Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. máj. 1. 23:22

doyleson közbe már megint reload van 20 napon belül a harmadik, vagyis már 900 reloadot is sikerült összeszednem ide amióta nem játszom, ha így folytatom egész nyárra elég lesz :D

kül néztem kicsit változott a kliensben 1-2 dolog. Elsőre tetszik, bár nem tom az asztalokhoz is nyúltak-e bár csoki softver után doyles nekem biztos felüdülés lesz:)

hosocske
2010. máj. 2. 7:35

05/02

ma is sikerült késöbb kelnem, bár régen doyleson hétvégén azrté elég sok asztal ment ilyenkor is, míg most nem na mindegy...

Ígyhát megint csokin játszottam, hasonló volt a tegnapihoz sztem az elején nem jött össze semmi, de elég olcsón megúsztam őket (kb -1Bivel) utána vkit lestackeltem mivel runnur runner sor lett de nekem már turon flushom de mivel végig kb potot hívott így nem volt nehéz betenni a stackünket:)

Ezután sajna vhogy tényleg semmi nem akart összejönni, de végűl sikerült egy AK vs QQ val ezt feledtetni ami után egy kb 0ás játékot sikerült kihozni ezzel 1üt meg a session +1Bire sikerült

hosocske
2010. máj. 2. 8:45

beültem egy második sessionre, de most doylesra mert ott volt több asztal

Szarul játszottam eléggé, egy kölök folyton rám 3betelt IP és visszatotlam neki AT vel egyszer amikor persze ott csücsült az AA viszont egy AK vs QQ sikerült behúzni, de sajna így is elment fél Bi, de igazából örülhetek hogy ennyivel megúsztam

viszont +vum, hogy nem erőltettem és kiszálltam 40 perc után:)

Macko1
2010. máj. 2. 12:18

Szia!

Én is játszom Doyle papánál.
Még nem próbáltam a reggeli játékot, pedig elég koránkelő vagyok 6 felé fent vagyok. Érdemes ilyenkor próbálkozni?

Üdv és GL!

buktar
2010. máj. 2. 13:51

lement csokin a 3. session is, a játék egész jól ment ev felett futottam alatta 1Bi vel

Most alatta vagy felette? :)

a végén sikerült egy fél potos KK vs QQ behúznom

És a pot másik fele? :)

hosocske
Válasz buktar kommentjére
2010. máj. 2. 14:12

macko1: régen én 5 körül játszottam akkor sokkal gyengébb volt a mezőny mint máskor

buktar: lehet vissza kéne olvasnom amit írok, de így legalább feldobom azoknak a napját a hülyeségeimmel akik elolvassák őket:D

hosocske
2010. máj. 2. 15:39

Újra csokin vetettem be magam...

A kezdeti kis bukók után újra elkezdett + felé menni a mutató a sok SS-t siekrült lehúzni, és egy idő után +2,Bi körül voltam amikor sajnos egy set vs set jött ami nem esett jól ezt követte még egy két nem jól sikerült parti és elment 2Bi a 2ből, a végén egy hibát is elkövettem ami 20bb be került akkor inkább úgy döntöttem, hogy rámfér egy kis pihi, szoval +0,5Bi lett a vége

hosocske
2010. máj. 2. 18:09

Na sikerült lenulláznom az elöző 7db + os sessiont egy session alatt :(

5 BI ment el úgy hogy 1db teljes stacket buktam, de kegyetlen sok 50bb-s bukóm volt a nagyrészük cooler, de szumma megúszhattam volna -3Bi vel is csak a végén még elkezdtem faszságokat is csinálni:(

ha nem szokom le ezekről soha a büdös életbe nem fogok + hozni játékból is még 100on se:(

hosocske
2010. máj. 2. 20:22

gondolkoztam, hgy beszállok még egy sessionre, de inkább nem eröltetem a játékot remélem legalább ez a döntésem +EV:)

hosocske
2010. máj. 3. 7:19

05/03

Sajna az RNg szopatott tovább, úgy mint az elmúlt 1,5 session alatt pl vakcsatánál Aj vel AA8 at floppolok 3bet potba 88 ellen... stb, így a session vége -2,5 Bi lett itt úgy döntöttem inkább hanyagolom nem kéne rábuknom még 2-3Bit mint tegnap este és mivel annyira nem voltak jók az asztalok erre meg lett volna az esély

a hónap így most sajna a kezdeti +7 Bi helyett már -1en áll:( de majd visszajön remélem

Élő ügyfélszolgálat