Én a helyedben kérnék valami segítséget Zoleee-éktől, hátha tudnak beszélni valami bwines emberrel. Ilyen azért nincsen. Bizonyítsák be, hogy mik a hamis adatok. Nem is értem ezt. Mondanám, hogy nincs ebben semmi meglepő a bwin-től, de azért ne adjuk már fel ilyen könnyen, hogy "akkor irány egy másik terem". És ezt nem csak a 10%-ért, hanem az elvekért...
Hmm nálatok is most váltott bwines reklám-háttérre a pókerakadémia? Remek időzítés :D
Az Akademianak el kell tudni intezni ezt, hogy ne legyen nevetseges a jelenleg legjobban promozott terem.
A 10% sem keves, de itt nem elsosorban a penzrol van szo...
részvétem!
a 10%ot én sem hagynám veszni, legalább megpróbálnám visszaszerezni, vagy ha mást nem, akkor minden elérhető fórum "reklámozni" a termet!
ilyen egy utolsó rohadt tróger banda... csak tudnám a fishek miért szeretik? :o
Aztakurvaanyjukat.
Ne hagyd ennyiben a dolgot. Agresszívan harcolj az igazadért, ahogy azt az asztaloknál teszed. Én egy nemzetközi oldal ügyfélszolgálatán dolgozom (főleg usa piac). Amennyiben vmit elbaszunk vagy csak simán gond van és a felhasználó aggresszívan mondja az igazát, az ügy feljebbi szintre kerül kivizsgálásra. Mindig arra törekszünk, hogy elégedetté tegyük az adott határokon belül, mivel a hosszútáv a lényeg itt is mint a pókerban.
Te egy jó rake termelő user vagy a bwin szemében, semmi érdeke nem fűződik a saját bevétele csökkentéséhez. Ne add fel ilyen könnyen. Naponta küldj több emailt (elég pár sort átfogalmazni csak).
Veled vagyunk! Az akadémiásokat mindenképp kérd meg, hogy ők is vegyék fel a kapcsolatot bwinnel. Ha itt megrendül a bizalmunk bennük, az nekik kurvanagy bevételkiesés.
Még annyit, hogy a Mansion pokerrel én is így jártam 2 éve. Zárolták csalás vádjával a számlám. Folyamatosan írtam nekik az emaileket, említve hogy 2+2 fórumtól kezdve mindenhol elmesélem mi történt. A hatás meglett, visszaadták a pénzem és még bocsánatot is kértek a hibájukért. Lényeg a lényeg, ne hagyd magad, főleg hogy valóban nem csaltál (nem úgy ismertelek meg a soraidból).
Igazából azt nem értem, hogyha hamis adatokkal regeltél volna,akkor zárolják a számládat,és elveszik a teljes összeget.
Így viszont végül is visszaadják a pénzed-kvázi elismerik,h az adatait valósak-csak levonnak 10%-ot.Ez szimpla lehúzás.Remélem,h minél nagyobb nyilvánosságot kap ez az ügy.
(Azt meg zárójelben jegyzem meg, h van magyar telefonos ügyfélszolgálatuk hétfőtől péntekig 10.00 és 16.00 óra GMT+1 között,lehet, érdemes lenne beszélni velük, én amikor hívtam őket,mindig nagyon segítőkészek voltak+meg is oldódott a probléma.)
Valószínűleg csak valami félreértés történt. Felvesszük a kapcsolatot a bwinnel a helyzet tisztázása érdekében, és itt is jelezni fogjuk mit sikerült elérni.
Öröm a bánatban, h mivel elkezdte az akadémia ennyire promózni a bwin-t, tuti visszakapsz mindent és még lehet privát deal-t is az áldozatos munkádért (lásd már többen jelezték, hogy soraid miatt váltanának át, kvázi bwin nagykövet lettél). Tehát az időzítés szerintem "szerencsés", persze értsd jól.
LOL b+
A bwin zárolta számlámat.