kocka21: Tegnap 5-kor beültem NL20-ra, és -110-nél ott voltam, hogy ez most már nem is igaz, hogy velem történik. +40-el ültem ki végül. Bwinen nagyon nagy varianciád lesz és ne lepődj meg, hogy ha több 10 BI-vel az EV-d alatt leszel. Ha dobsz nekem egy mail címet, akkor tudok küldeni normális asztal skint.
A HUD meg még nekem is tilt mostanában, amikor pre callolok egy shortstacket, akit inkább allin kellene hívni. Session közben folyamatosan állítgatom :S
kocka21: Tegnap 5-kor beültem NL20-ra, és -110-nél ott voltam, hogy ez most már nem is igaz, hogy velem történik. +40-el ültem ki végül. Bwinen nagyon nagy varianciád lesz és ne lepődj meg, hogy ha több 10 BI-vel az EV-d alatt leszel. Ha dobsz nekem egy mail címet, akkor tudok küldeni normális asztal skint.
A HUD meg még nekem is tilt mostanában, amikor pre callolok egy shortstacket, akit inkább allin kellene hívni. Session közben folyamatosan állítgatom :S
kocka21: Küldtem a mailt! Remélem megfelelő, én ezt használom.
kocka21: Küldtem a mailt! Remélem megfelelő, én ezt használom.
Na aludtam rá egyet, kifújtam magamból a gőzt. Úgy döntöttem kap még egy esélyt a bwin. 1 hét erejéig kipróbálom, hozzá tudok-e szokni. Mondjuk lehet, hogy nem azokra az asztalokra kellene beülnön, ahol a flop nézés 90% fölött van, hanem inkább valami békésebb, 50% körüliekre.
Ha valakinek van jó bwin mod-ja, amivel értelmes kinézetűre lehet a klienst varázsolni, akkor azt szívesen venném, ha elküldené. PM-ben küldök e-mail címet.
Attól teljesen kivagyok, hogy 5max asztalon is 600 helyre le lehet ülni, emiatt a HUD-ot nem tudom értelmesen elrakni, kénytelen vagyok rárakni a játékosokra, én meg lehetőleg azonos helyre leülni, ahol kihúzom a szélre a HUD-ot.
Hál istennek, tegnap este a PSOP event miatt PS-en játszottam, és visszahoztam a bukó egy részét.
Saját statot rakd bal felülre, ott elfér, és nem takar ki semmit.
Én előre szóltam...
Saját statot rakd bal felülre, ott elfér, és nem takar ki semmit.
fixáld le a hm-ben a saját statodat. A bal felső sarokban ülőét pedig a neve alá tedd és mindig a sajátod lesz ott
fixáld le a hm-ben a saját statodat. A bal felső sarokban ülőét pedig a neve alá tedd és mindig a sajátod lesz ott