pedig én azt hittem h én vagyok a a grinder példaképed :P
azért van ott, hogy az egyik, és nem az egyetlen :D
mégis toltam egy rövidebb sessiont, mert a fogfájásom úgy ahogy elmúlt, csak most bosson játszottam
sajnos, sikeürlt -4Bi hznom 100on, EV kb -1Bi volt, de olyan 1,5 Bi-t viszont én wpztem el... :S lehet inkább pihennem kéne:D
annyira, nincs semmi kedvem játszani:S
valszeg bene van a betegségem, bár már kezdek jobban lenni, de tényleg nem érzek semmi motivációs erőt:S
3 lehetőséget látok igy most áprilisra...
1. kitalálok vmi challenge-t hátha meghozza a kedvem
2. vmi mást tolok pl sng Hu élő poki esetleg párszor
3. hagyom a faszba és csinálom a nagy semmit:D :S
a játék fő rész jöv hére korlátoziódik ha lesz belőle vmi utána újra zh hét bár ott sincs semmi motivációm :S
tanácsokat fogadok, és megfontolom őket:)
gl
04/25
Az elmúlt két hétben inkább élőben játszottam, vmennyi + összehozva lehetett volna jobb is, csak elwpztem egy jó résézt ráadásul ilyenkor szokszor lapba is futottam, de a lényeg hogy nem kéne wpzni élőbe simán kemény value és ennyi...
Na mindegy, ma mivel annyira szarok az asztalok caken, regeltem csokira és toltam egy, 60és egy 120 perces sessiont, bár sok coolert beszoptam szerencsére EV felett hasítok, ( sztem kb ezek kiegyenlítették egymást) és találtam egy két nagy fisht akik áttoltak pár Bi-t igy +3Bi vel sikerült az első napot zárnom itt...
Ezen kívül gondolkozom még hogy megyek majd FTp-re mivel ott elég sok az asztal bár ha "megjavulnának" caken akkor nem néznék másfelé valszeg:)
toltam még egy rövidebb sessiont, szerencsére nem követtem el nagyobb hülyeséget, két közepesen kis pot volt necces ezekből talán, de azokat sikerült behuzni így kicsit több mint +1Bi lett ( ha ezeket bukom lett volna kb 0ás)
04/26
Toltam ma is egy sessiont, sajna volt egy két hibás döntésem + belefutottma 82 coolerbe, amiket rendre az eurós asztalokon sikerült pláne, így visszament a tegnapi nyereség sőt még vmi 30 dolcsi minuszba is kerültem.... :S
A mezőny eddig pre elég nitnek tűnik egykét embert leszámítva, viszont postflop lehetetlen bármit is dobatni, és nagyon sokan akarnak lejátszani, vagyis ha majd jönnek jobban a lapok remélem visszaszedem tőlük ami engem illet:D
04/28
a tegnapi pihenő után ma újra csokin próbálkoztam, és kivételesen nem követtem el sok hülyeséget, találtam két fishit, akik ellen a top párokat keményen megvaluéztam és kifizették 3szor is őket szoval elég jól sikerült a session:)
1Bi sajan visszament az RNG által, de a lényeg, hogy úgy érzem hogy jól játszottam meg a legtöbb handet:)
vettem tegnap 200K handet Ipokerre, mert csak ennyi votl most MB-n, de sztem kb elég is ennyi a lényeg ált kijön ebből is
toltam csokin egy második sessiont, is nem mondhatnám se, hogy túl jól se hogy túl szarul játszottam volna, szerencsére most én voltam többször a f... jó oldalán :)
még egy uccsó sessiont toltam ma +1 Bi lett a vége nem voltak túl nagy ingások alatta, mivel nekem sikerült egy pre ait behóznom ( QQvs KK )