a piros vonallal ne foglalkozz, ha belegondolsz az az ellenfeleiden is múlik. Ha akkor callolnak amikor nem kéne és jobb vagy akkor az SD wininged nő, nem a nonSD. Nekem most 100/200HU ban szig mon. csökken a nonSD mert akkora sügérekkel játszom hogy minden szarral callolnak.
Nl10-en nem hinném hogy bárki +ban tartja a nonSD-t hosszú távon.
Csak a zöld vonal számít, inkább azon dolgozz hogy az menjen 10bb fölé, bár ezzel a vpip-pel nem hiszem hogy sokkal többet lehetne nyerni.
Szép munka. Látom a TAF és az AGG szépen meggyógyult. Ha úgy érzed hogy ez a feszes játék már magabiztosan megy, szívesen segítek lazulni egy picit.
ezek a statok inkább ijesztőek tünnek mint, "begyógyultnak"
flopcbet, turn cbet, AqF hatalmas
ezek a statok inkább ijesztőek tünnek mint, "begyógyultnak"
flopcbet, turn cbet, AqF hatalmas
Ez lett a március.
Nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert jobb is lehetett volna, de ne legyek telhetetlen, végülis ez az első nyerő hónapon SH-n. Ráadásul all time rekord is lett a hónap. Szeretném a 10bb/100-at elérni, mielőt NL25-re lépnék, azzal már elégedett leszek.
Special thanks to mrj, aki segített rátalálni a helyes útra.
A napokban majd írok a tapasztalatokról blogbejegyzést.
Hali!
mrj írta a blogodban:
"az egyik nl4-es topicba elég sokat írtam nl10 SH játékról, és jó sok handet be is linkeltem, ha érdekel nézd meg"
Ezt a topicot nem nagyon vagyok képes megtalálni, tudnál segíteni?
Köszi:
T
Ez lett a március.
Nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert jobb is lehetett volna, de ne legyek telhetetlen, végülis ez az első nyerő hónapon SH-n. Ráadásul all time rekord is lett a hónap. Szeretném a 10bb/100-at elérni, mielőt NL25-re lépnék, azzal már elégedett leszek.
Hali!
mrj írta a blogodban:
"az egyik nl4-es topicba elég sokat írtam nl10 SH játékról, és jó sok handet be is linkeltem, ha érdekel nézd meg"
Ezt a topicot nem nagyon vagyok képes megtalálni, tudnál segíteni?
Köszi:
T
sztem ez very well done.
vesztő nit voltál, ezzel szemben most nyerő tag-nek túnsz.
első lépésnek teljesen jó.
A második 15K ban ami BE lett nem érzed hogy vmi para volt a játékoddal?
Én a helyedben 5PTBB/100 alatt semmiképp nem mennék feljebb, ezzel az induló range-el.
Ha 25+os vpip-pel és 6.5-7.5 3bettel is tudsz hozni 4-5 körül akkor már inkább
Így indult az április.
Ezt kellene akkor hold-olni. De ha csak a fele lesz a bb/100, valahogy azt is túlélem :)