Szecsa
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. okt. 27. 17:11

Én a helyedben kérnék valami segítséget Zoleee-éktől, hátha tudnak beszélni valami bwines emberrel. Ilyen azért nincsen. Bizonyítsák be, hogy mik a hamis adatok. Nem is értem ezt. Mondanám, hogy nincs ebben semmi meglepő a bwin-től, de azért ne adjuk már fel ilyen könnyen, hogy "akkor irány egy másik terem". És ezt nem csak a 10%-ért, hanem az elvekért...

Zbacsi
Válasz Szecsa kommentjére
2010. okt. 27. 17:14

Hmm nálatok is most váltott bwines reklám-háttérre a pókerakadémia? Remek időzítés :D

yoofej
Válasz Zbacsi kommentjére
2010. okt. 27. 17:19

Az Akademianak el kell tudni intezni ezt, hogy ne legyen nevetseges a jelenleg legjobban promozott terem.

A 10% sem keves, de itt nem elsosorban a penzrol van szo...

TheStig
Válasz Zbacsi kommentjére
2010. okt. 27. 17:28

részvétem!
a 10%ot én sem hagynám veszni, legalább megpróbálnám visszaszerezni, vagy ha mást nem, akkor minden elérhető fórum "reklámozni" a termet!
ilyen egy utolsó rohadt tróger banda... csak tudnám a fishek miért szeretik? :o

darkchucky
Válasz yoofej kommentjére
2010. okt. 27. 17:31

Aztakurvaanyjukat.

Ne hagyd ennyiben a dolgot. Agresszívan harcolj az igazadért, ahogy azt az asztaloknál teszed. Én egy nemzetközi oldal ügyfélszolgálatán dolgozom (főleg usa piac). Amennyiben vmit elbaszunk vagy csak simán gond van és a felhasználó aggresszívan mondja az igazát, az ügy feljebbi szintre kerül kivizsgálásra. Mindig arra törekszünk, hogy elégedetté tegyük az adott határokon belül, mivel a hosszútáv a lényeg itt is mint a pókerban.
Te egy jó rake termelő user vagy a bwin szemében, semmi érdeke nem fűződik a saját bevétele csökkentéséhez. Ne add fel ilyen könnyen. Naponta küldj több emailt (elég pár sort átfogalmazni csak).

Veled vagyunk! Az akadémiásokat mindenképp kérd meg, hogy ők is vegyék fel a kapcsolatot bwinnel. Ha itt megrendül a bizalmunk bennük, az nekik kurvanagy bevételkiesés.

darkchucky
Válasz darkchucky kommentjére
2010. okt. 27. 17:34

Még annyit, hogy a Mansion pokerrel én is így jártam 2 éve. Zárolták csalás vádjával a számlám. Folyamatosan írtam nekik az emaileket, említve hogy 2+2 fórumtól kezdve mindenhol elmesélem mi történt. A hatás meglett, visszaadták a pénzem és még bocsánatot is kértek a hibájukért. Lényeg a lényeg, ne hagyd magad, főleg hogy valóban nem csaltál (nem úgy ismertelek meg a soraidból).

Kérdező
Válasz darkchucky kommentjére
2010. okt. 27. 17:40

Igazából azt nem értem, hogyha hamis adatokkal regeltél volna,akkor zárolják a számládat,és elveszik a teljes összeget.
Így viszont végül is visszaadják a pénzed-kvázi elismerik,h az adatait valósak-csak levonnak 10%-ot.Ez szimpla lehúzás.Remélem,h minél nagyobb nyilvánosságot kap ez az ügy.
(Azt meg zárójelben jegyzem meg, h van magyar telefonos ügyfélszolgálatuk hétfőtől péntekig 10.00 és 16.00 óra GMT+1 között,lehet, érdemes lenne beszélni velük, én amikor hívtam őket,mindig nagyon segítőkészek voltak+meg is oldódott a probléma.)

Admin
Válasz Kérdező kommentjére
2010. okt. 27. 19:22

Valószínűleg csak valami félreértés történt. Felvesszük a kapcsolatot a bwinnel a helyzet tisztázása érdekében, és itt is jelezni fogjuk mit sikerült elérni.

Abdul87HU
Válasz Admin kommentjére
2010. okt. 27. 19:34

Öröm a bánatban, h mivel elkezdte az akadémia ennyire promózni a bwin-t, tuti visszakapsz mindent és még lehet privát deal-t is az áldozatos munkádért (lásd már többen jelezték, hogy soraid miatt váltanának át, kvázi bwin nagykövet lettél). Tehát az időzítés szerintem "szerencsés", persze értsd jól.

spiderbond
Válasz kocka21 kommentjére
2010. okt. 27. 20:13

LOL b+

A bwin zárolta számlámat.

Basszus velem szó szerint ugyan ez történt. Azt mondják elírtam a születési dátumom. Bizonyítani nem tudom az ellenkezőjét. Így már nem az akadémiának termelem a raket.....

Élő ügyfélszolgálat