kisrapi
Válasz lourker kommentjére
2010. okt. 27. 14:16

Hát ez tényleg elég extrém;oO Sajnálom, hogy ez történt;( Engem is érdekelnének a konkrét fejlemények ilyen esetben azért valami konkrétumot jó lenne kicsikarni belőlük.

Abba én azért sok logikát nem látok, hogy "figyelik nyerő játékos vagy-e", az oké ,hogy nem nagyon támogatják a regeket, de az nem túl reális felvetés, hogy random kiválasztanak nyerő regeket akik amúgy több ezer dollár rake-et termelnek havonta és egyszercsak kitiltják őket sok logika nem lenne benne(a 10% 1 havi rake-nek a töredéke kb.) itt azért valószinű, hogy valamelyik fél részéről volt valami hiba.(jelen esetben a bwin részről valószinű)

A regeket figyelik a bónuszrendszer miatt. Nyilván csak úgy semmi miatt nem kezdik el kitiltogatni a nyerő játékosokat, de lehet, hogy pld. a legkisebb hibát sem nézik el nekik, teszem azt elütöd a születési dátumod, címben valamit.....

Kreta
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. okt. 27. 14:20

Épp gondolkodtam hogy a PS-ről váltani kéne valamerre, és miután Kocka itt játszott, gondoltam legyen ez. Hát így baromira nem, és remélem másnál is felkerül a teremre a tolvaj matrica, így buknak az ügyön rendesen.
Kocka BR menedzsmentját ismerve, ez nem pár száz dollár, hanem kicsit több.

klagyi
Válasz Kreta kommentjére
2010. okt. 27. 14:25

Gondolom a 2+2-tól sem riadnának meg, csak jót mosolyognának rajta, úgysem szeretik a regeket.

cursor 10
Válasz Kreta kommentjére
2010. okt. 27. 14:26

Épp gondolkodtam hogy a PS-ről váltani kéne valamerre, és miután Kocka itt játszott, gondoltam legyen ez. Hát így baromira nem, és remélem másnál is felkerül a teremre a tolvaj matrica, így buknak az ügyön rendesen.
Kocka BR menedzsmentját ismerve, ez nem pár száz dollár, hanem kicsit több.

Én is mostanában gondolkodtam el azon,hogy átjöjjek a Bwin-re,de asszem ezt most inkább kihagyom.
Csak így indoklás nélkül azt mondani,hogy csaltál ez milyen.Csaló vagy de azért a pénzedet kiveheted csak levonunk 10%-ot.Ők meg tolvajok!

mikki86
Válasz cursor 10 kommentjére
2010. okt. 27. 14:31

Simán kinézem ezekből, hogy nagy volt a winrate, úgyhogy kell valami mondvacsinált ok hogy eltüntessenek.
Egy jó reg senkinek nem hiányzik, ongame meg amúgy is hozza a regellenes intézkedéseket már egy ideje, abszolút beleférne ez is a profiljukba...

dodi89
Válasz mikki86 kommentjére
2010. okt. 27. 14:41

Ez nagyon beteg:( Én nem hagynám annyiban (miután megérkezik a pénz)... vicc az egész hálózat

fejes1988
Válasz kempf kommentjére
2010. okt. 27. 14:48

Rosszul hangzik ez az egész, de szerintem azért ne hagyd annyiban.

Piszkálgasd őket. Legalább indokolják meg, hogy hogy is csaltál szerintük. Mert egy így nagyon gáz.

nem fogják megindokolni, ez a legidegesítőbb az egészben. nekem ugyanígy ok nélkül zárolták annó. szánalmas szar csaló banda ez a bwin

Zsipali
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. okt. 27. 14:55

Ez nagyon durva. Én is most akartam menni Ongame-re, de ezek után inkább máshol termelek többezer $ rake-et havonta

Roleks
Válasz Zsipali kommentjére
2010. okt. 27. 14:57

nincs ebben semmi különös, egy barátomnak ugyanez volt a pénzét ami a számláján volt visszautalták neki, és ugyanezt a levelet kapta, miszerint ki van tiltva hamis adatok miatt. lol

Zbacsi
Válasz Roleks kommentjére
2010. okt. 27. 15:04

Én ismerek olyat aki photoshoppolt igazolványt küldött (mert nem töltötte be a 18at, viszont nl600on tevékenykedik), és minden probléma nélkül elfogadták.... Ez mi ? Hogy működhet ott az ellenőrzés?

Élő ügyfélszolgálat