paulbig
Válasz yoofej kommentjére
2010. ápr. 16. 11:16

kocka21: Tegnap 5-kor beültem NL20-ra, és -110-nél ott voltam, hogy ez most már nem is igaz, hogy velem történik. +40-el ültem ki végül. Bwinen nagyon nagy varianciád lesz és ne lepődj meg, hogy ha több 10 BI-vel az EV-d alatt leszel. Ha dobsz nekem egy mail címet, akkor tudok küldeni normális asztal skint.

A HUD meg még nekem is tilt mostanában, amikor pre callolok egy shortstacket, akit inkább allin kellene hívni. Session közben folyamatosan állítgatom :S

kocka21
Válasz paulbig kommentjére
2010. ápr. 16. 11:46

kocka21: Tegnap 5-kor beültem NL20-ra, és -110-nél ott voltam, hogy ez most már nem is igaz, hogy velem történik. +40-el ültem ki végül. Bwinen nagyon nagy varianciád lesz és ne lepődj meg, hogy ha több 10 BI-vel az EV-d alatt leszel. Ha dobsz nekem egy mail címet, akkor tudok küldeni normális asztal skint.

A HUD meg még nekem is tilt mostanában, amikor pre callolok egy shortstacket, akit inkább allin kellene hívni. Session közben folyamatosan állítgatom :S

Igen, még emésztem az rng működését. Mondjuk erre készültem is, az előzetes infók alapján.

A skin-t köszi, mindjárt küldöm PM-ben az e-mail címem.

paulbig
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 16. 13:07

kocka21: Küldtem a mailt! Remélem megfelelő, én ezt használom.

kocka21
Válasz paulbig kommentjére
2010. ápr. 16. 13:48

kocka21: Küldtem a mailt! Remélem megfelelő, én ezt használom.

Megjött, köszi! A ma esti session-ben ezt is kipróbálom.

Polacheck
2010. ápr. 16. 13:52

Na aludtam rá egyet, kifújtam magamból a gőzt. Úgy döntöttem kap még egy esélyt a bwin. 1 hét erejéig kipróbálom, hozzá tudok-e szokni. Mondjuk lehet, hogy nem azokra az asztalokra kellene beülnön, ahol a flop nézés 90% fölött van, hanem inkább valami békésebb, 50% körüliekre.

Ha valakinek van jó bwin mod-ja, amivel értelmes kinézetűre lehet a klienst varázsolni, akkor azt szívesen venném, ha elküldené. PM-ben küldök e-mail címet.

Attól teljesen kivagyok, hogy 5max asztalon is 600 helyre le lehet ülni, emiatt a HUD-ot nem tudom értelmesen elrakni, kénytelen vagyok rárakni a játékosokra, én meg lehetőleg azonos helyre leülni, ahol kihúzom a szélre a HUD-ot.

Hál istennek, tegnap este a PSOP event miatt PS-en játszottam, és visszahoztam a bukó egy részét.

Én előre szóltam...

tentaculata
Válasz Polacheck kommentjére
2010. ápr. 16. 13:54

Saját statot rakd bal felülre, ott elfér, és nem takar ki semmit.

kocka21
Válasz Polacheck kommentjére
2010. ápr. 16. 14:13

Én előre szóltam...

Na igen :)

kocka21
Válasz tentaculata kommentjére
2010. ápr. 16. 14:14

Saját statot rakd bal felülre, ott elfér, és nem takar ki semmit.

De ha nem mindig ugyanott ülök, akkor ez nem jó, mert nem minden aszatlon a saját stat-om lesz a bal felső sarokban.

castor11
2010. ápr. 16. 14:24

fixáld le a hm-ben a saját statodat. A bal felső sarokban ülőét pedig a neve alá tedd és mindig a sajátod lesz ott

kocka21
Válasz castor11 kommentjére
2010. ápr. 16. 14:28

fixáld le a hm-ben a saját statodat. A bal felső sarokban ülőét pedig a neve alá tedd és mindig a sajátod lesz ott

OK, kipróbálom. Köszi!

Élő ügyfélszolgálat