Na már játszok egy asztalon. Anyám! Ez a szoftver nagyon szar a PS-hez képest. Egy csomó dolgot nem találok, amit PS-en alapból beállítottam.
Na már játszok egy asztalon. Anyám! Ez a szoftver nagyon szar a PS-hez képest. Egy csomó dolgot nem találok, amit PS-en alapból beállítottam.
Mindennek meg van az ára :D :D
Egész egyszerűen undorító, átláthatatlan. Nem tudom, hogy fogok itt 4 asztalozni. A dealer gomb meg a chips simán összekeverhető. Nem találok olyat, hogy waitlist...
A HM valamiért nem tudja importálni a hand-eket. Import error-t ír.
waitlist nincs, helyette van lag:)
2+2n találsz modot amivel a button másképp néz ki
hm cfg-be én manual editáltam az útvonalat:
C:\Users\mrj\AppData\Local\P5\bwin\handhistory
Azért nem konvertálja, mert a bwin egy rejtett mappába teszi a HH-kat, és azt alapból nem látja a HM. Láthatóvá kell tenned a rejtett mappákat és úgy tudod beállítani, hogy honnan importáljon. A pontos útvonalat fejből nem tudom sajnos.
Milyen néven tolod? Kocka21?
en nem jatszom itt (még), de hm-et updateld, tuti, hogy importalja. vannak jo kis modok, castornal amit lattam tv kozben, az nekem bejott, sokkal atlathatobb.
akarmelyik terembe mesz, a ps/ftp kliensenel csak rosszabbak vannak. b2b/prima/ipoker még nagyon jok, everest, ongame, paci ezek mar eleg tragyak.
update: jaja, azt a mappat ne rejtsd el, gondolom amugy bwin tudja az utvonalat, de ha nem, googlezd ki.
Nem találok olyat, hogy waitlist...
És nem árt felkészülni arra, hogy sokszor kell új asztalt keresni játék közben, mert felbomlik, szóval a nettó játékidő sokszor eléggé lecsökken emiatt.
Azért nem konvertálja, mert a bwin egy rejtett mappába teszi a HH-kat, és azt alapból nem látja a HM. Láthatóvá kell tenned a rejtett mappákat és úgy tudod beállítani, hogy honnan importáljon. A pontos útvonalat fejből nem tudom sajnos.
Milyen néven tolod? Kocka21?