Hát ez tényleg elég extrém;oO Sajnálom, hogy ez történt;( Engem is érdekelnének a konkrét fejlemények ilyen esetben azért valami konkrétumot jó lenne kicsikarni belőlük.
Abba én azért sok logikát nem látok, hogy "figyelik nyerő játékos vagy-e", az oké ,hogy nem nagyon támogatják a regeket, de az nem túl reális felvetés, hogy random kiválasztanak nyerő regeket akik amúgy több ezer dollár rake-et termelnek havonta és egyszercsak kitiltják őket sok logika nem lenne benne(a 10% 1 havi rake-nek a töredéke kb.) itt azért valószinű, hogy valamelyik fél részéről volt valami hiba.(jelen esetben a bwin részről valószinű)
Épp gondolkodtam hogy a PS-ről váltani kéne valamerre, és miután Kocka itt játszott, gondoltam legyen ez. Hát így baromira nem, és remélem másnál is felkerül a teremre a tolvaj matrica, így buknak az ügyön rendesen.
Kocka BR menedzsmentját ismerve, ez nem pár száz dollár, hanem kicsit több.
Gondolom a 2+2-tól sem riadnának meg, csak jót mosolyognának rajta, úgysem szeretik a regeket.
Épp gondolkodtam hogy a PS-ről váltani kéne valamerre, és miután Kocka itt játszott, gondoltam legyen ez. Hát így baromira nem, és remélem másnál is felkerül a teremre a tolvaj matrica, így buknak az ügyön rendesen.
Kocka BR menedzsmentját ismerve, ez nem pár száz dollár, hanem kicsit több.
Simán kinézem ezekből, hogy nagy volt a winrate, úgyhogy kell valami mondvacsinált ok hogy eltüntessenek.
Egy jó reg senkinek nem hiányzik, ongame meg amúgy is hozza a regellenes intézkedéseket már egy ideje, abszolút beleférne ez is a profiljukba...
Ez nagyon beteg:( Én nem hagynám annyiban (miután megérkezik a pénz)... vicc az egész hálózat
Rosszul hangzik ez az egész, de szerintem azért ne hagyd annyiban.
Piszkálgasd őket. Legalább indokolják meg, hogy hogy is csaltál szerintük. Mert egy így nagyon gáz.
Ez nagyon durva. Én is most akartam menni Ongame-re, de ezek után inkább máshol termelek többezer $ rake-et havonta
nincs ebben semmi különös, egy barátomnak ugyanez volt a pénzét ami a számláján volt visszautalták neki, és ugyanezt a levelet kapta, miszerint ki van tiltva hamis adatok miatt. lol
Én ismerek olyat aki photoshoppolt igazolványt küldött (mert nem töltötte be a 18at, viszont nl600on tevékenykedik), és minden probléma nélkül elfogadták.... Ez mi ? Hogy működhet ott az ellenőrzés?