 05:22:06 ET 2010
Table - Seville (6-Max) 11753 (Real Money)
Seat 10 is the button
Seat 5: Kinley 23 ( $198.00 USD )
Seat 6: CakeSeat6 ( $93.50 USD )
Seat 7: CakeSeat7 ( $543.30 USD )
Seat 8: CakeSeat8 ( $303.05 USD )
Seat 9: CakeSeat9 ( $47.70 USD )
Seat 10: CakeSeat10 ( $184.50 USD )
Kinley 23 posts small blind [$1.00 USD].
CakeSeat6 posts big blind [$2.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Kinley 23 [ :As: :Ac: ]
CakeSeat7 raises [$7.00 USD]
CakeSeat8 folds
CakeSeat9 folds
CakeSeat10 folds
Kinley 23 raises [$23.00 USD]
CakeSeat6 calls [$22.00 USD]
CakeSeat7 folds
** Dealing Flop ** [ :5h:, :3s:, :8s: ]
Kinley 23 bets [$28.00 USD]
CakeSeat6 calls [$28.00 USD]
** Dealing Turn ** [ :7c: ]
Kinley 23 bets [$42.00 USD]
CakeSeat6 calls [$41.50 USD]
Kinley 23 wins $0.50 USD
Kinley 23 shows [:As:, :Ac: ]
CakeSeat6 shows [:Jh:, :Kh: ]
** Dealing River ** [ :Qc: ]
Kinley 23 wins $191.00 USD from main pot
doyles: 78Bi
03/09 2. session
Toltam egy második sessiont is most is csak 6 asztalon játszottam (néha +-1), igazából nem volt semmi különös a sessionbe, nem voltak nagy swingek, a coinokat sikerült most szerencsére behúzni igy kb 0ás ev mellett majdnem 2Bivel sikerült szépíteni a hónapon
doyles: 80Bi
03/10 maratoni session
toltam egy három órás sessiont, sajnos nem sok sikerrel de mondjuk RNG papa szopatott mint állat ahoz képest még egész jónak is mondhatjuk, hogy "csak" kb 3Bivel tudott lehúzni
1 próbléma, hogy most is 2Bi vel szakítottam Ev alatt, ami még belefér csakhogy ez ráadásul úgy sikerült hogy AK val sikerült ai mennem pre 6szor ebből 4db volt full stackes amit el is buktam 3szor KK ellen egyszer 88 ellen egyszer volt forditva egy JJ vs AK na azt is sikerült elbukni persze, és ezek meg is adták az alap hangulatot a sessionhöz:(
pedig jól indult +2BI körül álltam aztán jött 4 Akvs KK vagy a 88 vagy vmi más coin bukása, meg vmibe belefutottam igy gyorsan -3Binél találtam magamat, ahonnan sikerült még -1re visszahozni a sessiont, de aztán jött gy újabb coin, és pár no komment RNG hand, tilten ez nagyon csúnya session is lehetett volna,de szerencsére most itt voltam fejbe és megúsztam ennyivel:):S
doyles:78Bi
03/10 2.session
toltam még egy sessiont, de csak olyan 6asztal körül toltam, mert nem voltak asztalok,+ érdekesség hogy beültem egy NL400as asztalra mivel csak SS ek voltak és hozták is a formájukat, de azért amint lett még 3 full stackes inkább kiültem onnan, 30bb-t sikerült azért nyerni itt
Vissza jött most kb az elöző sessionbe elszenvedett EV szakadás, bár sajnos mostanában a JJ+ és AK pre allineknél rendre én vok az esélytelenebb,de majd lesz ez még fordítva is, remélem nemsokára:)
doyles:79Bi
03/10 3. session
Lement egy 3. session is, az elején elég jól ment a session, majd sajnos két wpvel sikerült bukogatnom, de a végére vissza hoztam, bár inkább szerencsével mint tudással:S
Ez nem egy A játékos session volt az biztos:(
doyles:79Bi