titcar
Válasz Roleks kommentjére
2010. okt. 27. 15:06

hm mondjuk nem sanszos, hogy feléjük nézek a fos szoftver ellenére, de így már tiltólistára is kerülnek...

fejes1988
Válasz Zbacsi kommentjére
2010. okt. 27. 15:13

Én ismerek olyat aki photoshoppolt igazolványt küldött (mert nem töltötte be a 18at, viszont nl600on tevékenykedik), és minden probléma nélkül elfogadták.... Ez mi ? Hogy működhet ott az ellenőrzés?

bemondásra spori!

geristar
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. okt. 27. 15:46

Hmmm... elég gáz ami veled történt. DE kedved ne szegje, most már megvan a tőkéd és a tudásod ahhoz, hogy egy másik teremben is NL100-on bizonyíthass!
Azon gondolkodom én is kipróbálom, hogy tudok-e pénzt kivenni... remélem igen.
GL a következő teremben is!

aprajafalva
Válasz geristar kommentjére
2010. okt. 27. 16:11

Érdekes, hogy többen is irták, hogy most akarják kiprobálni a bwin-t. Én közéjük tartozom, de ezek után eléggé elment a kedvem az biztos.
Sajnos nekem is zárolták már számlámat másik teremben a játékosok közötti transfer miatt. Nyilván itt másról van szó de át tudom érezni milyen rossz lehet most. Aztán bekértek mindenfajta papirt, amit már rég elküldtem, de ismét megtettem. Pénz nem sok volt rajta, csak a hűségpontok miatt bánkodtam, na meg persze a username. :(

brainfuuck
Válasz geristar kommentjére
2010. okt. 27. 16:12

WTF?! Nem hiszem el, hogy ne lehetne velük beszélni, hogy mit kifogásolnak. Azt a 10%-ot nehogy veszni hagyd! Nem lehet hogy tényleg elírtál valamit anno a regisztrációnál?
Én még átgondolnám a helyedben a dolgot, máshol sokkal nehezebb lesz, mégha normális bónuszokat és rakebacket is adnak. De ha mindenképpen lelépsz én a helyedben maradnék az Ongamen (Redkings, van privát deal), neked szerintem az 5-max fekszik, az meg ezen a hálózaton kívül nem sok más helyen van (Boss, de ott NL100 fölött szinte csak regek vannak).

Littlemage
Válasz brainfuuck kommentjére
2010. okt. 27. 16:19

uhh, basszus....

Diabolo
Válasz brainfuuck kommentjére
2010. okt. 27. 16:19

Őszintén sajnálom, hogy így jártál. Ez egy pofátlan cég, mindenkit elüldöznek kb aki valamilyen sikert ér el náluk.
Az egyik haverom nyerő sportfogadó volt náluk és neki egyszerűen maximalizálták a fogadási összeg határát, pedig erről szabályuk nem rendelkezett.
A pénzedért meg próbálj meg harcolni. Épp elég az ha az rng elveszi nehogy már ez a kö..gök is lenyújlanak.

andree
Válasz Diabolo kommentjére
2010. okt. 27. 16:45

Kemény. Anno bent hagytam egy NL50 rollt, hogy jó helyen van az itt. Már utalom is ki. Bazze. Amúgy gyakran láttalak sima ongame asztalokon ülni, biztosan nem lesz gond a váltással.

Littlemage
Válasz andree kommentjére
2010. okt. 27. 17:01

no, azt most nezem mit hirdetnek az oldal ketoldalan...

chivasr911
Válasz Littlemage kommentjére
2010. okt. 27. 17:07

kitartás! bár látom a körülményekhez képest nem törtél úgy össze, mit ahogy legtöbbünk reagálna ilyen szituban, minden elismerésem. ilyen elszántsággal és tudásvággyal meg fogod állni bárhol a helyed! GL

az meg egy vicc, hogy rendszert csinálnak a nyerő regek üldözéséből, ahogy hallom pár helyről...

Élő ügyfélszolgálat