Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. ápr. 29. 5:12

04/29

Sajnos megint sikerült visszabuknom a tegnapi + ( vagy legalábbis a nagyon nagy %át) igazából annyi történt, hogy amik tegnap összejöttek azokat ma sorra elbuktam, + volt két partim ahol valszeg dobnom kellett volna, de nem sikerült, de legalább nyertem velük egy notetot, ha már két Bi bánta

a session szumma -5,5Bi lett valszeg 4 alatt semmiképp nem tudtam volna kijönni belőle

hosocske
2010. ápr. 29. 9:49

Toltam egy második sessiont, vagyis inkább akartam de nem lett több 80handnél sokkal, mivel vmiért kegyetlenűl belaggolt az egész és játszhatatlan lett így a dolog:S

alatt buktam vmi minimálisat egy 3bet+ cbet em ment el

hosocske
2010. ápr. 29. 16:38

A harmadik session közbe szerencsére nem szart be a netem, a lapok nem mondhatom hogy velem vagy ellenem voltak sztem, szerencsére az egyik asztalnál pont a fish mögé tudtam ülni és sikerült lehúznom egy Bi-vel a többi asztalon kb egált hoztam, így sikerült kb 1Bi-t lecsiszolnom a reggeli csúnya bukóból

hosocske
2010. ápr. 29. 22:16

toltam egy utolsó sessiont, ami jól indult +1 BI körül votlam sokáig, de utána az RNG és az én fasz fejemnek köszönhető wp-k miatt ( a vicc hogy olyan volt ált az ellen lapja amit kül el kelltt volna dobnia...) sikerült ebből gyorsan -2Bi re letornásznom magam, ahonnan siekrült visszajönnöm késöbb -1Bire, de lehetett volna ez jobb session is, csak elwpzek tök feleslegesen egy rakás Bi-t.... :S

hosocske
2010. ápr. 30. 16:30

04/30

toltam elöbb egy sessiont vmi kis minusz lett a vége, viszont volt egy alap probléma, hogy szarul játszom...:S

Úgy érzem itt Ipokeren mindenki le akar játszani mindenkit, és engem soksozr sikerül is a light5betek, floatok segítségével...

Át fogok egy két dologt állítani a hudot hogy több adatot lássak, mert így sokszor úgy érzem a sötétben tapogatózok míg a többiek tudják mit fogok csinálni kb:S

eddig kül 8K hand ment le csokin, és most dollárra pontosan 0ás a játékom eddig, vagyis annyira nem vészes, de lehetne jobb is, és remélem lesz is:)

buktar
2010. ápr. 30. 17:03

Csokin is NL200 -on tolod?

hosocske
Válasz buktar kommentjére
2010. máj. 1. 12:30

05/01

csokin csak 100on nem utaltam be olyan sokat vagyis 200on lehet gondok lennének egy esetleges downnál, bár lehet fel fogok lépni hogy jobban jöjjön a rake

de kül doyleson se cska 200on tolom sőt ahogy elszaródtak az asztalok inkább visszatértem a vége felé 100ra:), remélem most jobbak lesznek bár mivel megint van központi race erre nem sok esélyt látok:S

A terv az volt ha korán fel tok kelni doyleson játszom egy sessiont hátha hajnalban még jók az asztalok, a korn kelésből az lett hogy 5kor lenyomtam a a vekkert és 11kor sikerült felkelnem kb:D ezért csokin toltam május első sessionjét

első session csokin a hónapban +2Bi lett , de volt egy két felesleges wp-m ismét:( amitől ha megkímélem magam 3 is lehetett volna a vége

Le kéne ezekről szoknom aki nem dob turnön riveren se fog, miért nem tom ezt felfogni:D

hosocske
2010. máj. 1. 15:27

mivel doyleson 2 azaz 2 asztal ment 100on , így csokit támadtam be egy órára, nagy potom nem volt 2 pechesebb leosztásom volt viszont elkaptam nagyon sok light squezt ( bár asszem mindig Ak volt nálam ilyenkor) így ezek kb kiegyenlítették egymást és még egy kis + is lett a végére

hosocske
2010. máj. 1. 19:55

lement csokin a 3. session is, a játék egész jól ment ev felett futottam alatta 1Bi vel ,viszont több cooler kapott el mint fordítva, de szerencsére ezek általában a passziv fisheknél voltak akik végig slowplayelték őket vagyis 30-25bbvel sikerült a legtöbb ilyet megúsznom most és vége +1,5Bi lett na és termelem (ha nem is nagy vágtába a kliens szarságai miatt) a raket a racehez:)

hosocske
2010. máj. 1. 23:18

lement a nap utolsó sessione is, vlaszeg rossz 5let volt beülnöm mivel elötte már eldöntöttem magamba, hogy nem játszom töbet és amikor így beülök ált bukó lesz a vége, a könnyebb tiltremenésről nem is beszélve...

az RNG meg is adta az esélyt gyorsan -1,5 BI körül találtam magam egy KK vs AA és két SS elleni pp vs pp miatt ahol midnig a kicsi volt nálam:(

de volt egy két jó asztalom és magamhoz képest nagyon jól viszonyultam ehez, ami vmiért a cake kliensen kívűl sokszor a gyengém nem tom miért máshol könnyebben tiltre megyek:S

Utána bár az RNG még nem volt velem sikerült felfele jönnöm a fishik kivaluézésából, szerencsére passzivak voltak így ha sokat egyszerre nem is húztam le tőlük az ő monstereik is besültek nagy %ban

a végén sikerült egy fél potos KK vs QQ behúznom és egy busted drawt elfognom aki ki akart blöffölni, igy HM szerint még +0,5Bi ben is lettem csak sajna most rossz asztalon volt euró és a jókon a dollár nagytöbbségben igy egy szép 0ás lett a session, de elégedettebb vok vele mint pl az elözővel, sőt lehet, hogy a többinél is :)

Élő ügyfélszolgálat